מאיה???? דברי אלינו.. אליי..
ס סיון b New member 16/8/01 #28 תחכי.... מבטיחה שזה יגיע.... וגם אני, אז אל תתגעגעי יותר מדי. סתאאאאאם! תתגעגעי... סיון
ר רחל-נשמה New member 16/8/01 #38 סיוני הבנתי שיש עוד שבוע אני רואה פה הרבה פרידה, אני לא נפרדת מראש-לא מספיק תיעדרי וזה ירשם לך העדרות בתיק האישי , אז נוסיף עוד שבוע וסיוני לא להחסיר הרבה, כי תקבלי משימה מגילגילוש ויהיה לך עסק עם דיויד השריף יום קסום רחל-נשמה
סיוני הבנתי שיש עוד שבוע אני רואה פה הרבה פרידה, אני לא נפרדת מראש-לא מספיק תיעדרי וזה ירשם לך העדרות בתיק האישי , אז נוסיף עוד שבוע וסיוני לא להחסיר הרבה, כי תקבלי משימה מגילגילוש ויהיה לך עסק עם דיויד השריף יום קסום רחל-נשמה
ר רחל-נשמה New member 16/8/01 #35 בנצו´ק-מלשון צופצוק ../images/Emo13.gif תמסור בחזרה לוסרמן טל ואל תשכח למסור גם לבן טל שרחל-נשמה מחכה לראותם ולהכיר אותם בכל ליבה. ותגיד עובר מבטיח לא לפלח , אם אשלח איך אחד כזה לטלטלוש , ואחד כזה לבן טל!!!! נ.ב. רחלוש אתה הראשון למיטב זכרוני הסנלי שקרא לי ברשת יום קסום מלא חיוך מרחל-נשמה
בנצו´ק-מלשון צופצוק ../images/Emo13.gif תמסור בחזרה לוסרמן טל ואל תשכח למסור גם לבן טל שרחל-נשמה מחכה לראותם ולהכיר אותם בכל ליבה. ותגיד עובר מבטיח לא לפלח , אם אשלח איך אחד כזה לטלטלוש , ואחד כזה לבן טל!!!! נ.ב. רחלוש אתה הראשון למיטב זכרוני הסנלי שקרא לי ברשת יום קסום מלא חיוך מרחל-נשמה