מישהו יודע...?

מישהו יודע...?

היי לכל באי הפורום... למחורות שבנינו....... מישהי מכן יודעת איך במדויק עושים את הכישוף עם המחזור החודשי...? אשמח לקבל תשובה (אפשר גם לשלוח לי למייל)

היי מה זה

יש איזה כישוף למחזור? חח רק כשאני חושבת על זה זה נשמע נחמד אני גם אשמח לשמוע פירוט... מה מטרת הכישוף בכלל?

מים כחולים כנסי

היי אז כן יש כישוף כזה שמערבבים מחזור בשתיה או משהו ונותנים לגבר לשתות ואז הוא נהייה מאוהב בך רצח ואין שום דבר שיגרום לו לשנות את דעתו רק מה שאני מנסה להבין ואני אשמח אם מישהו יגיד לי זה מה קורה במקרה ואני נגיד מקבלת מחזור היום ורואה את הבחור רק בעוד שבוע? לשים בצנצנת או שזה מתקלקל...?

ההה פאק מה את חולה?

(חשבתי שמדובר באיזה כישוף שמעלים את המחזור או משהו... חח זה היה יכול להיות נחמד) למה לך לעשות את זה... אני מכירה את הכישוף הזה.. סבתא שלי סיפרה לי שאחותה עשתה את זה לבעלה (סבתא שלי עכשיו נפטרה כבר אבל היא הייתה עוסקת במאגיה) את לא רוצה לעשות את זה.. זה לא אהבה אמיתית זה כמו שזומבי יסתכל עלייך ולא אדם אנושי.. חוץ מזה זה יכול לצאת משליטה.. אם בסוף לא תרצי אותו, הוא עדיין ירצה אותך הוא מסוגל לאנוס אותך אני לא ממליצה... אני ממש לא ממליצה לך

למה להזהיר אותה ?

במקרה הטוב היא תקבל את מה שהיא רוצה, ובמקרה הרע היא תקבל את מה שמגיע לה, אז מה זה משנה לך ?

As היחידה

New member
להזהיר זה טוב

שתהיה מודעת במה שהיא עושה. וזה דבר מגעיל, ודוחה-לעשות

לא בגלל זה

בגלל שזה פשוט לא יפה מצידי לראות אדם שהולך למעוד לפני בור ולא להזהיר אותו שיש שם בור.

As היחידה

New member
נכון

אבל נראה לי שאותו אדם מודע לבור שקיים. או שהוא נואש, או שהוא חסר רגשות [סליחה אבל זאת דעתי, יכולה לא להתקבל על ע"י אחרים.]...

לא בגלל זה

בגלל שזה מגעיל מצידי לראות אדם שעלול למעוד לפני בור ולא להזהיר אותו מפני הבור.

RainBird

New member
היא מדברת על שחור. הכישוף דורש שהאישה שרוצה שגבר יתאהב בה, צריכה לערב במשקאותיו מעט מחזור. מחריד. לפעמים מערבבים את זה עם כל מיני שטויות אחרות. רע.

עדיין לא מובן

אז זה אני יודעת ממי אבל כמו ששאלתי... מה אם אני מקבלת היום ורואה אותו רק עוד שבוע? לשמור בצנצנת זה לא מתקלקל או משהו...?

טוב, אני כבר חייב להתערב פה.

גברתי הנכבדה, דם המחזור הוא לא דבר סטרילי במיוחד, ועוד יותר כך שהוא יוצא מהגוף. דם שנחשף לאויר נעשה מזוהם מאוד תוך זמן קצר, שלא לומר שהוא גם נקרש. לא, אחרי שבוע לא תוכלי להשתמש בו. ועזבי את הקטע כרגע אם זה מגעיל או לא. יש פה שתי בעיות כמו שאני רואה: א) לא סביר שתצליחי. אילו כל כישוף היה פשוט כמו "קח קצת דם ותעשה איתו ככה", אז כולנו היינו מכשפים. האקט החיצוני של הכישוף (השימוש בדם) בלי האקט הפנימי של הכישוף לא שווה שום דבר. ב) נניח, נניח ואת יודעת מה לעשות - והצלחת. אז מה? תפסת לך בחור. שבוע אחרי זה יימאס לך ממנו. אבל הוא, מאוהב קשות, יהיה "קרציה". אולי אפילו חמור מזה - לא חסרות נשים שנרצחו בגלל שהן לא נענו בחיוב לחיזורים של גברים. רק נקודה למחשבה.

