הא, יופי, תקשיבי -
אני לא רוצה לתת לך רשימת קניות, כי אני רוצה שתהני ולא תתעסקי בקניות כל הזמן, אבל אם את לוחצת עלי, אז תביאי לי בבקשה - 1. בושם של שרמנדי גרהם; 2. רולר בליידס של פייסל את כרמל; 3. איזה 2-3 חולצות, לא חשוב איזה, אני לא אעשה לך חיים קשים, אבל עדיף של ליבידיאוס או טנטרוס ואם ממש ממש אין ברירה אז של קרשינמוטוס; 4. 2-3 זוגות מכנסיים; 5. חליפת קונג-פו יוונית אסלית; 6. ווקמן עם סי.די בפנים, אפשר גם עם די.וי.די אבל לא חייבים, כי זה קצת יקר ואני לא רוצה שאת כל הכסף של הטיול תבזבזי עליי, לא חבל? את רואה, אכפת לי! 7. מכשיר וידאו מתוצרת ספרדית אולטרא סולארית, אבל אפשר גם רגיל (רצוי עם 5 ראשים תת-מתקפלים בבקשה, לא את הזבל שמוכרים בארץ... אח, איזה חרא של וידאו כאן, אני אומר לך); 8. מכונית (ממש לא משנה לי איזו, אבל שתהיה חדשה); 9. אופניים (לא קריטי... מה שיהיה לך הכי נוח לקנות ולהביא, באמת שאין לי דרישות מיוחדות בקטע הזה... בעצם, שיהיה בולם זעזועים של שמעוני, בארץ הם מוכרים את זה פשוט נורא ביוקר... תודה!); 10. כמה חטיפים מקומיים מסוג "IOSGGBKSA" או מסוג "SDNLKAO". בארץ זה נורא יקר. זהו, זה הכל. אה, בעצם אם כבר אז תביאי גם חומרי ניקוי מתוצרת ספרדית, שלושה סירים מיוחדים כאלה שמבשלים איתם אורז הפוך (או איך שקוראים לזה), תפוח אדמה חשמלי, נורת על-סגול בצבע תת-אדום, מלפפון חשמלי, תפוז מכני, מחשב (לא אכפת לי איזה, אבל שלא יהיה פחות ממעבד 1224 מגה הרץ, זכרון 256 מגה בייט או יותר, הרד דיסק 35 גיגה איכותי ומסך 17 אם אין יותר גדול, כי אני לא רוצה לעשות לך חיים קשים בטיול), עפיפון מסוג "KLGHDKLH" שכמוהו יש להשיג רק באיטליה (תתני קפיצה, מה יש?!) וגם שולחן מתקפל למחשב (אם כבר, אז כבר, לא ככה?). אז זהו, אני שמח שמערכת היחסים בינינו הגיעה לשלב כזה שאני יכול לבקש את מה שאני רוצה בלי להתבייש. אה, ואם לא תמצאי חלק מהדברים, זה בסדר, לא נורא, רק תשתדלי שזה יהיה סעיף 3 או 4 (כי הסעיפים האחרים ממש חשובים לי). אבל אם לא תמצאי, אני לא רוצה להעיק עלייך. רק מה שתוכלי, בלי להרוס לעצמך את הטיול... יותר מדיי... שלך באהבה, בן