את טועה ומטעה
ואני אנסה לפרט:
1. עם זה שלא כל מי שמשתתף בפורנו הוא נאנס אני מסכימה וכתבתי כך כבר קודם.
2. אף אחד/אחת שאני ראיתי לא ציין התעללות מינית בילדות. זה את הוספת ממאגר הדימויים שלך.
3. לאהוב את התהילה בדרך כלל מוביל אותך לכוכב נולד, האח הגדול ושאר ראליטי, לא ליחסי מין עם זרים מול מצלמה. אז כן- חסרות בחורות כאלה, למרות שבטח יש מעטות שדווקא הפורנו הוא רצונן, קשה למדוד.
4. לא הבנתי את טענת הביקוש- אם מישהו רוצה את זה זה בסדר? פדופילים רוצים פורנו ילדים בני 7, גם זה בסדר? יש ביקוש.
5. הטיעון של "הכל בהסכמה" הוא טריקי, כי הוא מתנער מאחריות לגמרי באופן פושע- לא רק אקדח לרקה [או חטיפה לארץ זרה] הם איומים [שד"א זה אמיתי, לא המצאתי את המקרים האלה], אלא גם חוסר יכולת להאכיל את הילדים שלך, ושאר מניעי השרדות. זה לא שלדעתי אין בכלל אחריות על האנשים שמשתתפים, פשוט האחריות הזאת לא מנקה את הכפיים של מי שמייצר את התעשייה הזאת, ורבות הפעמים מסכן את האנשים האלה בגופם ונפשם. האם כשאדם נוסע במהירות מופרזת ובחוסר זהירות בתוך העיר הוא יכול להפיל את כל האשמה על הולך הרגל שהוא דרס? ["למה האידיוט הזה לא ראה שאני בא ב-150 קמ"ש לכיוונו?"].
6. הטיעון על הנוער הוא דמגוגיה זולה- כל מי שמכיר נוער יודע שהנוער לא יחליט שסופרמן קיים [נוער זה לא ילדים בני 4], לעומת זאת הוא כן יקבל מושגים מעוותים לגבי מה נחשב להיות גיבור בחיים האמיתיים, כמו שאף אחד לא חושב שהנוער יושפע לרעה לחשוב שיש ערפדים מצפייה בפורנו-ערפדים, אלא שהמושג על סקס, יחסים וכל זה [דברים שכן קיימים במציאות] יתעוות בעקבות זה. כמו שאת בעצמך כתבת "בנות חשופות ל"מראה האידיאלי"", אז כנראה גם את חושבת שניתן לקבל מושגים מעוותים מדברים שנחשפים אליהם, גם אם אתה אדם מחונך. כמובן שאני בעד לחנך את הנוער, וזה גם מה שאני עושה בחיים שלי, אבל שוב- זו התנערות מאחריות לעשות דבים שהשפעותיהם שליליות וידועות מראש באמירה שאנשים אחרים צריכים לדאוג לזה שאף אחד לא יפגע ואני נקי מהכל.
7. זה שבנות חשופות למודל היופי בכל מקום זו ממש לא הצדקה לחשוף אותן יותר במקום כל כך רגיש, מה גם שזה משפיע על דימוי הגוף של גברים גם כן, וגם על דימוי הגוף של האחר בעיני. כל אלו בתוך הקשר מיני מיידי, ולא עקיף כמו בפרסומות או באופנה [למרות שגם שם יש למגר את זה, זה פשוט לא קשור].
8. בתעשיית הנעליים באמת יש ניצול מטורף וכן, שווה להחרים חברות שעושות אותו ולקנות מאחרות שלא, אבל בניגוד לפורנו- נעליים זה הכרח [שלא יהיה קר ברגליים בחורף, שלא להדקר מקוצים בקיץ, נחשים ועקרבים, אבנים, אספלט חם...]. פורנו הוא לא הכרח באף סיטואציה בחיים. אז נכון שלמי שכבר יש נעליים אז עוד זוג זה לא הכרחי, ואפשר בהחלט להחליט לא לקנות זוג שני [למרות שיש חברות טובות יותר, ועדיף למצוא אותן ולקנות מהן]. עוד הבדל בין נעליים לפורנו זה שנעליים זו לא תעשייה שדורשת ניצול- ניתן לייצר נעליים לא ע"י ילדים, עם זכויות נורמליות לעובדים וכו', זה אפשרי והנעל עצמה אין לה השפעות שליליות בדרך כלל על אנשים. לעומת זאת פורנו היא תעשייה שמאוד קשה לנקות אותה מהתוצאות השליליות האימננטיות שמנינו.