מישהו יודע איפה טל?

סיון b

New member
מישהו יודע איפה טל?

בנצ´וק, בטח אתה יודע, לא? אפשר לקבל ממך את מספר הטלפון שלה? אם אתה יכול, תשלח לי במייל (של העבודה, אתה יודע). יום נעים לך! וכמו שאמרת לי לא מזמן... "חלק מאיתנו צריכים לעבוד....." סיון

אני כבר מתקשר אלייך לתת לך ת´טלפון

של טל וסרמן. היא יוצאת מחר (אם אני לא טועה) לימים אחדים של חופש-נופש מדהים!! והיא לא תהיה זמינה, לא בנייד ולא באינטרנט! אז מוטב שתתקשרי מהר!! אז כן, היא לא תהיה איתנו בקיסריה, אבל אני מאוד מקווה שהיא תהיה איתנו במפגש שאחריו, אצל רחלוש. היא אמרה לי שהיא מחכה בקוצר רוח למפגש הזה ולהכיר אותה. שלך באהבה, בן

היא ישנה עכשיו ../images/Emo18.gif

היא הלכה לישון בשש בבוקר. והיא יוצאת לחופשה עוד היום!

היא כבר התעוררה! דיברתי איתה -

והיא יוצאת לחופשה מחר! היי, דויד...
בן

סיון b

New member
או קיי. עכשיו ראיתי את ההודעה של

דויד. אז כנראה שאני אתקשר יותר מאוחר.... תודה!

תמסור לה ד"ש וחיבוק... רגע, אני אתן

הוראות מדוייקות: דויד, תמסור בבקשה לטל: 1. ד"ש מחוייך; 2. חיבוק באורך של כ-20 שניות, שמעביר חום מחזה אל חזה ומעביר אהבה; 3. נשיקה ידידותית אוהבת; 4. אם אינך בטוח לגבי ההנחיות המדוייקות אתה מוזמן להתקשר אליי בזמן אמת ואני "אתמוך" בך (כאן מחלקת התמיכה הטכנית של האהבה). בתודה, בן

טל!!!!!

ותודיעו לה!! שכלכך רציתי שתבוא כדי לדבר איתה הרבה!!! אבל שתהנה!!! חיבוק ענק!! וניפגש אצל רחל.. אולי לפני.. מי יודע?? שני.

דיווח על פגישתי עם טל

מרוב התלהבות השארתי את המפתחות במכונית אחרי שנעלתי אותה כבר. למזלי השארתי חריץ קטן בחלון (3 ס"מ). ואז יחד עם טל: הביאה לי מוט של המטאטא ואת המגב ונייר סלוטייפ ואז מקגייוור שבי נכנס לפעולה ופתחתי את הדלת של המכונית, והוצאתי את המפתחות!!!! הללויה. ואז המשכנו בפגישה...סנטר...קניות...ארוחה...בן...וזהו. דויד.

ג.

New member
ולזה אתה קורא וזהו? - קבל ../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif

סיון b

New member
לבנצ´וק וכולם!

אני לא אוכל להגיע למפגש אצל רחל... אני טסה עוד שבוע בדיוק לחו"ל למשך שבועיים. אז תאלצו לקיים את המפגש בלעדי.... בטוחה שתסתדרו... סיון

אוי, ../images/Emo10.gif אבל רגע - זה כיף! ../images/Emo6.gif

איזה יופי... נהדר, מתוקה, תהני! נחשוב עלייך! אני אחשוב עלייך, תהיי בטוחה! לאן את נוסעת?

סיון b

New member
אני טסה עם עוד חברה

לספרד, לפרינאים. מקווה שיהיה כיף! די, אני כל כך צריכה קצת שקט. לנקות את הראש. אולי למשך שבועיים לא לחשוב על כמה דברים................. נכון שתתגעגעו??? סיון <סוחטת אהבה בכוח>

סיוןןןןןןןן

שתהיה לך טיסה מעולה!!!!! שתהני מכל רגע <אני לא אנוכית.. לא אבקש מתנות>> אבל תחזרי עם הרבה חיבוקים.. כן, כל כך בא לי לטוס עכשיו.. לשקט.. איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת! שני.

סיון b

New member
הי שני!

