מיתוסים

Hendrixon

New member
אני לא מתיימר להיות אנטרפולוג מומחה

אבל אם מישהו נהג פה כרגע ביומרנות, זאת את יקירתי, כשהטלת ספק לא בתוכן הדברים, אלי בעצם האפשרות שאני יודע משהו שאת כנראה לא יודעת, וזאת בזמן שאת מודה שאין לך שמץ אם הדברים שאמרתי נכונים או לא. זאת יקירתי יומרנות
וכן, מבחינה סטאטיסטית מדובר בהרגל מיני שמקיף את כל חמשת היבשות ואת התרבויות הגדולות בהן, כך שאנחנו מדברים על שכיחות גובהה. אגב, את מוזמנת לסתור את האמירה הזאת... לסיכום, בשביל לכתוב הודעות אני לא צריך הזדמנויות סמנטיות, אני פשוט כותב
והקשר לדבריך היה שחוץ מהמילה המשותפת "איכס", לא הייתה שום נקודת השוואה בין שני העניינים. אז אוקיי, את ספי היפלת בפח.... אני רק מקווה שעכשיו את מרגישה "גיבורה!!!"

אל תחפש בפינה

אני עדיין מטילה ספק בכך שמישהו (כולל מומחה לאנתרופולוגיה) יכול לדעת את ההרגלים המיניים של ***כל*** התרבויות. "כל התרבויות" זה סתם ניסוח ילדותי שצרם לי, כי אני קוראת המון חומר מקצועי, ואף מדען לא נוטה לדבר על "כל התרבויות". אין לי מושג עד כמה אמינים המקורות שלך, אבל גם בין למצוא מנהג כלשהו בכל יבשת, לבין להפכו לנורמה של "כל התרבויות" יש פער עצום. אבל זה ממש לא האישיו, לכן אל תנסה לגרור אותי לסוגיה לא רלוונטית. מה זה משנה אם זה שכיח או לא שכיח? אני לא רוצה להיכנס לתופעות מכוערות, שהן שכיחות עוד יותר, כדי שלא יחשבו שאני מנסה להשוות. האישיו הוא, כמו שאמרתי, שגם אם סיפוק היצר המיני של הגבר נמצא בראש העדיפויות החברתיות במכלול התרבויות, וברבות מהן הוא מעצב לחלוטין את הבחירות של האישה - זה לא מספיק מבחינתי, כדי שאעצב את ההעדפות המיניות שלי לפי זה. כל הקטע המגניב ברעיון של חופש הפרט, ששום הרגל תרבותי לא אמור לעצב את ההעדפות שלך. כפי שאתה מרגיש חופשי להתלהב מתמונות של בחורות ששוקלות כפול ממה שדורש אידיאל היופי המערבי המודרני, בלי שילעגו לך, כך אני מרגישה חופשית להיגעל מהרגל מיני שנראה לך הכי טבעי וסביר בעולם.

shellush

New member
כמו בתוכנית "אפקט הפחד". כל פעם ש

אני רואה אותם אוכלים את הג'וקים החיים האלה ותולעים וכו'.... הפרצוף שלי מתעוות מרוב גועל!! איכככסססססססססס. לא הייתי מסוגלת, אפילו תמורת 50,000$

כשאמצא יתרון

שטמון בלבלוע הפרשות אחרים, אודיע על זה חגיגית בפורום. בינתיים אסתפק בלבלוע אוכל, שתייה, ובמקרים קיצוניים תרופות...

Sefy

New member
את אוכלת במקרה דבש ? ../images/Emo8.gif

ויש עוד הרבה מאכלים אחרים שהם "הפרשות" של בעלי חיים

להכין את הפרחים ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif?

לחגיגות ז.א.? בלתי יקירתי אני מבינה שהנושא הזה קשה לך... וממילא לא תאמיני לי אם אגיד לך שזה ממש אבל ממש עסק חביב...

למה "קשה"?

בחירת המינוח שלך מוטה, האנשים כל כך אוהבים להציג את בעל העדפות שונות כ"סובל מבעיה", "בעל קושי" או "מתוסבך". לא מצליחים להגיע לשלמות בלי להחזיק בבלעדיות על הנורמה. חלמונית היקרה, אני אאמין לך ואאמין גם למי שנהנה מדברים יותר מרתיעים בעיני. יש לך העדפות שונות משלי, ואני מקווה שטוב לך אתן גם בלי שתשכנעי אותי לחלוק אותן.

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif ו ../images/Emo31.gif

טוב שיש בעלי ובעלות העדפות / דעות ... שונות ומגוונות. לא ?
למה שלא תספר לך ותסביר לך למה לדעתה זה טוב ?

בלתי, יש כאלו

שאוכלים מדוזות ויש כאלו שאוכלים סמארק. אז מה זה בשבילם סמארק של מדוזות? מעדן! ומה זה בשבילם שפיך?? משהו שנראה כמו מעדן!

גלית35

New member
מה דעתכם לפנות לפרורם השכן../images/Emo20.gif

פרום מתכונים ולשול אותם לגבי מתכון לטעם?:)))))))

Kitty the Cat

New member
היי, אני לומדת את זה...

אולי זה יהיה הדוקטורט שלי... בינתיים אולי זה יהיה פרוייקט הגמר שלי. רעיון טוב ומעניין... תמיד רציתי לעשות ניסויים על חבר שלי...
חחחחחח

Hendrixon

New member
את לא מפסיקה להדהים אותי../images/Emo140.gif

תגידי, את גם מזדיינת עם הקרוסטריינר?

tokit

New member
לא, אבל בהחלט יש בינינו יחסים

אינטימים אינטנסיבים, הבאים לידי ביטוי בזיעה ניגרת, שלי לפחות..

למעלה