מישהו פה יכול

מה הארי פוטר לא היה באמת?

אני ראיתי בעיניים שלי איך הוא עף על מטאטא (על מסך הטלויזיה שלי
) בקשר לצ'יזבטים בדתות אחרות - - ישו הולך על המים - ישו קם לתחייה - מוחמד על סוסתו המעופפת ועוד ועוד ועובדתית - עם אחד קנה את הלוקש הזה - אנחנו היהודים ! וברצינות - כל שאנחנו מבקשים הוא מקור חיצוני לתורה (וללא אמונה) שתחזק את דברי התורה.

פיספסת את הנקודה

לא אמרתי שאין לעמים אחרים צ'יזבטים. אמרתי שאין להם צ'יזבטים שמדברים על ניסים שהם שינויי טבע טוטאליים שנעשו לעיני מליוני אנשים. "עם אחד קנה" - לא. לדעתי גם הנצרות והאיסלאם קנו זאת. ושניהם מבססים את עצם היות אלקים מתערב בטבע ומגלה רצונו לבני אדם על אמיתות התורה. מקור חיצוני - ההגיון. כגון, אם לא הגיוני שמישהו המציא כזה שקר ומכר אותו לעולם כולו, אזי ההגיון מחזק את דברי התורה.

Governor

New member
`ומשה קיבל את התורה במעמד של

מיליוני אנשים` היכן זה כתוב? הבט, אם זה כתוב רק במקום אחד, במעשית מתן תורה אשר בספורי המיתולוגיה היהודית - זה לא מספיק טוב. גם ספור כפה אדומה מתואר רק במקום אחד - מעשית כפה אדומה! ולענין המליונים? שכח מזה. זו רק מיתולוגיה יהודית. אוכלוסית העולם היתה כ- 27 מליון לפני 4000 שנה, וכ- 50 מליון לפני 3000 שנה. מעמד הר-סיני התרחש כביכול לפני 3300 שנה. זאת אומרת שלכאורה נכחו בו בין עשירית לבין אחד חלקי 16 מאוכלוסי העולם. אידיוטי!!! 0284392000

L7

New member
אברבאנל, רק אדם אחד דיווח על 600000

תפסיק להטעות אותנו. הדיווח (השיקרי והאינטרסנטי) היה של אדם שקרן אחד לא מליון איש כתבו את הדיווח הזה.

למעלה