מישהו יודע

Michal Plath

New member
מישהו יודע

האם ביהמ"ש המחוזי/ שלום מתדיין בתיקים בימי חמישי? אם כן, באילו שעות?

2_be

New member
בבימ"ש שלום בירושלים יש דיונים בחמישי בבוקר

אני לא זוכרת עד איזו שעה, אבל בין 8 וחצי ל-13 בטוח יש דיונים. (עבודה בשיטות משפט?
)

Michal Plath

New member
כזה ברור, הא?

האמת שאני צריכה בחיפה, יש סיכוי שאין דיונים בימי חמישי? איפה יש יותר ואיפה יותר מעניין- בשלום או במחוזי? תודה:)

2_be

New member
אני מאמינה שיש

לא חסרה תעסוקה בבתי משפט שלום
בכל מקרה את תמיד יכולה להרים טלפון http://elyon1.court.gov.il/heb/cv/fe_html_out/courts/details/201.htm מבחינת עניין, במחוזי לא הייתי , ככה שקשה לי להשוות, אבל אני יכולה להגיד שבית משפט שלום זה מקום מרתק עם אוכלוסיה מגוונת ודיונים בשלל נושאים. בהצלחה:) זו אחת העבודות היותר חביבות בפקולטה.

Michal Plath

New member
מעניין אם אפשר לעשות אותה על 3 שעות שינה...

אני הולכת לבלות לילה של ה"ש לעבודה בחוזים... מקווה שלא אתעפץ שם למוות..

shimrit m

New member
יש אופציה באתר הרשות השופטת

להכנס ליומן בית משפט ולראות האם מתקיימים דיונים ביום מסויים בבית משפט שבוחרים מתוך רשימה.. לא מצויינות שם שעות הדיונים. בהצלחה :)

Michal Plath

New member
טוב זה ממש ארוך ויש לי עבודה בחוקה

אבל אני אספר קצת הייתי באולם של שופט ממש נחמד שדי התלהב מזה שאני שם (אחרי שראה שאני נשארת יותר מדיון אחד ואחרי ששאל אותי אם אני מתמללת בשביל עדה שנאסר עליה להיות בדיון הוא סופסוף שאל למעשיי שם) וכל הזמן קרץ אליי והוסיף דברים כמו "טוב, נקבע דיון הוכחות לשבוע הבא, ובו ננסה לרדת לעומקה של האמת ההלכתית, ואת זה אגיד בשביל הסטודנטית למשפטים שיושבת כאן.." וגם העורכי-דין היו מאד חביבים אליי וסיפרו לי על הקייסים ועל מה שמאחורי וגם קיבלתי כל מיני המלצות ("לכי לראות את מוזס, הוא כריש כשהוא עושה חקירה נגדית") בסה"כ קיבלו אותי ממש יפה ונראה לי שבירושלים מכירים את התרגיל הזה ובחיפה פחות, אז אולי בגלל זה קיבלו אותי בכזה חום כמו איזה אורחת מיוחדת.. ויצאה לי עבודה ממש נחמדה ובכלל היה לי כיף לראות מה קורה בשטח. נראה לי שמרוב שהכנתי את עצמי לזה שזה לא אלי מקביל כל דבר קטן ריגש אותי (כשהשופט ציטט את הגשש, למשל, או כשגיליתי שבאמת מזהירים לומר את האמת) זהו ממש בקטן..

B L I M P

New member
אני זוכרת את שלי

זה היה עוד כשעשיתי לילות, בבוקר יום חמישי, אחרי לילה ושבוע מטורף, הייתי שפוכה בטירוף ופגשתי שםאת אחד החבר'ה שלומדים איתנו. שנינו די זרקנים - אז בעיקר בילינו בלעשן ולשתות קפה, ישבנו איזה שעה במשפט, ואז חרטטנו את העבודה

שאלה של טירונית

במסגרת איזה קורס את צריכה ללכת ולשמוע דיונים בבימ"ש? זה נשמע מעניין...

Michal Plath

New member
שיטות משפט

אין יותר מדי קשר בין הקורס לתרגיל הזה.. והייתי מוסיפה עוד משהו אבל יפה השתיקה.. והמבין יבין.

למעלה