מיתוג

מיתוג

נקודה כואבת לגרושים/גרושות וילדיהם כל אחד היה רוצה להיות ממותג,אבל מכיוון שזה בלתי אפשרי לרובנו,אנחנו מתרצים את זה בחינוך להסתפקות במועט. כאילו אם היתה לנו אפשרות,לא היינו רוכשים מותגים...??? תראו לי מיליונר אחד שחי בספארטניות רק לשם הדגשת הרעיון החינוכי.

כמה הנחות הנחת כאן ../images/Emo13.gif

כל אחד היה רוצה להיות ממותג? לאו דוקא. לא תמיד עקרונות וערכים הם תרוץ. לפעמים אנשים באמת מאמינים בהם
וכן, מכירה אישית לא מעט אנשים שהם מאד מאד עשירים, והם לא חיים בספארטניות, הם חיים בדיוק כמוני, וממש ממש לא מתעניינים במותגים. לא בלבוש, לא ברכב, לא בריהוט. יש מרחב עצום בין ספארטניות לבין העדפת מותגים. גם ההכללה וגם ההקצנה... לא ממש משכנעות.

שמתי לב שהרבה פעמים

אנשים אוהבים לקחת דברים לאחד הקצוות....כי משם הם נישמעים תמיד יותר משכנעים (לדעתם)

הרשי לי

לימונדה... כמוני כמוך, מכירה המון אנשים שהם נקראים בפינו עשירים והם לבטח לא חיים כמונו.הם לא בוררים כמונו(נניח שכאן אני באמת מכלילה) את המחיר הזול ביותר שניתן להשיג.בואי ניכנס לרגע לביתם ונראה איזה מקרר,תנור או קולט אדים הם מחזיקים ואני בטוחה שהמכונית שלהם היא גם לא יד חמישית מהשכרה...אם אפשר יד ראשונה ממותגת.(אולי אפילו ג'יפון קטן בחניה?)אל תהיי תמימה.אנחנו דור ממותג,אם תרצי או לא.
(אני מניחה שאני לא משכנעת אותך
)

ב ד ר ך

New member
הבעיה היחידה עם מיתוג

היא שאין לי כסף בשביל כל זה. אם היה לי את הכסף, אתה יכול להיות בטוח שממש לא היה מפריע לי שתחשוב שאני רדודה, סתמית, פתייה, דוהרת עם העדר אייייי לו רק הייתי יכולה להרשות לעצמי את כל המיתוג הזה
בנתיים אני מסתפקת ב- לפעמים מיתוג (אין מה לעשות ג'ינס קרוקר הרבה יותר איכותי, מחמיא ויפה מג'ינס ב-האנגר) לפעמים מציאות מכל מיני חנויות. ולפעמים אם אני ממש ממש ברת מזל אז מיתוג בסוף עונה או במבצע.

colgate

New member
בולשיט

מכל התגובות כל מה שעולה לי בראש זה: בולשיט! בולשיט! בולשיט! א. מותג לא שווה ערך לאיכות. רוב המותגים (ביגוד והנעלה) מיוצרים בסין כמו השאר הלא ממותג. ב. החבר הזה של ערס, שטוען שרק פרחות קונות אצלו, כנראה שלא יודע על מה הוא מדבר. גברות המעמד הגבוה כן קונות בככר המדינה (ולא רק בחו"ל), כי בכיכר מתייחסים אליהם כבעלת שם משפחה ולא רק סתם קונה. (שזה מה שקורה להן בחו"K) "אפשר לעזור לך גברת גולדמן?" או "וואו. השמלה הזאת ממש מחמיאה לך גברת פילקיינשטיין!!" עושה להן את זה ובגדול. גורם להן לפתוח את הארנק (ולשלוף את הפלטינה של בעליהן) בכייף גדול. ג. ללכת בג'ינס של 1000 ש"ח זה כייף, זה מעלה את המוראל ואת התחת. חברות שמרשות לעצמן לקחת על ג'ינס סכום כזה, תאמין לי, עשו מחקרים רבים ויש להם את הצוות הכי מיומן של מעצבים שיודעים לעשות פלאים! ד. אי אפשר להכחיש: כולנו רודפי מותגים, ומי שאומר שלא - משקר! כל הסביבה שלנו בנויה ממותגים! כשאתה עומד מול מדף בסופר - אתה תבחר בין מותג אחד לשני, ואין אדם שפרסומת לא משפיעה עליו! אני בעצמי מותג מהלך, ונהנית מכל רגע.