מוסורסקי כנס

קודם כל יש לי חדשות בשבילך - זה כן עובד. דבר שני... : תגדיר "אקט פנימי" שלישי... אם אתה מראש החלטת שהכישוף לא יעבוד אז איך הגעת גם למסקנה שאחרי שבוע הדם לא יהייה בסדר (נניח ושמתי אותו בצנצהת בתוך המקפיא...)

אני אתחיל מהשאלה האחרונה

1) אני סטודנט לביולוגיה וחובש. קור של מקפיא ביתי רגיל לא יעשה את העבודה. צריך לזה מקפיא טיפה רציני יותר. את תקבלי גוש, לא טיפות. 2) אקט פנימי - בכישוף יש יותר מאשר נפנופי ידיים ומילים מיסתוריות. צריך להפעיל כל מיני דברים אחרים גם - כוונה, מיקוד, "העלאת אנרגיה" וכן הלאה. 3) לא אמרתי שזה לא עובד. רק אמרתי שאם את לא יודעת איך להפעיל כישוף, הוא פשוט לא יעבוד. תחזרי ותקראי את תשובה מס' 2 שלי. חוץ מזה, שלא ענית בעניין הבעיה השניה שהעליתי בהודעה הקודמת שלי.

.m

New member
כישופי דם מחזור למיניהם

קיימים ועובדים. אני לא תומכת בכישופי אהבה משום סוג (מי נתן לך את הזכות להחליט בשביל מישהו איך הוא צריך להרגיש???), אז לא אסביר אותם כאן. מוסורסקי צודק בכל הנקודות שהעלה, ואני מדגישה את הנקודה האחרונה: נניח והצלחת (קיבלת ממני הרבה קרדיט, כי אני לא מאמינה שתצליחי, אבל נניח...), ונניח והבחור רוצה אותך (כי הוא תחת כישוף, לא כי את כזאת נהדרת ונפלאה...) ונניח שאחרי כמה זמן נשבר לך ממנו. מה תעשי? את יודעת איך להסיר את הכישוף הזה? את בטוחה שאין לו השפעות לוואי עליך? את בכלל יודעת עם יש לו תאריך תפוגה? (אולי הוא מחזיר רק שבוע?) קצת חומר למחשבה...
mai

Monsieur D

New member
אמונה בכישוף

היא רק אחד מהמרכיבים שלו, יש הרבה יותר מאמונה. סתם לשים דם של מחזור במשקה של חבר שלך לא יניב תוצאות , אולי טעם לוואי מגעיל. שימוש בדם אחרי שבוע יגרום לדם להפוך לממתק טעים בשביל ערפדים. בכלל, את רוצה שאני יקיז דם ויתן לך לשתות את זה? ומה אם אני יגיד לך שאני נגוע באיידס? (לא, אני לא נגוע באיידס, לא להרתע ממני, העיקר שהבנתם את הנקודה...)

RainBird

New member
אני מסכים איתך כמעט בהכל. אבל אתה שוכח שגורם האמונה הוא די מכריע. ישנן מספיק אמונות ואמונות סותרות ביהדות שאין להם חלק משיטה מאגית מבוססת כגון: להשליך פיסת אפיקומן לים, תעצור סערה, או הרעיון המזעזע עם דם הווסת שמופיע גם בדת הוודון. מספיק שאדם יאמין בזה לא משנה כמה זה מגוחך , הוא יגרום לזה לעבוד רק בשל אפקט הפלצבו אם לא שיטת אמונה אחרת. ארדן.

למעלה