מי אמר למי ומתי?

Ophel McNeil

New member
פרו לפרו לפרו.

"איזה פרו זאת בכל מקרה?" את הציטוט שלי אני אשרשר כבר להודעת הפתיחה....

Hogo Oneil

New member
אוף! ../images/Emo7.gif כולם עונים נכון מה יש לכם?

אתם ממש מקשיבים לכול מילה ומילה ומכניסים למוח ממש חזק! וסם את רשמתי צ´יטוט העולם עכשיו במהפכה בגלל טעות נכון? אז מה? אז אי אפשר לשלוח מסר? או שאתה היתה חייב להראות לכולם שעשיתי שגיאה או משהו?

Woogyman

New member
אם הייתי שולח לך מסר על כל טעות שלך

המערכת מסרים של תפוז הייתה קורסת. חשבתי שתרצה לדעת שיש לך טעות ולתקן את זה להבא. כנראה שגם אתה לא יכול להתמודד עם ביקורת. תהנה.

Hogo Oneil

New member
תאמין לי שאני יכול!

ובעצם אני רוצה שתתקנו אותי, ככה אני לא אעשה הרבה שגיאות! אני יצא לי צ´טוט במקום ציטוט! וזה לא סיבה סתם לרשום הודעה! ^.^

Woogyman

New member
אז איך אמורים לתקן אותך?

בטלפתיה? כי אני לא הולך לפתוח את המסנג´ר בשביל כאלה.

Piper

New member
התכוונתי לאימרה האחרונה..

זאת שאמרו לך (ווגימן) לכתוב משהו ואתה אמרת-"כתבתי",או "שמתי"..

As I Am

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

קול

Ophel McNeil

New member
קל, אבל אסור לי

משפטים של פיבי מהעונה השניה, ואין לי עצבים לחפש משפט - "Is that her little girl? Get her away from here. We don´t want her to see her mum like this."

Woogyman

New member
אה-אה! פגעת פה בנקודה רגישה :) ../images/Emo110.gif

הפרק שאני יודע הכי בעל פה בסדרה הזאת הוא P3H2O. זה הפרק שגרם לי להתחיל לעבוד על האתר וזה הפרק שנכנס לוידאו שלי הכי הרבה פעמים. המשפט כמובן נאמר ע"י אחד השוטרים שהיו באתר הטביעה של פאטי כשפרו התקרבה לשם. הנה ציטוט (ושמישהו יעז להגיד שזה קשה ולא לענות בגלל זה): Blow this!
*boom*

itamr

New member
פיבי לפייפר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

Woogyman

New member
פייפר כן

אבל לא לפיבי. אתם אמורים לזכור את הפרק הזה הכי טוב מבחינת הזמן שעבר ממנו.

Hugo Oneil

New member
זה פרו לפייפר ב 3X20 או לא זוכר איז

ה מספר או 19 או 20 או 21 שהיא מקבלת את הכוחות והיא אומרת לה לנסות לפוצץ אץ זה!!! נכון? *מחזיק אצבעות*

Woogyman

New member
וכרגיל, אני שוב אגלה את התשובה...

זה כבר נהיה מפחיד. פייפר לשאקס, כשהיא פוצצה אותו באותו קרב גורלי שצולם לחדשות.

למעלה