מישהו פה יכול

L7

New member
ספר את זה למליארדי נוצרים ומוסלמים.

הרוב לא קובע בדברים כאלו

אם היית מסתמך על זה שרוב צוקד לא היית נשאר אתאיסט,הרי ידוע שרוב העולם מאמין באלוקים

הרוב לא קובע בדברים כאלו

אם היית מסתמך על זה שרוב צוקד לא היית נשאר אתאיסט,הרי ידוע שרוב העולם מאמין באלוקים

L7

New member
אינך יכול להוכיח לנוצרי ולמוסלמי כי

הם טועים. לא נראה לך שמוטב ולא היו דתות שונאות יהודים אלו? אם אתה יכול לחסל אותם (דתית) אז מדוע אינך עושה זאת?

L7

New member
נימוסיך נוגעים ללב. הבנתי עכשיו

מדוע אתה רוצה לעודד את הנוצרים החושבים שהיהודים הם רוצחי המשיח ולעודד את המוסלמים החושבים שהיהדות היא הדת הבזוייה ואתה יכול להפסיק את כל זה ב10 דקות.... שקרן העובד אל שקר.

תפסיק לקלל!

חלס! כמה אפשר?! אני חושב שלהיות אתאיסט זה דבר הכי טיפשי והכי מטומטם שיכול להיות,אבל אני מדבר איתך בנימוס! ואתה לא יכול להתאפק מלקלל ולבזות אותי ואת אמונתי ואת אמונת העם היהודי במשך דורות,אני מרגיש שאתה מדבר מתוך שינא בלבד,אתה לא רוצה להבין את האמת,רק שינא יש לך כלפי יהדות! קצת כבוד לזולת! נמאס כבר מהזילזול הזה! אתה לא יכול,אז אל תענה! רק לקלל אתה יודע

L7

New member
היה דתי בביתך. ואז אכבד אותך.

ברגע שאתה דתי מסיונר היוצר מפלגות דתיות ומנסה לכפות עלי אורחות חיים של דתי זה מעורר התנגדות הפחותה בהרבה משלך לעובדי אלילים ומסיונרים דתיים.

ehudt

New member
אתה יכול להפריך את הנצרות בשבילי?

אם אפשר תוך עשר דקות, אז אני בטוח שתסכים להשקיע עשר דקות ולהפריך את הנצרות בשבילי ובשביל שאר משתתפי הפורום.

בבקשה

הנוצרים כידוע מכירים בתורה כתורת אלוקים,אז מדוע הם לא מקיימים את המצוות של התורה,הם טוענים שאלוקים ראה שאנשים לא יכולים לשמור את המצוות ואותם.למרות שיעו עצמו אף פעם לא אמר שהוא רוצה לבטל את המצוות.הם כל הזמן מדברים על 10 הדיברות,למרות שהם לא מקיימים אותם.איך זה יתכן?! ואם נניח שהם צודקים שאלוקים ביטל את המצוות,איזה אלוקים הוא שלא צפה מראש שאנשים לא יעמדו בהם.חוץ מזה בתורה כתוב שהיא לא תשתנה לעולם,אז איך באים הנוצרים ומשנים אותה,ובכל זאת מציגים אותה כבסיס לאמונתם?!

ehudt

New member
די שטחי

קודם כל אתה מתאר את הנצרות בצורה שטחית ופשטנית מדי בשביל שזה יהיה טיעון חזק. שנית, אולי אלהים תכנן את הכל ככה שאנשים יפסיקו לשמור את המצוות, ואז הוא יבטל את חלקן, ויצור דת חדשה, שהיא תהיה האמיתית וזה יהיה מבחן לכל היהודים - אם הם נאמנים לה', הם יהפכו לנוצרים, ואם לא הם ישארו יהודים. נשמע הגיוני, לא?

לא נשמע הגיוני

אלוקים נתן תורה לעם ישראל,וציווה אותו לא לשנות בה דבר,לא לגרוע ולא להוסיף,אחרי יותר מ1000 שנה באים נוצרים ואומרים שאלוקים ביטל את המצוות וכולם צריכים להאמין בישעו שהוא משיח(אלוקים) למה שיהודים יאמינו להם?! איזה הוכחות יש להם? ואיך אלוקים יכול להבטיח משהו ולא לקיים? איך הוא מבטיח שהתורה לא תשנה ומשנה בסוף,מה הוא משחק משחקים? איזה טיעון הגיוני יש לנוצרים? איך ישעו יכול להיות גם משיח וגם בן אלוקים,הרי כתוב תורה מפורש שהוא יהיה בנאדם רגיל.ואיך הוא יכול להיות משיח אם אף נבואה שמדברת על תקופה של משיח לא התקיימה אז? האם לא היו מלחמות ב2000 שנים האחרונות,למרות שבתנ"ך כתוב במפורש שאחרי שיבוא משיח לא יהיו עוד מלחמות(הנבוא הזאת כתובה בפתח של בנייני האו"ם בניו יורק)

למעלה