קודם כל תודה! אבל... למה יש לךי הרגשה שכולם כבר נפרדים ממני כשהטיסה רק עוד שבוע??? דבר שני.... אני אביא לכם הרבה הרבה חיבוקים איתי מספרד. וגם כמה חיוכים ונשיקות... והכל בלטינית... שלא יהיו אי אילו אי הבנות קטנטנות... הכל בלטינית... (אולי גם מאהב?????) - סתאאאאם! אוהבת המון, סיון

deep ocean

New member
בטח שאני אתגעגע!!!

איזה כיף!! נשמע חלומי!!! את כל צריכה את זה זה יעשה לך כל כך טוב את לא יודעת כמה!!! אני כבר וראה איך תחזרי מאושרת ותנקי שם את הראש!!!!

הא, יופי, תקשיבי -

אני לא רוצה לתת לך רשימת קניות, כי אני רוצה שתהני ולא תתעסקי בקניות כל הזמן, אבל אם את לוחצת עלי, אז תביאי לי בבקשה - 1. בושם של שרמנדי גרהם; 2. רולר בליידס של פייסל את כרמל; 3. איזה 2-3 חולצות, לא חשוב איזה, אני לא אעשה לך חיים קשים, אבל עדיף של ליבידיאוס או טנטרוס ואם ממש ממש אין ברירה אז של קרשינמוטוס; 4. 2-3 זוגות מכנסיים; 5. חליפת קונג-פו יוונית אסלית; 6. ווקמן עם סי.די בפנים, אפשר גם עם די.וי.די אבל לא חייבים, כי זה קצת יקר ואני לא רוצה שאת כל הכסף של הטיול תבזבזי עליי, לא חבל? את רואה, אכפת לי! 7. מכשיר וידאו מתוצרת ספרדית אולטרא סולארית, אבל אפשר גם רגיל (רצוי עם 5 ראשים תת-מתקפלים בבקשה, לא את הזבל שמוכרים בארץ... אח, איזה חרא של וידאו כאן, אני אומר לך); 8. מכונית (ממש לא משנה לי איזו, אבל שתהיה חדשה); 9. אופניים (לא קריטי... מה שיהיה לך הכי נוח לקנות ולהביא, באמת שאין לי דרישות מיוחדות בקטע הזה... בעצם, שיהיה בולם זעזועים של שמעוני, בארץ הם מוכרים את זה פשוט נורא ביוקר... תודה!); 10. כמה חטיפים מקומיים מסוג "IOSGGBKSA" או מסוג "SDNLKAO". בארץ זה נורא יקר. זהו, זה הכל. אה, בעצם אם כבר אז תביאי גם חומרי ניקוי מתוצרת ספרדית, שלושה סירים מיוחדים כאלה שמבשלים איתם אורז הפוך (או איך שקוראים לזה), תפוח אדמה חשמלי, נורת על-סגול בצבע תת-אדום, מלפפון חשמלי, תפוז מכני, מחשב (לא אכפת לי איזה, אבל שלא יהיה פחות ממעבד 1224 מגה הרץ, זכרון 256 מגה בייט או יותר, הרד דיסק 35 גיגה איכותי ומסך 17 אם אין יותר גדול, כי אני לא רוצה לעשות לך חיים קשים בטיול), עפיפון מסוג "KLGHDKLH" שכמוהו יש להשיג רק באיטליה (תתני קפיצה, מה יש?!) וגם שולחן מתקפל למחשב (אם כבר, אז כבר, לא ככה?). אז זהו, אני שמח שמערכת היחסים בינינו הגיעה לשלב כזה שאני יכול לבקש את מה שאני רוצה בלי להתבייש. אה, ואם לא תמצאי חלק מהדברים, זה בסדר, לא נורא, רק תשתדלי שזה יהיה סעיף 3 או 4 (כי הסעיפים האחרים ממש חשובים לי). אבל אם לא תמצאי, אני לא רוצה להעיק עלייך. רק מה שתוכלי, בלי להרוס לעצמך את הטיול... יותר מדיי... שלך באהבה, בן

deep ocean

New member
בן אתה ענקקקקקקקקקקק

אתה גדול אתה מצחיק קרעת אותי עכשיו מצחוק.... פשוט גדול יו מזמן לא צחקתי! תודה לך!!!! תודה!! תודה!! תודה!!!!

למעלה