מירי בלקין - מה דעתכן??

orlu

New member
agneta זהוזה את צודקת ממש צודקת

לא רק שלא סבלתי את התכנית שלה שזה בזיון לה ולטלויזיה אין לי בעיה אם איך היא ניראת וכו.....אלא על כך שזמן חביב בשישי בערב אפשר היה להעביר בתכנית איכותית יותר גם אם היא נושא דיאטה ולמה את צודקת????כי היא אלופה בדיבור רטורי ממש כך היא מדברת אל עצמה נותנת את התשובה מראש לעצמה ולסובבים אותה.

../images/Emo91.gif

מירי בלקין היא היא מומחית בתחומה אח שלי ירד אצלה חמישים קילו ומאז עברו חמש שנים והוא שומר מצויין ממולץ

פשטידה

New member
מדובר בקאלט!

היא כל-כך גרוטסקית שזה מעורר גיחוך. משהו בין קאלט לקאמפ, בכל מקרה לא שומדבר שצריך להתייחס אליו ברצינות.

sarie

New member
מירי בלקין

בנות במקום לבזבז אלפי שקלים אצל גברת בלקין הגורו של הדיאטות לכו למכוני כושר תאכלו נכון יעלה יותר זול והתוצאות מדברות בעד עצמן

feeler

New member
בגלל האופי

בתור מישהי שהיא גרמה לה לבכות מול כולם ליד המשקל, לא בגלל מה שהמשקל הראה אלא בגלל הערה מטומטמת שלה, אני יכולה לומר לך שהיא ממש גרועה ביחסי אנוש (לפי מה שאני חוויתי), וזה די סיוט להיות בקבוצה שלה.

maya1230

New member
מירי בלקין כל הכבוד על היוזמה

לכל המבקרים המלעיזים והלא מפרגנים אז הנה סוף כל סוף אישה שמנה לשעבר עם יוזמה מסחרית שעשתה את זה ובגדול שומרת על משקלה שנים רבות ולא חוששת לבטא עצמה ומדברת מהלב בניגוד לקולביות הדקות שקוראים להן דיאטניות וחוץ מלקשקש על חסה וקלוריות משעממות אותי להפליא עד כדי ריצה למקרר אישית נהניתי מתוכניתה הראשונה ואני סבורה שכמה מהמבקרים היו רוצים להיות שם במקומה אז קצת פירגון בבקשה זה לא מכיל קלוריות רק אהבה וכבוד לזולת

DREAM111

New member
מירי בלקין

טוב גם הפעם ראיתי רק חלקים מהתוכנית ונראה לי שהיא הפעם קצת היתה מתונה יותר. האמת אני מחכה לשמוע דברים שיכולים באמת לעזור בנושא ההרזיה. את המשפטים של "לא מכניסים אוייבים" ודומיהם אני מכירה אבל מה לעשות לא חיה לבד ולא יכולה להכתיב מה נכנס ומה לא. אז מחכה נראה אולי שבוע הבא תוכנית שלמה ונוכל להביע קצת יותר. אני חושבת רק דבר אחד שאת הכינוי "החמוד" שהיא העניקה לכל הציבור השמן היא צריכה להוריד כי הוא לא חמוד ולא הולם.

silvey

New member
הובטח לי ממקורות מהימנים שבתכנית

הבאה (3) יחולו שינויים משמעותיים במירי עצמה. נחכה ונראה.

madam pompadour

New member
יש לה פיצול אישיות...../images/Emo132.gif../images/Emo66.gif

כי זה הפתרון האולטימטיבי

א ו ר3

New member
אני ראיתי את התוכנית אתמול

וזה היה לא רע...!!! כלומר, היא קצת מגזימה לפעמים, קצת חוזרת על עצמה, אבל נו שויין...תראו איך אנשים מורידים אתה במשקל ... אחת ירדה שם איזה 40 קילו!!!!

למעלה