מישהו יודע..

מצב
הנושא נעול.

9108701

New member
אתה יודע

אלירן,
אם היו עושים אנדרטה לזכר כל פיגוע שהיה בארץ, כל הארץ היתה מרוצפת באנדרטאות... כולנו זוכרים, ובינינו, זה יותר חשוב מאיזו אבן שמחרתיים יחרבנו עליה היונים של תל אביב.
אתה יודע
כל דבר במדינה נגמר ברגע ששוטפים את הכביש מי זוכר בכלל הרוכים בפיגועים עזוב אנדרטה תשמור על האוטובוס כמו שהוא שים אותו על הגלגלים אל תזרוק אותו כיאלו זה הרמת זבל 6 בני אדם קיפחו שם את את החיים שלהם אז לא מגיע להם שישמרו על האוטובוס שבו הם נהרגו תראה למשל באגד יש מגרש לגרוטאות ושמה נמצאים כל המכונות וזה כמו אנדרטה למכונות כאלה האוטובוס מקו 2 המפרקית בירושלים קיבלו הוראה לא לפרק משמה כלום בגלל זה היא שמורה כמו שהגיעה

טוארג

New member
מה אתה כבר רוצה שיעשו עם זה?

אתה יודע
כל דבר במדינה נגמר ברגע ששוטפים את הכביש מי זוכר בכלל הרוכים בפיגועים עזוב אנדרטה תשמור על האוטובוס כמו שהוא שים אותו על הגלגלים אל תזרוק אותו כיאלו זה הרמת זבל 6 בני אדם קיפחו שם את את החיים שלהם אז לא מגיע להם שישמרו על האוטובוס שבו הם נהרגו תראה למשל באגד יש מגרש לגרוטאות ושמה נמצאים כל המכונות וזה כמו אנדרטה למכונות כאלה האוטובוס מקו 2 המפרקית בירושלים קיבלו הוראה לא לפרק משמה כלום בגלל זה היא שמורה כמו שהגיעה
עובדה, למשל מגדלי התאומים, פינו אותם. לא השאירו את ההריסות בתור אנדרטה. אני לא צריך לתת לך דוגמאות של אוטובוסים ש"כבר לא איתנו" למרות שהם עברו פיגועים... איפה האוטובוסים של קווי 18 (שלושת הפיגועים)? איפה האוטובוס של קו 5? איפה האוטובוס של קו 20 (בירושלים ובתל אביב)? איפה האוטובוס של קו 26 בירושלים?

mister K

New member
אז ככה

עובדה, למשל מגדלי התאומים, פינו אותם. לא השאירו את ההריסות בתור אנדרטה. אני לא צריך לתת לך דוגמאות של אוטובוסים ש"כבר לא איתנו" למרות שהם עברו פיגועים... איפה האוטובוסים של קווי 18 (שלושת הפיגועים)? איפה האוטובוס של קו 5? איפה האוטובוס של קו 20 (בירושלים ובתל אביב)? איפה האוטובוס של קו 26 בירושלים?
אז ככה
את המכונה של דן שהתפוצצה בשנת 1995 אם אינני טועה, בקו 20 מול בורסת היהלומים ברמת גן, אפשר לראות כיום נוסעת על קו 4 בתל אביב. היא שוקמה ואין בה כיום שום דבר שיסגיר את עברה. זוהי כמובן 4092 (90-295-01). גם המכונה שהתפוצצה בקו 20 בירושלים (85-487-01, M.A.N NL313 מרכב גרמני מקורי) שוקמה והיא נראית כיום כמו חדשה ועובדת בירושלים.

טוארג

New member
אני עוד זוכר את התמונה של קו 20

אז ככה
את המכונה של דן שהתפוצצה בשנת 1995 אם אינני טועה, בקו 20 מול בורסת היהלומים ברמת גן, אפשר לראות כיום נוסעת על קו 4 בתל אביב. היא שוקמה ואין בה כיום שום דבר שיסגיר את עברה. זוהי כמובן 4092 (90-295-01). גם המכונה שהתפוצצה בקו 20 בירושלים (85-487-01, M.A.N NL313 מרכב גרמני מקורי) שוקמה והיא נראית כיום כמו חדשה ועובדת בירושלים.
אני עוד זוכר את התמונה של קו 20
בירושלים, תמונה מזעזעת שצולמה מיד אחרי הפיגוע שעוד רואים את הגופות של הקורבנות נשענות על החלונות שנשארו...

fireman

New member
אתה בטוח ש4092 נמצא בת"א?

אז ככה
אני דווקא זוכר את המספר הזה כאן ב"מטרודן" או שמא אני טועה.

9108701

New member
4092 עובדת בקו 4 היא אכן בת"א

אני דווקא זוכר את המספר הזה כאן ב"מטרודן" או שמא אני טועה.
4092 עובדת בקו 4 היא אכן בת"א
תגידו מישהו יודע איפה 4022 נעלמה?

בקו 18 היו כבר 7 פיגועים אם כבר !!!

mister K

New member
קו 18 ירושלים

קו 18 ירושלים
האם זהו באמת הקו הפגוע ביותר בישראל? אם כן אז למה דווקא על הקו הזה עובדות 87-196-01 ו-87-296-01? אני לא ממש מאמין בדברים כאלה אבל זה ש-3 מכונות של אגד שההפרש בין המספרים שלהן הוא 100 מתפוצצות אחת אחרי השנייה תוך זמן קצר, זה צירוף מקרים די מזעזע, במיוחד ששתי המכונות שאחריהן לפי הסדרה עובדות על הקו הפגוע ביותר במדינה. למי שלא יודע שלוש המכונות שהתפוצצו הן 86-896-01 (פיגוע מכונית תופת בצומת מגידו, קו 830) 86-996-01 (פיגוע מכונית תופת בצומת כרכור, קו 841) 87-096-01 (פיגוע מחבל מתאבד, קו 14 ירושלים) אגב, בצומת מגידו הוקמה אנדרטה קטנה בדיוק במקום שבו התפוצצה מכונית התופת.

9108701

New member
הפיגוע בקו 5

הפיגוע בקו 5
האוטובוס של קו 5 נקבר איפה שהוא ולפחות הוקמה אנדרטה קו 20 שוקם וחזר לעבוד קו 4 לא ניזוק כזה קשה אבל עצם העובדה שזרקו אותה שמה בשיכון על הצד זה מפריע שלא עשו אנדרטה או לפחות שימרו את האוטובוס

אוהד11

New member
אכן חבל ש- 7228 לא שוקמה או

הפיגוע בקו 5
האוטובוס של קו 5 נקבר איפה שהוא ולפחות הוקמה אנדרטה קו 20 שוקם וחזר לעבוד קו 4 לא ניזוק כזה קשה אבל עצם העובדה שזרקו אותה שמה בשיכון על הצד זה מפריע שלא עשו אנדרטה או לפחות שימרו את האוטובוס
אכן חבל ש- 7228 לא שוקמה או
שהיו משאירים אותה כמעין אנדרטה באחד מחניוני דן.

0415

New member
המיפרקית הזו חונה בעשר טחנות

מישהו יודע..
המפרקית הזו~~~~~~~~~> של דן, עברה שיפוצים למצעד האהבה אני חושב באוגוסט 2003. מישהו יודע מה היה מספר המפרקית במקרה?
המיפרקית הזו חונה בעשר טחנות

מצב
הנושא נעול.
למעלה