מיתוסים

tokit

New member
אחלה רעיון לסטרט-אפ..

אגב.. הקלוריות בזרע לא באות משומן.. הן באות מפחמימות ומחלבונים, כך שיצטרכו להשתמש בסוכרזית.. בעעעעעעעע... כשאני מוזנת מאהבה, אני בולעת גם כשהזרע לא ממש טעים לי, רק כדי לראות את האושר על הפנים של חבר שלי. כי כשהוא מאושר, גם אני מאושרת.. אבל יש גבול, והגבול במקרה שלי הוא הקלוריות. במקרה שלך הגבול הוא הטעם. כל אחד והגבולות שלו.

נגה א

New member
כבר עכשיו אפשר לשלוט

על טעם השפיך. זה ידוע שהטעם שלו זה גם תוצאה מהדברים שאותו גבר אכל כמה שעות לפני זה אז אם הוא יאכל דברים מתוקים זה בטח ישפיע. ושמעתי שאם הוא אוכל אננס לפני אז זה משפר את הטעם בצורה משמעותית. תנסו.

סיפורי האננס ישנים...

ג'יזס. קצת חוש הומור. אם תביאי את הנוסחה לשליטה על טעם השפיך שיצא בטעם שוקולד, או בטעם שייק תות-בננה-פסיפלורה תקבלי פרס נובל תחום ביוכימי חדש- מיצי הגוף. או מציצה.

נגה א

New member
נו אז מה אם סיפורי האננס ישנים?

אבל הם נכונים או לא???? ואולי תתני לבחור לשתות שייק תות-בננה-פסיפלורה נראה מה ייצא

את פועת פה הציבור שלם !

של מדוזות .........

Sefy

New member
הייתי עסוק בלהקיא קודם ../images/Emo3.gif

אחר כך אומרים: איייככככססס מגגעיילל!!!!

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אבל גם לא

ממש אמרתי אני חייב לנסות.

Hendrixon

New member
רק במקרה, בליעת זרע זה מוטיב שקיים

בכל התרבויות בלי יוצא מן הכלל, וממש בלי שום קשר להעדפות הקולינאריות של אותו איזור גיאוגרפי, ואם את כל כך מתמצאת בענייני המזרח הרחוק, אז את בוודאי יודעת שבליעת זרע ממש לא נחשבת שם לאיכס
יש אפילו תרבויות שזה נחשב שם למעשה קדוש

אתה בקיא

בהרגלים המיניים של כל התרבויות באשר הן? נשמע יומרני משהו. בכל אופן, מובן כי תרבויות רבות שמעמידות בראש העדיפויות את סיפוקו המיני של הגבר, אבל אני לא מבינה איך זה קשור למה שאמרתי חוץ מזה, שזה יצר עבורך הזדמנות סמנטית לכתוב הודעה.

למעלה