דבר והיפוכו.

א' שלך סותר את ג ' הכותרת שלך וגם משפט הפתיחה שלך סותר את ד'. ואם תרצי הסבר איך ולמה אחרי שתחשבי שנייה......תתקשרי אלי :) אשמח להיות לך לעזר.

שלי 9

New member
מותגים מעניינים אותי כקליפת השום

כלום נאדה..מותגים לא עושים עליי רושם, לא מעניינים אותי, צריכה רק שהדבר שאני קונה יהיה יפה בעיני ומונח טוב על הגוף:) לפני שבועיים הייתי באיזה חנות קטנה ומטריפה..ראיתי שמלה סקסית שחבל"ז.. מדדתי אותה ,ישבה בול על הגוף..מחירה - 20 ש"ח בלבד..קניתי והרגשתי הכי כיף.. מיותר לציין שמתה על הקניות בשווקים הססגוניים והצבעוניים..ומקווה שאנחיל זאת גם לבת שלי..

ערסlight

New member
סוף דבר

השירשור הזה יצא מעניין הרבה יותר ממה שחשבתי כשהתחלתי אותו. לא פשוט [ולמרות ההגיון] לדעת שיש אנשים שמחזיקים בדעה שלהיות ממותג זה ערך ומשאת נפש. זה לא אומר שמי שלא במשחק של מותגים לא יוצא לו לעיתים לקנות כזה. לפעמים זה מה יש, לפעמים זו גם העיסקה הנכונה. ועדיין, חלקנו קונים מותג רק בגלל המותג... בגלל השקית כמעט. אני רוצה לספר לכם, ולא בשביל להקניט, שאני אקנה מותג פה ושם... אבל לעולם לא רק בגללו. רק בשבוע שעבר השקעתי 1000 ש"ח על נעלים לטיולים, אבל אף פעם לא היו לי אול סטאר או נייק בשביל הדאווין. יש לי ארבעה בנים [הקטן בגיל ההתבגרות] ואף אחד מהם לא יקנה ג'ינס ב-700 ש"ח ולאף אחד מהם אין דור שלישי. אבל... לאחד יש פסנתר איכותי ושתי גיטרות, לאחר מערכת תופים ואופניים מקצועיים לגמרי. [ובכל פריט כזה הושקע הון קטן] אנחנו לא עניים, אבל מעבירים בגדים [גם מבחוץ] והכי נח מרגישים בטריקו של הטירונות. אם הצלחתי בארבע מתוך ארבע... זה כנראה אפשרי. כשאני בוחן את החברים הקרובים שלי... רובם "מסודרים כלכלית" ואף אחד לא ממותג. בסביבה שלי זו לא מטבע עוברת לסוחר. גם לעולם לא הייתה לי חברה כזאת [והיו...] אז... אם מישהו חשב ובחן את עצמו לרגע... דייני.

מצוטטת

New member
~~מחייכת~~

אפרופו העברת ביגוד.... לי אישית העבירה חברת פורום מכאן 3 זוגות ג'נס בלויים למח3ה אבל מ'זה ממותגים ואני מ'זה בכף עושה בנם שימוש כן כן דייני:))

-מחייכת-

אם אימצת את החתימה.. אימצת את החיוך.. תני לפחות קרדיט... ג'ינס בכל מצב עושה ת'עבודה טוב טוב...בייחוד אם הוא ממותג אלייך

t o t a l

New member
~~מחייך~~

אפרופו העברת ביגוד... פעם היו שני אחים. אחד נהיה עשיר ואחת נותר עני. העשיר סייע לאחיו העני: כל שנה היה רוכש לעצמו חליפה חדשה ב- 1000 ש"ח ומוכר לאחיו את הישנה ב- 500 בלבד.

