מישהו יודע..

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member
חחחח אנדי, "דן" יותר מבוגרים ממך

אנדי תשמע קטע ענק שגיליתי!!!!!!!!!!
על השם אגד הוחלט ביום 21.03.1933 על השם דן הוחלט ביום 21.03.1945 מה אתה אומר על זה ?????????
חחחח אנדי, "דן" יותר מבוגרים ממך
ב-40 שנה בדיוק... מזל טוב לארבעתכם :) אגב, גם אני 21, אבל לחודש אחר. היום יש לי חצי-יומולדת.

טוארג

New member
אני אכן מושפע מהעקרב אבל נהנה

נכון, צודק, אך אתה מאוד קרוב לעקרב
וכמובן מושפע ממנו... עקרב הוא מזל הרבה יותר פעיל ואנרגטי ממאזניים !
מכל היתרונות המובהקים של המאזניים.... :) (הטוב שבכל העולמות)

ואני טלה עם אופק טלה ואוהב כבשים

מכל היתרונות המובהקים של המאזניים.... :) (הטוב שבכל העולמות)
לאכול כמובן !

mister K

New member
גם אני טלה וגם אני חולה על כבשים

לאכול כמובן !
בלאפה כמובן חחח... אביה, בפעם הבאה שאתה נוסע לבקר אצל פול בארכיון הרכבת בחיפה תעצור באחת השווארמות בעיר התחתית. אין כמו השווארמה של חיפה ובמיוחד שווארמה חאזן פורד (ואת זה יעיד גם ידידינו התל אביבי אנדי). גם אחלה שווארמה וגם קרוב מאוד לבית אגד חיפה, לתחנת הרכבת בת גלים וכמובן לאיצטדיון קרית אליעזר של קבוצתי האהובה!!!

פול ואני אוכלים תמיד ב-"פוסידון" אך

בלאפה כמובן חחח... אביה, בפעם הבאה שאתה נוסע לבקר אצל פול בארכיון הרכבת בחיפה תעצור באחת השווארמות בעיר התחתית. אין כמו השווארמה של חיפה ובמיוחד שווארמה חאזן פורד (ואת זה יעיד גם ידידינו התל אביבי אנדי). גם אחלה שווארמה וגם קרוב מאוד לבית אגד חיפה, לתחנת הרכבת בת גלים וכמובן לאיצטדיון קרית אליעזר של קבוצתי האהובה!!!
פול ואני אוכלים תמיד ב-"פוסידון" אך
סגרו אותה לאחרונה לצערי. לכן, אנחנו אוכלים ברח' העליה בבת-גלים. גם שם מעולה !

צחקן

New member
צתה אוכל אותי? לא יפה!.

לאכול כמובן !
צתה אוכל אותי? לא יפה!.
ב"ה אני נולדתי בט' לחודש אייר .. (בעוד שבוע ישד לי יומלדת) כולמר ב 30.4.93 . השנה גם ט' אייר וגם 30.4 יוצאים באותו יום ואני חוג לפי העברי).

צחקן

New member
אם תרצו להפתיע אותי יש לכם שתי ...

מזל טוב צחקנוביץ' !
אם תרצו להפתיע אותי יש לכם שתי ...
ב"ה אפשריות : א. לכתוב את ההדעה בפורום לפני 6:30 או אחרי 1:30 (יש סיכוי טוב שאלך לישון לפני כן). או בין 10:30 ל 11:30 (ביום יששי) אבל עדיף בלילה כי אז אני בטוח לא מבמשב (בלילה - בין 1:30 ל 6:30 )

9108701

New member
פורומסטים איפה נעלמה המכונה הזו?

מישהו יודע..
המפרקית הזו~~~~~~~~~> של דן, עברה שיפוצים למצעד האהבה אני חושב באוגוסט 2003. מישהו יודע מה היה מספר המפרקית במקרה?
פורומסטים איפה נעלמה המכונה הזו?

9108701

New member
לא ידעתי

אם אתה מתכוון ל-246: חניון 10 טחנות
היא הייתה שם במוצ"ש האחרון.
לא ידעתי
אבל ראיתם איזה עצוב זה לראות את ה7228 הפוכה על הצד בשיכון אתם יודעים רק לזכר הקורבנת היו צריכים להעמיד אותה על הגלגלים בהשבתה

9108701

New member
עצם העובדה שהיא על הגב מראה זילזול

לא ידעתי
אבל ראיתם איזה עצוב זה לראות את ה7228 הפוכה על הצד בשיכון אתם יודעים רק לזכר הקורבנת היו צריכים להעמיד אותה על הגלגלים בהשבתה

וכמה טלטלות היא עברה...

וכמה טלטלות היא עברה...
אני צילמתי אותה כשאורי ובינו הגרריסטים גררו אותה לצ.ד. מעשר טחנות (נסעה על גלגליה בין החניונים). אחרי ששכבה בצ.ד. (עדיין על גלגלים), היא הטעברה לשיכון ושם פירקו את הגלגלים והשכיבו אותה על הצד. אני אישית מצטמרר בכל פעם שאני עובר לידה!

9108701

New member
אני ראיתי את האוטו יום אחרי

וכמה טלטלות היא עברה...
אני צילמתי אותה כשאורי ובינו הגרריסטים גררו אותה לצ.ד. מעשר טחנות (נסעה על גלגליה בין החניונים). אחרי ששכבה בצ.ד. (עדיין על גלגלים), היא הטעברה לשיכון ושם פירקו את הגלגלים והשכיבו אותה על הצד. אני אישית מצטמרר בכל פעם שאני עובר לידה!
וואני רוצה להגיד לך הייתי בהלם מוחלט ריח המוות הזה לא יצא לי מהאף ותחשוב שלא עשו באלנבי לא אנדרטה ולא כלום אפילו את האוטובוס לא שימרו זה כואב

טוארג

New member
אלירן,

וואני רוצה להגיד לך הייתי בהלם מוחלט ריח המוות הזה לא יצא לי מהאף ותחשוב שלא עשו באלנבי לא אנדרטה ולא כלום אפילו את האוטובוס לא שימרו זה כואב
אלירן,
אם היו עושים אנדרטה לזכר כל פיגוע שהיה בארץ, כל הארץ היתה מרוצפת באנדרטאות... כולנו זוכרים, ובינינו, זה יותר חשוב מאיזו אבן שמחרתיים יחרבנו עליה היונים של תל אביב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה