מישהו יודע...?

RainBird

New member
האמנם? האדם מסוגל בכוח אמונתו לשנות לאנשים אחרים. ע"פ ניסויים מאגיים שביצעתי. אם אדם מאמין שבכך שהוא משתין על אדמת בית קברות וזורק את זה לחצר שכנו, זה מה שיגרום לו לעוף מהבית, אז השכן יעוף. בלי שום קשר שהוא לא עטה את מסיכת המאגיה המעודנת. התפילה הכנה יכולה להועיל בדיוק כמו הלחש המעודן והמורכב ביותר. המאגיה קורה סביבנו. אנחנו מכירים אותה, ומעבדים אותה לנוחותינו *אבל* היא לא מנת חלקם הבלעדית של המכשפים. אני בסך הכל טוען שאפשר ככה ואפשר אחרת, ויש מאגיה ישראלית שהיא תערובת של תרבויות. זה שהיא לא מעובדת ומובנת לא אומר שהיא לא פועלת בכוח האמונה עצמה: לדוגמא אם תשאל סבתא עירקית בת 90 איך חמסה פועלת, אני לא בטוח שתוכל לענות לך. מה שכן, החמסה עובדת (למרות שהיא הפכה מקמיע שפע לקמיע מגן ואיבדה משמעויות רבות עם הזמן) וכך גם המזוזה, ועוד. מהסיבה הפשוטה: אנשים מאמינים. ונידמה לי שהומרוס אמר: "האמונה מקדימה את הנס". בכבוד לפועלך ארדן.

אבישיבא

New member
נכון זה מופיע בוואדו של דהומיי

אבל מצד שני פגשתי מספיק נשים באפריקה שזה ממש אבל ממש לא עבד להן ורק הכעיס את הגבר שבדרך כלל טיפל בהן בדרך מקורית שכל קשר בינה לבין תרבות נאורה שמתרחקת מפשע הוא מיקרי ביותר אבישי בינינו? , אם תשימי כמה טיפות של טל קיץ זה יהיה הרבה יותר חזק ולא לדבר על פחות טעם מגעיל , אגב , במקרה הזה אמונה לא ממש נדרשת , תנסי ותראי בעצמך , לא כל כך קל להסביר את זה...

אבישיבא

New member
אה כן , גם כמעט שכחתי...

תהיי גם מוכנה מבחינה נפשית לוותר עליו כי זה אקט של נתינת ההחלטה לכוחות אחרים ולא ניצול שלהם לפסוק לטובתך. למרות שלרוב אם זה מבוצע בצורה נכונה אז זה עובד וחוצמזה , גם אין סיכוי שהוא יהפוך לאובססיבי כלפייך כך שזה עדיף אבישי

טיפות של טל קיץ??????

בחיים שלי לא משעתי על דבר כזה.... שלח לי למייל אני אשמח לדעת במה מדובר

אבישיבא

New member
זה ברור שלא שמעת על זה

תורות שיבטיות לרוב נשארות בתוך השבט להן. אבל הייתי ממליץ לך לנסות

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

עכשיו לך תאסוף לי טיפות טל טריות
אמור לי נא, מה יש בטיפות הטל הללו שנותן להן את היכולת לעשות דבר שכזה?

זה נשמע לי יותר דבילי מהמחזור

אכן ירדתי מהעניין של המחזור לא בגלל שחלק אומרים שזה לא עובד כי זה כן ויש הרבה הוחכות לזה אבל אתה רוצה להגיד לי שעם טיפות טל?????????? איפה שמעת על זה? יש לך מישהו שאתה מכיר שעשה ועבד לו? נשמע לי מוזר...

אבישיבא

New member
כל הכבוד!!!

סופסוף משהו הגיוני בשרשור המטופש הזה. שיחקת אותה! אבישי

היועץ מ

New member
מחזור

כדיי לעשות קשירה לגבר בעזרת המחזור יש לחשוב טוב טוב מה יהיו התוצאות? 1. נכון שהוא יהיה שלך, למשך 1 חודש, אבל לאחר מיכן האיש יעשה הכל כדיי לברוח... 2, מי שעושה דבר כזה יוצרת נזק לעצמה ולבית בו היא גרה. 3, יש לזכור שזה משחק שאין חזרה מימנו... 4. כדיי לעשות זאת יש לעשות רק עם דם טרי 5. ראו הוזהרתן.

יועץ מ כנס

היי... בתשובה 1 אתה אומר שהוא יהייה שלי למשך חודש ויברח אבל בתשובה 3 אתה אומר שאין דרך חזרה.. חוץ מזה יש לך טעות זה לא לחודש זה לכל החיים!!! וכן יש לי הוכחות לזה.

אורזמן

New member
../images/Emo39.gif אולי זה לכל החיים

למי שזה נעשה לו, במידה שמחדשים כל מחזור קטן או גדול זה תלוי באדם עצמו. מספיק שמפספסים יום לפני הזמן הרצוי והבחור מתעורר מתוך החלום שהוא היה בו והכל מתהפך, האהבה שלו הופכת לשנאה הרסנית ואם הוא "היה שלך" למשך זמן מסויים, הוא לא יהייה שלך לעולם . ובואי ניקח את חוק הקרמה, מה שאנחנו עושים שלא למען כולם, אלא עושים למען העצמי, הכל חוזר לכתובת השולחת פי שלוש .
מאחל לך למצא אהבה אמיתית

האפור

New member
אממ...

לכלכ היועצים בשרשור הזה... ומתר לי לדעת מאיפה אתם מגיעים לכל המסקנות האלו לגבי איך הכישוף יתבצע? אתם סוג כלשהו של יישות יודעת כל? כישוף אם הוא מתבע כמו שצריך יכול לבצע את המטרה שלו כמה רעה שהיא תהיה.. וחוק השילוש הוא לא מוסכמה הוא אמונה.

למעלה