מיתוסים

גלית35

New member
להלן טבלת קלוריות../images/Emo20.gif

ואין לי שמץ מי כתב קיבלתי בדואר הורדת בגדים עם הסכמתה - 12 קלוריות בלי הסכמתה - 187 קלוריות הורדת החזיה בעזרת שתי הידיים - 8 קלוריות ביד אחת - 20 קלוריות בעזרת הפה - 85 קלוריות חבישת קונדום בעת זיקפה - 6 קלוריות בלי זיקפה - 315 קלוריות רשימת תנוחות מסיונרית - 12 קלוריות שישים ותשע בשכיבה - 8 קלוריות שישים ותשע בעמידה - 329 קלוריות אורגזמה אמיתית - 112 קלוריות מזוייפת - 345 קלוריות אחרי אורגזמה להשאר במיטה - 19 קלוריות להתלבש - 36 קלוריות לתרץ למה אתה חייב לטוס - 790 קלוריות לעשות את זה פעם שניה בין גיל 16-19 - 12 קלוריות בין גיל 20-29 - 36 קלוריות בין גיל 30-39 - 108 קלוריות בין גיל 40-49 - 324 קלוריות בין גיל 50-59 - 972 קלוריות אחרי גיל 60 - 2916 קלוריות להתלבש בניחותא - 23 קלוריות במהירות - 98 קלוריות בזמן שבעלה עולה במדרגות - 1248 קלוריות

והנה לכם סיבה למה בנות מזייפות!

זה פשוט שורף יותר קלוריות!

TopSound

New member
הן מזייפות כי באמת חושבות שיאכפת...

לגברים אם הן גומרות או לא!

bar666xp

New member
ההכללות האלו כבר מתחילות לעצבן

אתם אתן לא זוכר שנתתי למשהו בפורום להגיד משהו בשמי !!! יש גברים וגם נשים שמה שמעניין אותם/ן זה הם/ן בילבד ויש שמעניין יותר הפרטנר/ית ויש ויש ויש.... דיייייייייייייי כבר עם ה..."אתם", "אתן" הזה ? היה הרבה יותר הגיוני והרבה פחות מכעיס אם היית משתמשת ב"אתה" ולא "אתם" יחיד ולא רבים.

למה אתה מתעצבן אבל....

אני רק הגבתי למה שכתב מעלי TopSound הוא השתמש ברבים וכך גם הגבתי. וחוץ מזה, אתה יודע מה האקס שלי היה אומר על זה, "fuck him if he can't take a joke"

bar666xp

New member
הכוונה הייתה לשניכם וביכלל ו...

על אחת כמה וכמה אם כבר הגבת לא הפריע לך ההכללה ??? "הן" מי הן ועוד בצורה שמשתמע כאילו כל המין הנשי מזיף ... אולי כל אישה איתו צריכה לזייף אבל זה כבר ישמע אישי ואין לי כוונה לפגוע באף אחד. לשימחתי מספר הפעמים שבחורה זייפה """בישבילי""" לא סיפק אותי ולא ""ויתרתי"" עד שהיא חוותה אורגזמה אחת לפחות. נ.ב. יש דברים קטנים שגורמים לתחושה/ידיעה אם מדובר בזיוף או לא. וביכלל העדפתי האישית שתגיד שלא בא לה לגמור/לחוות אורגזמה כרגע יותר טוב מלזייף...כיום אני אישית רואה בזיוף הזה את השקר הכי בוטה שאדם יכול/ה להשתמש בו.

אתה קורא עד הסוף לפעמים, בר?

זאת היתה בדיחה חמוד. בדיחה. אבל אני שמחה לשמוע את הגישה שלך אם אתה מתעקש על רצינות. לי ממש אין פארנויה בקשר לזה שלגברים לא אכפת. מנסיוני הדל לרובם היה חשוב ואכפת והיו גם כמה דבילים. ותאמין שלא טרחתי לזייף בשבילם.

bar666xp

New member
מכירה בכל צחוק יש אמת חיחיחי

טוב נו אם אני חייב להסביר הכללות ללא הסתיגות מעצבן לי. וכן אני קורא עד הסוף ולעיטים קרובות אף קורא פעמים ושלוש בגלל שאני לא מתכחש לעובדה שאני דיסלקט (פעל יוצא אתה בתוח שהבנתה בפעם השניה קרא עוד פעם ליתר ביטחון).

nescafe

New member
המממממממ....חייבת להגיב..

בתור מזייפת לשעבר, אי אפשר לדעת אם זה זיוף או לא.. <או שאני כשרון מבוזבז וצריכה ללכת ל*בית צבי*> ונכון, זה שקר בוטה, אך יתרה מזאת, זה שקר של הבחורה כלפי עצמה..

עם חלב?

בתור לא מזייפת לשעבר בהווה ובעתיד אני טוענת שכל הקונספציה שכאילו לזייף דורש איזו יכולת משחק וכשרון דרמטי, מגוחכת. לפעמים אני גומרת בצרחות ולפעמים באנחה ולפעמים בקול דממה דקה (את עוד תגיעי לזה שתצטרכי לללמוד לגמור בלי לעשות קולות שנשמעים כאילו מישהו מתעלל בך מעבר לדלת או שהילדים יגיעו במרוצה לבדוק מה שלום אמא). אז איזה "זיוף" שולפים כדי לשקר?

למעלה