מישהו יודע..

מצב
הנושא נעול.

תוכון1

New member
מישהו יודע..

מישהו יודע..
המפרקית הזו~~~~~~~~~> של דן, עברה שיפוצים למצעד האהבה אני חושב באוגוסט 2003. מישהו יודע מה היה מספר המפרקית במקרה?

תוכון, תסתכל בארכיון הפורום

מישהו יודע..
המפרקית הזו~~~~~~~~~> של דן, עברה שיפוצים למצעד האהבה אני חושב באוגוסט 2003. מישהו יודע מה היה מספר המפרקית במקרה?
אני העליתי תמונות של מפרקית זו לפני ובזמן המצעד, מבפנים ומבחוץ.

טוארג

New member
המערכת הזאת של החיפוש מתקדם

אני העליתי תמונות של מפרקית זו לפני ובזמן המצעד, מבפנים ומבחוץ.
ממש דפוקה, כבר חודשיים בערך שבכל הפעמים שניסיתי להיעזר בה - תמיד יש "תקלה במערכת"...... מה נסגר עם תפוז בזמן האחרון???

fireman

New member
כמה טיפים למערכת החיפוש

ממש דפוקה, כבר חודשיים בערך שבכל הפעמים שניסיתי להיעזר בה - תמיד יש "תקלה במערכת"...... מה נסגר עם תפוז בזמן האחרון???
כמה טיפים למערכת החיפוש
מומלץ לקצוב פרק זמן קצר ככל האפשר לחיפוש במידה ומדובר בקובץ שעלה בשלושת החודשים האחרונים תוכל לחפש אותו בתפריט הקבצים בפס האפשרויות למעלה ליד המאמרים וכו.....

זהו כמובן: 336-582 והוא מככב בסרט

זה טייגר, זה לפני זמני
זה ג'מבו אולי? אם לא, אני אבדוק מה זה כשאהיה בבית... לרגל מה הד"ש?
"רק היום" של זאב רווח משנת 1976. זהו טייגר ג'מבו ובסרט רואים גם טייגר ירושלמי (666-473) וגם 0305 ירושלמי בצבע כחול-לבן (מודל 1973) נוסעים ברחבת הכניסה של האוניברסיטה העברית בגבעת רם. את האוטובוס של דן רואים מצויין ובבירור והוא היה ממש חדש בשנת 1976 !

רגע, זה הסרט שזאב רווח נהג אוטובוס?

"רק היום" של זאב רווח משנת 1976. זהו טייגר ג'מבו ובסרט רואים גם טייגר ירושלמי (666-473) וגם 0305 ירושלמי בצבע כחול-לבן (מודל 1973) נוסעים ברחבת הכניסה של האוניברסיטה העברית בגבעת רם. את האוטובוס של דן רואים מצויין ובבירור והוא היה ממש חדש בשנת 1976 !

לא. זה סרט אחר שבו דליה הבת של ז'ק

לוי (שהבת האמיתית שלו - נאוה, היתה איתי ביחד בכתה א' בשנת 1969) מגיעה לחפש אותו על החוף בתל-אביב לקראת סוף הסרט. זה הסרט שיש לו באסטה בשוק מחנה-יהודה וכל הזמן נקרעות לו המכנסיים כשהוא מתכופף... "בורקס" אמיתי !

ז'ק לוי = ז'ק כהן, כמובן ! התבלבלתי

לוי (שהבת האמיתית שלו - נאוה, היתה איתי ביחד בכתה א' בשנת 1969) מגיעה לחפש אותו על החוף בתל-אביב לקראת סוף הסרט. זה הסרט שיש לו באסטה בשוק מחנה-יהודה וכל הזמן נקרעות לו המכנסיים כשהוא מתכופף... "בורקס" אמיתי !
עם ז'ק לוי שהיתה לו גלנטריה בצריף בשכונת מגוריי הראשונה - בקעה, בירושלים.

יהוושע

New member
מה עושה היום בתו של ז'ק כהן? אגב

בן כמה הוא,( עד 120 ) האיש לא מזדקן טפו טפו טפו, נראה כמו שנראה בימי "עאדל וסמירה" עם לילית נגר (זוכר??) כנראה הגנים הירושלמיים.

אין לי מושג. לא ראיתי את נאוה שנים

בן כמה הוא,( עד 120 ) האיש לא מזדקן טפו טפו טפו, נראה כמו שנראה בימי "עאדל וסמירה" עם לילית נגר (זוכר??) כנראה הגנים הירושלמיים.
אין לי מושג. לא ראיתי את נאוה שנים
רבות. רק עכשיו הבטתי בתמונת המחזור מכתה א': בית-הספר גאולים א' בירושלים, מחזור תשכ"ט-1969. נאוה היתה קטנטונת ונחבאת אל הכלים.

9108701

New member
הוא מופיע היום בפרסומת של אחלה

אם אתם מתכוונים הסדרן בסרט לא לעלות יותר אז הוא היום מפרסם את חומוס צבר

נו באמת, אבו ראמי במסעדה הגדולה../images/Emo9.gif

אם אתם מתכוונים הסדרן בסרט לא לעלות יותר אז הוא היום מפרסם את חומוס צבר
נו באמת, אבו ראמי במסעדה הגדולה

נקרעות = נקרעים, כמובן ! אני מסטול

נקרעות = נקרעים, כמובן ! אני מסטול
היום !!! חה-חה-חה !!!

אה נכון, האוטובוס היה שם קו 22../images/Emo9.gif

אה נכון, האוטובוס היה שם קו 22

מצב
הנושא נעול.
למעלה