אא ניר

New member
---מחייך---

בעצם מתפקע מצחוק. לא סתם מתפקע מצחוק. ישנה סיבה. הסיבה היא המשפט שכתבת : "אז... אם מישהו חשב ובחן את עצמו לרגע... דייני." {עולם שלם חיכה למוצא פיך} אגב, {וזה לא פחות מצחיק} אתה לא פחות ממותג מכל מותג אחר בשוק. אתה לא פחות ממותג מאלו "הפרווריות" לדברי חברך שמקפידות לרכוש מותגים על מנת להשתייך. אתה ממותג, ומקפיד לקנות ולהשתייך ל"אנטי-מותג". הזמן שאתה מקדיש לבחינת המותג לא קצר יותר מהפרווריות. "האנטי-מותג" שלך, אתה מקפיד עליו לא פחות מאחרים. אתה אוהב להראות, ולהחשב "אנטי-מותג" בדיוק כפי שהאחרים אוהבים להחשב ולהראות ממותגים. המחלה שלך חריפה יותר משל האחרים מכיוון שמתוך הכתיבה {המתנשאת} שלך, עולה תמונת הכחשה וחוסר מודעות. אני ? אני בצניעות {יעידו ידידי} רוכש מה שמגניב לי, מה שמוצא חן בעיניי, מה שמתלבש עלי טוב, בין אם ממותג ובין אם לאו. יד ראשונה, או יד שניה. בקניון או בשוק טירה. רוצה משהו מצחיק לסיום ? טוב, הנה: אם גרמתי לך לחשוב...דייני.. פחחחחח

---מחייך---

לא שחסרות לי סיבות, אבל עוד חיוך למחסנית אף אף פעם לא מזיק... אז תודה שגרמת גם לי לחייך חיוך גדול...
הפעם, האמת שלך היא גם האמת שלי.. חותם על כל מילה.

ערסlight

New member
אנטי מותג

בא נגיד שאתה צודק. ואני באמת יצרתי לעצמי מין מותג הפוך כזה. עדיין... הדיון הוא דיון. אבל יש משהו בכתיבתי שמטריד אותך, וזה לא שייך בכלל לדיון עצמו. לא סתם אתה מחפש לנגח אותי אישית, לועג ולא לגופו של עניין.[אתה גם לא ממש לבד]. לי אין בעיה אישית עם זה, זה פורום. אבל זה אומר משהו עליך. אני לא אכתוב מה זה... שוב תגיד שאני מתנשא. ובכל זאת... רואים לך.

אא ניר

New member
אני אומר לך מה מטריד בכתיבתך,

הפסקנות, השחצנות, הידענות, וההתבדלות. עכשיו, תשמע, מילא היה לכל זאת "כיסוי". במקרה שכזה זה היה סתם לא נעים. {כמו במקרה שלי} מילא אם היה מתווסף לזה הומור עצמי...{כמו במקרה שלי} חוסר הכיסוי והחוסר בהומור העצמי, הם-הם שהופכים את העסק לנלעג. לא מחפש לנגח אותך. כותב חד-וחלקלק : אתה מתנשא, וזה דוחה. טון הכתיבה שלך פסקני יותר משל דרווין. הוא לפחות השאיר מקומות לסימני שאלה. אצלך הכל סימני קריאה ועיוורון. והעובדה שאני כותב את כל זה, מה היא מלמדת עלי ? שאת שיש לי, אני כותב. בין אם לקהל אוהד, ובין אם לקהל סונט. יום טוב מר 'אני חכם ושונה וכולכם נמלים קטנות חסרות תבונה. מזל שיש לי סבלנות להחכים אתכן" ואגב, אם גרמתי לך לחשוב, דייני. ואגב 2, לך לא רואים כלום, אפילו לא ממש מקרוב, ו.. אני חושב שאני מתחיל לעשות אחד ועוד אחד...

אא ניר

New member
מצחיקולי...

אני אוהב לקרוא אותך. לא הרבה דברים גורמים לי להרגיש צנוע.

../images/Emo45.gif ועוד ../images/Emo45.gif ועוד ../images/Emo45.gif

כל מילה שלך במקום... לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. מילא ה...הפסקנות, השחצנות, הידענות, ההתבדלות, וההתנשאות, את זה עוד אפשר לסבול.. לא אני. מילא היה ממשיך להרשים את עדת המעריצות שיודעות רק לעשות
ולעשות סימן עם הראש כאילו הבינו.. אבל מכאן ועד לפגוע באחרים בשם ה"אמת"...אלק.. זה לא !!!! בקיצור, אמשיך להגיב בדיוק כמו שאני יודע, גם אם נגיד..
שהוא לא קורא אותי.. אני גם (להבדיל) לא זקוק לתגובות שלו....סתם ניצלש"תי את התגובה שלך. אז סליחה ותודה ניר.

למעלה