מיתוסים

Hendrixon

New member
זה ממש לא מיתוס <לצערי../images/Emo3.gif>

מילא אלו שנולדות כאלה, להן זה נסלח (בערך
), העניין הבעייתי הוא בעיקר עם השחורדיניות, על שלל גווניהן המקוריים. זה כאילו שהן מרימות דגל, במודע, שאומר "אני יותר זמינה". גברים, ברוב המקרים, לא יכולים להתעלם מדגל כזה, אנחנו לא מתוכנתים לחשוב כשזה קורה מולנו
אגב זה שקול ללבישת מיני קצרצר עם נעלי עקב, או חולצה צמודה דקיקה עם מחשוף עמוק ושאר המניפולציות הנשיות (שאני כל כך אוהב
).

tokit

New member
לפחות הוא לא מסתתר מאחורי ססמאות

כמו רוב הגברים.. הוא כנה עם עצמו ואיתנו, לא מתחבא ומודה שזה עושה לו את זה.

אבל תודי שהוא שובניסט......

עכשיו אני אחשוב פעמיים אם לצבוע את השיער, שמא הנדריקסון יחשוב שאני רומזת לו שאני רוצה את הזין שלו אצלי באחד מהחורים הזמינים

Hendrixon

New member
לפני שבכלל נעזור להבין למה את עושה

דברים מסויימים, כי כבר ברור שאת לא מודעת לחלק מדפוסי ההתנהגות שלך, בואי נתחיל בשאלה קלה: מה זה שוביניזם? מה עושה אדם שוביניסט? משום מה נראה לי שבלעת
אחת יותר מדי

tokit

New member
לדעתי הוא לא שוביניסט

והחלטה אם לצבוע שיער או לא צריכה לבוא ממך, לא מאיזו תגובה בפורום סקס.

וחשבת שזה מה שאני עושה?

בשבילי כל "דברי החוכמה" האלה הם מים מתחת לגשר! רק ניסיתי להבין מאיפה הוא הפליץ את דברי הזבל האלה? מהפה או מהתחת??? או שבעצם זה אותו דבר אצלו........... אני מציעה לך לחזור ולקרוא את מה שהוא כתב, ולהגיד לי אז אם באמת אין לך בעיה זה.

tokit

New member
מצטערת, אין לי בעיה עם זה..

הוא אפילו הוסיף אייקון של טמבל כדי להבהיר שזה מה שהוא חושב על עצמו.. מה גם, שחלק שההודעה נכתבה בכוונה תחילה לשעשע אותנו, עם הרבה הומור.. קראתי לא מעט הודעות שלו, ואני אישית נהנית מצורת הכתיבה שלו. ההומור שלו משעשע אותי. אם את מוצאת את דבריו זבליים, את לא חייבת לפתוח את ההודעות שלו. גם אני כתבתי פה לא פעם שאני מעדיפה יופי גברי מסוים ושרצוי שהזין שלו יהיה ארוך ועבה. אז מה?? זו ההעדפה שלו, זו ההעדפה שלי, גם לך יש בטוח העדפות משלך. לי דווקא נראה שהנדריקסון די מכבד ומעריך נשים..

הליויתן

New member
ממש חבל לי מההעדפות שלך תוקית

גם ארוך וגם עבה? את לא מגזימה קצת? טוב נו,עוד אחת שלא עשיתי לה את זה......... ליויתן עם קטן

blue moon angel

New member
אני לא חושבת כך....

לדעתי הן חושבות שהצבע פשוט הולם אותן ותו לא... (אם תשאל אותי...זה לא כל כך עונה על הציפיות שלהן,גבות שחורות ושיער בלונדיני,יש יותר נורא מזה?
) אה ותודה שסלחת לי על זה שנולדתי

Hendrixon

New member
"סלחתי לה" ואפילו סלחתי לך../images/Emo39.gif

אבל זה רק בגלל שאין לי כוח להסביר לך מה זה באמת שוביניסט
ועניין הבלונד כהצהרה הוא רק סממן אחד, כי יכולה להיות בלונדינית מכוערת או בלונדינית מושכת... הכל תלוי בך
וזה נכון לכל צבע שתבחרי, אפילו אם זה יהיה בז' עם כתמים כחולים וקווצת טורקיז

shellush

New member
ניסיתי להיות בלונידינית ולמרות שאני

בהירת עור (לאללה), הרגשתי עארסית ומגוחכת וחבריי וחברותיי אמרו לי שאכן זה לא מתאים לי אז אחרי חודש נפטרתי מזה. מאז אני או ברונטית או צובעת לאדום לוהט. וככה הכי טוב לי. לבלונד לא אחזור, זה בטוח, זה לא באופי שלי. שחורדיניות זה מכה, בייחוד אלו שהשיער שלהן הוא צהוב דוחה ולא בלונדיני.

tokit

New member
מסכימה איתך..

ועדיין.. אין לי שום כוונה לצבוע לבלונד.. לעולם..

Hendrixon

New member
רבאק, מזל שלא כתבתי שמקום האשה זה

במטבח
היו צולבות אותי
ומי בכלל ביקש שתצבעי לבלונד? רגע, זה יורד בקרוסטריינר
אם כן אז את יכולה

מה זאת אומרת צולבות אותך?

אני הייתי מהללת אותך. זה גם מה שאני חושבת. הן צריכות להיות במטבח. על ארבע מוצצות לטבח!!! כי הגברים הם הבשלנים הכי טובים!!!!! לא יעזור כלום! ועל כן, מגיע להם שיפנקו אותם ויעודדו אותם במלאכתם המייגעת!!

למעלה