מיתוסים

shellush

New member
גבר שמציב אולטימטום בכלל גמר אצלי

כל סיכוי לכל מגע שהוא!

bar666xp

New member
שלושי אני כבר חושב על...

האולטימטום האולטימטיבי אבל במחשבה שניה אני לא יודע איפה את אז איך אני יגמור אצלך חיחיחיחיחיחיחיחי טוב טוב לא כזה מצחיק אבל תודי שזה היה מתבקש חיחיחי. אבל בירצ' אולטימטום וסקס ?! מנקודת המבט שלי זה לא מתחבר ביכלל.

bar666xp

New member
שלחתי בפרטי סתם מעניין לי אם זה זה.

אבל את ממש לא חייבת דין וחשבון.

shellush

New member
אוי, כן, הם נורא אוהבים לנגן לנו

על המצפון עם כאבי הביצים, עלי זה לא עובד. כל גבר יודע שהוא עלול לא "לקבל" זיון מבחורה ושזה עלול "לעלות" לא בכאבי ביצים, זו אחריות שלו, אני לא ארגיש אשמה על שאני לא ממשיכה אם לא בא לך להמשיך.

נגה א

New member
לורן, אם ככה אז לכל הנשים

יש כאבי ביצים (אולי נתפשר על "כאבי ביצית"?) הרבה בנות מוותרות על האורגזמה שלהן כי הגבר גמר מהר והלך לישון אז אם ככה הן בטח מסתובבות עם כאב ביצים תמידי. בכל מיקרה יש לכאב הזה גם פן פסיכולוגי אני מאמינה...

הליויתן

New member
לא יפה באמת,גברים עצלנים!

תבקשי ממנו לצלול,למה לא? יש כאלו שעושים את זה בטבעיות ממש ומרגישים ממש בבית במלוח : )

לורן29

New member
אם אישה מוותרת על

האורגזמה שלה כי הגבר גמר והלך לישון-סלחי לי-מגיע לה! אני לא יוצאת מהמיטה עד שאני גומרת!!! ולכן-לי אין כאבי ביציות!!

לורן29

New member
לא בטוחה שכל הכבוד לי

אני חושבת ששניים (בד"כ, במצב הנורמל
) נכנסים למיטה על מנת ליהנות. אני מודה שאני לא חייבת לגמור בכדי ליהנות בגדול מהאקט- אבל גבר שגומר והולך לישון ישר אחרי מבלי לענג את זוגתו עד הסוף? ולה אין בעיה עם זה? כמובן שתמיד יש מקרים יוצאי דופן. אבל אני לא מוותרת על ההנאות שלי ושלו. לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא!

הליויתן

New member
לא חכם מצדך../images/Emo22.gif

אם תעברי לכן כן כן כן תהני יותר אני בטוח ואת יכולה גם לגוון בקריאות נוספות נסי ותהני

נגה א

New member
איך אפשר לסיים

זיון בלי אורגזמה (נשים) ??? זה משאיר אותך בהרגשה מעצבנת של חוסר סיפוק ואת עירנית בצורה מטרידה אחרי זה... (זה לא ההגדרה של כאבי ביצים בעצם??) ולורן, מקודם אמרת שגבר עם כאבי ביצים זה לא סוף העולם והבחורה שאיתו לא צריכה להרגיש אחריות לזה אבל הנה את כאן אומרת שאת לא יוצאת מהמיטה לפני שאת גומרת אז עושה לי רושם שיש פה קצת צביעות. WHY ME WORRY ??!!

למה צביעות????

גבר שבא אליך בגישה של - "נו בחיית, תשכבי איתי כי כואבות לי הביצים..." ימצא את עצמו דרך הסורגים, מעבר לחלון. לא ממש מעניין אותי מה כן או לא כואב לו.. אבל אם כבר יש החלטה בין שני אנשים, כן לעשות סקס, אז (לדעתי לפחות), הוא צריך לדאוג לה בדיוק כמו שהיא לו.. הכל בגבולות מה שניהם רוצים כמובן. אבל לא שיגמור ויקום, (כי הביצים כבר לא כואבות לו...).

לורן29

New member
מותק-יש הבדל

בין להתחרמן ואז להגיד "לא מתאים לי זיון" ולגרום לגבר/אישה כאבי ביצים, ויש הבדל להיכנס למיטה, להזדיין, ושהגבר יבוא על סיפוקו ומבחינתו הולך לישון כי הוא קיבל את מה שרצה (או whatever) צביעות? לא נראה לי אי הבנה? כנראה הקייס ולגבי זיון ללא גמירה? כשהייתי עם גבר שאהבתי ומסיבה כזו או אחרת לא גמרתי, והאקט עצמו היה נהדר כי אהבנו אחד את השני, כן יצאתי מסופקת. אני שמחה לומר שמדובר במקרים בודדים בלבד 0שלא גמרתי) מעבר לכך-לא כתבתי שכאבי ביצים זה דבר טוב ושזה בסדר. כתבתי שאני בטוחה שיש דבר כזה גם לנשים. את כנראה מתבלבלת.

נגה א

New member
הנה דוגמא חיה

נראה לי שאני מרגישה עכשיו מה שנקרא כאב ביצים. זה מגיע מאיזור המפשעה, מקו החגורה ועד איבר המין. זה גורם לי לחשוב שאם אצל גברים זה לא שונה במיוחד אז נראה לי שהכאב לא מגיע מהביצים באמת אלא ממערכת המין שנמצאת באיזור שציינתי. לא? מצד שני, יכול להיות שאני סתם מתה מעייפות וכואבות לי הרגליים מההליכה. אבל כואב כואב.... אייי

הליויתן

New member
במכנסיים בגזרה עכשוית

ההבדל בין קו החגורה לאיבר הנשי הוא 1.34 סמ בדיוק לא זוכר מתי היה לי בכלל כאב ביציםבשנים האחרונות אבל אולי לאן הלכת ולמה התעיפת כל כך?

Kitty the Cat

New member
זו לא צביעות...

כשהגבר הולך לישון, זה אומר שהוא אחרי זיון! משמע שממש לא כואבות לו הביצים

TopSound

New member
קוקי... קוקי... קוקי...

גירוי מיני גורם לגודש כלי הדם וזרע, וזה עשוי לגרום ל"כאב הביצים" הידוע. פורקן ע"י אוננות או יחסי מין בהחלט עשוי להביא להקלה הכאבים. תשובה שנלקחה מפורום "טיפול מיני ומיניות"!!!

למעלה