מישהו יודע איפה טל?

סיון b

New member
יא בנצ´וק,

איך ידעת שהתכוונתי לקנות לך בדיוק את כל אלו? מה, אתה קורא מחשבות? אבל עכשיו, כשאתה יודע, אז אני לא יכולה לקנות. גורם ההפתעה, אתה יודע.... טוב, אני צריכה לחשוב על הפתעה חדשה.... הצחקת אותי...... צוחקת כל הדרך אל המטוס. סיון

בנצ´וק, זה הכל?

למה בעצם לא DVD? ומה? לא איכפת לך איזה דגם של מכונית? וחוץ מזה אני לא מתלהב מבולמי הזעזועים של שמעוני... ומה עם איזה מסך קולנוע שטוח 16:9 מקריסטל? לא בא לך? זה יתאים ל-DVD. אז בסדר, בן? שתביא לך גם את זה? יופי!! אחלה, אז אחרי שהיא חוזרת אני בא אליך עם הסרט מאטריקס!!! איזה כייף לנו!!!! אז, סיוון, אני רוצה בדיוק את אותם הדברים, רק עפיפון שיהיה אדום (אבל מאותו הסוג) ואופנייים עם בולמים של יחזקאלי... שמעתי שהם יותר חזקים. איזה כייף לנו שיש לנו ידידה שכמותך!!! את עשר!!! יופי בן!! אני כבר אקנה לנו פופקורן!!! ואח"כ נחרוש את העיר עם המכונית החדשה!!! וניסע איזה יום לטייל עם האופניים!!! איזה כייף!!! אז סיון, תעשי חיים בטיול ואל תשכחי לקנות לנו, טוב!!! יופי!!!!! איזה כייף לי שבאתי לפורום הזה. היה שווה!! (רגע, סיון, אלו מתנות, נכון? אינך מצפה לתמורה, נכון? יופי!!!)

סיון b

New member
נו, דויד, חמוד, ברור שאני לא מצפה

לתמורה... רק לאיזה מיליון דולר לכיסוי כל ההוצאות... קטן עליך, נכון??? סיון

deep ocean

New member
הי סיון איזה כיף לך!!!!!!!!

לאן את נוסעת?? מתי את חוזרת עוד שבועיים? באיזה יום? כי אולי אני אבקש מרחל לדחות את המפגש אצלה בשבוע אם היא תסכים וכולם יסכימו פה. כי עוד שבוע יש לי יום הולדת ובטח ביום שבת המשפחה שלי תחגוג לי יום הולדת, אז זה יהיה בעייתי בשבילי לבוא למפגש. טוב, מתוקה אשמח לשמוע לאן את נוסעת גם אני רוצה לנסוע לאיפשהו :) אוהבת מיכלי

סיון b

New member
מיכלי

קודם כל מזל טוב על היום הולדת........ דבר שני אני טסה ב- 13 לאוגוסט, וחוזרת ב- 6 לספטמבר. שני סופי השבוע האלה אני, אולי אולי אחרי שאני אחזור, ב- 8 לאוגוסט. אבל לא בטוח... ובסופ"ש של ה- 13 לספטמבר אני בים המלח באירוע חברה (זוכרת???), ככה שאני די עמוסה. אבל אל תתחשבו בי. תיפגשו, תהנו ותעשו חיים. ואני אדבר עם רחלי שתסלח לי.... ואולי בגלל שאני נחמדה היא תסלח???? אז תעשו כיף, ועוד אל תיפרדו ממני, כי יש לי עוד שבוע להיות איתכם כאן... סיון

deep ocean

New member
וואלה, באמת יש לך הרבה תוכניות

יפה יפה! טוב מזל שהספקתי לראות אותך במפגש הראשון :))))) תהני יקירה תהני מהכל טוב הטיול לחו"ל יוצא לפני האירוע חברה זה יתן לך זמן קצת להיות עם עצמך

סיון b

New member
מיכלי,

כן, אני קצת עמוסה, מסתבר..... שמחה שהספקתי לראות את חלקכם במפגש הראשון, כי מי יודע מתי נשוב וניפגש? מי יודע מה יהיה עד אז? הרבה דברים יכולים לקרות... ואני אשמח לראות אתכם מתישהו אחרי שאחזור... אם עוד תזכרו אותי.... (סתאאם. כולה שבועיים!). שמחה שזה יוצא לפני האירוע חברה. אולי אני אנקה קצת את הראש. אולי אני אבוא עםפחות ציפיות לאירוע. אולי, רק אולי, אחרי שבועיים שלמים שאני לא אדבר איתו ולאאראה אותו אני ארגיש יותר טוב.... נראה.... מנסה לא לחשוב יותר מדי. על שום דבר. כואב לי כבר המוח.... סיון

מיכלוש-יקרה

אין שום בעיה מצידי לדחות את המפגש . ומגיע לך מזל טוב כפול ליום ההולדתוכמובן עבור קבלה לתואר נראה לך שאני אותר על נוכחותך במפגש? טוב סיוני כבר באיימיל קיבלה אישור מיוחד מטעמי אהבה, לוותר לה הפעם, כי יש לה טיסה, אבל ממש לא אכפת לי לדחות את המפגש גם בשבועיים, שגם סיוני תהיה (האמת התאריכים בהודעה שלה בילבלו אותי). אוהבת רחל-נשמה

Mאיה

New member
טוב, אמרת עוד שבוע אז אני מחכה...

סיונוש, מה שלומך??

ג.

New member
סיון, מיכלי, Mאיוש...

סיווני - תעשי חיים והמון כיף (מאחלת לך מראש ומקווה עוד לדבר הרבה לפני...) מיכלי - המון מזל טוב ליום ההולדת (ונדמה לי שמגיע לך גם על הרישום לאונ´? לא?! או ששוב התבלבלתי
) Mאיוש - איפה היית? מתגעגעת....

סיון b

New member
וואי. תודה, מתוקה!

מקווה לעשות המון כיף וחיים! ובטח שעוד נדבר. אל תשכחו שיש לי עוד שבוע להיות אתכם כאן! ואני בנוכחות מלאה! מבטיחה להיכנס גם בסופ"ש (שלא כמו פעם קודמת)... ותהיו איתי בקשר, כן? כולכם מוזמנים להתקשר אלי, שומעים? סיון

deep ocean

New member
יפה יפה

זכרת נכון-גם יום הולדת 24.08 וגם קבלה לתואר!!! תודה!!!

Mאיה

New member
ג. יקירתי,

איזה כייף שמישהו התגעגע... אני עתה בחדר התאוששות, אל ´שאלי! היה לי יום סיוטי אתמול ואני במדרגת ההדחקה...יש עוד הרבה מדרגות לעבור עד שאתאושש כליל, ואפילו לא שמעו על לב חלש... אוי, אוי, החיים קשים... Mאיה(עייפה מאוד...והפעם לא משקרת- לא, אני לא מרוצצצצצצצצה!<הרופאים אמרו שמותר לצעוק...אהמממ, רק לא בכותלי בית החולים הזה>) יאללה, התחרפנתי טוטלוס...ושזה לא יבהיל אותכם לפני המפגש, כן??

deep ocean

New member
מאיה יקרה, מה עבר עליך אתמול?

מה חווית מה היה הכל בסדר? ממה את מתאוששת?

*יפעת*

New member
מצטרפת לדרישה....

אני רק מקווה שלא אני גרמתי לזה!!
זר פרחים באהבה כנה:

למעלה