מירי בלקין - מה דעתכן??

Agnetta

New member
מירי בלקין - מה דעתכן??

ניכנסתי לפורום של "שמנות ויפות, כרגע ושם יש התנפלות עליה ועל הפרצוף שלה וכו' וכו'. ואני בסה"כ חושבת שהאישה מוכרת את עצמה היטב. היא היתה שנים מדריכה בשומרי משקל והקבוצות שלה היו מפוצצות בגלל הכושר הרטורי שלה וכושר השיכנוע. בעלה ראה כי טוב והחליט לעשות מזה עסק פרטי. היא פרשה ועשתה קבוצות הרזיה בפיקוח דיאטנית שכבר רצות בשוק יותר מ 10 שנים אני חושבת. היא תמיד נלחמת במשקל שלה - המידה שלה 44- 46 והיא לא מסתירה את זה. אולי היא קצת וולגרית בסגנון הדיבור שלה. אבל בסה,כ היא אשת עסקים ממולחת. אז למה להתנפל עליה. בגלל שהיא מעבירה תוכנית דיאטה. אני ממש לא מבינה. בתור אחת שהיתה בשומרי משקל וירדה יפה לפני שניכנסתי להריון, הייתי אצל מדריכה בסגנון שלה שפרשה משומרי משקל וגם כן פתחה קבוצות משלה. אני דווקא מעריכה את האומץ לב שלהן ומפרגנת.

silvey

New member
אגנטה יקרה../images/Emo124.gifלא נראה לי שכאן

תמצאי דעות חיוביות עליה. אנשים שופטים אותה, כמעט תמיד, רק לפי המראה החיצוני שלה וסגנון הדיבור שלה, בלי להשתתף בסדנאות שלה. אני השתתפתי לפני כ-15 שנים אבל לא הצלחתי לרדת במשקל, למרות הכאריזמטיות שלה. זה לא אומר שהיא לא מצליחה להשפיע על אנשים אחרים לרדת במשקל. אם תדפדפי קצת אחורה ליום ששי תראי את התגובות השליליות של הבנות כאן להכרזה שלי על צפיה בתכנית. מנקודת מבטי נראה לי שהיא תזכה לאהדה בפורומים להרזיה ולא בפורומים של אנשים שמנים/ות ו...יפים/ות שאינם דוגלים בהפחתת משקל ושינוי אורח-חיים בגלל ההתעלמות העצמית מהנזק שהם גורמים לעצמם ושיום אחד זה יטפח להם בפנים (כמו שקרה לי קצת מאוחר מידי כי הנזק הבריאותי כבר נגרם).

סילביה? יס מיקי? האו דו יו קול יור

לאבר בוי? קאם היר לאבר בוי... לא ראיתי את התוכנית ולא השתתפתי בהרצאות אבל הפחתת משקל גם היא עלולה לגרום לנזק בריאותי שלפעמים הוא בלתי הפיך וגם עישון. וגם לגור בעיר (בגלל הזיהום אוויר). וגם לאכול ירקות ופירות לא אורגניים (בגלל הריסוס). וגם לאכול עוף (בגלל האנטיביוטיקה) ולאכול בשר (בגלל הסטרואידים) ולהשתמש בדאודורנט (בגלל הסרטן) ולקחת גלולות (בגלל הסרטן) ולהחשף לשמש (הסרטן כמובן) ולגזור ציפורניים (בגלל הסיכוי לציפורן החודרנית) הקיצ - החיים מלאים בסכנות. אז שכל אחד יבחר לו את הסכנה החביבה עליו. נזקים? הם בעיני המתבונן. ובכלל ההמלצה היום היא למי שבעודף של עד 10 קילו להישאר ככה ולא להתחיל דיאטה בכלל. כי דיאטות לאורך זמן זה מזיק יותר ממועיל (אם לא עושים נכון. ורוב האנשים לא עושים נכון. כי עובדה שאחוזי ההצלחה עומדים על 5% לאורך 5 שנים. זה אומר ש 95% מהאנשים מחזירים לעצמם את כל מה שירדו ומוסיפים עוד כמה על הדרך) לאכול טוב, לעשות קצת ספורט ולנצח עם מה שיש. זה המוטו שלי. לי. לי. --------------------------------------------------------------------- וחוץ מזה מה? הבעל עדיין רודף אחרייך בכל הבית מנסה שייצא לו משהו? את עדיין נותנת לו לתפוס אותך בקלות? (שובבה שכמוך)

silvey

New member
תות יקירתי, הנזק הוא בגוף הניזוק...

וכשאכיר אותך אישית ואם תרצי לשמוע אספר לך את סיפור חיי...יי...יי.. המגמה היום היא לרדת, לפחות, 10% ממשקל הגוף
ולא בדיאטה
כסאחיסטית כמו אטקינס, כרוב, רק אבטיח...אח..אח... אלא שינוי הדרגתי של אורח החיים ממאכלים עתירי כולסטרול, שמנות, וכל הבלה-בלה שאנחנו כבר מכירות בעל-פה לאוכל יותר בריא. אנשים מתים מיתות שונות ומשונות מאלפי סיבות ואני לא רוצה למות (בהדגשה
) מנזק שאני עצמי גורמת לגופי ביודעין בגלל שאני לא יכולה לסתום את הפה ואל מוכנה לוותר על "הנאות החיים". ובקשר לבעלולי השובב...הוא עדיין רודף אחרי בכל הבית ובכל הזדמנות ומחמיא לי בלי סוף על המראה הסקסי שלי עכשיו
ומודה שיש לי בבית גבר חתיך אמיתי, משומש במצב טוב מאוד, שכל אישה בגילי היתה מברכת על ה"רדיפות הקטנות האלה..." ו...
שזכרת

סילבי את יודעת שאני חולה על ישבנך

המצטמצם
אך עדיין זו לא סיבה להתעלם מהעובדות. והעובדות הן שכל אחד מאיתנו הוא אדם בוגר ושלם וחלקנו אפילו אינטיליגנטיים (וזה דווקא לצערנו. שכן אין מוח אין דאגות כמו שהוכח פה לא מעט פעמים) ויש לו בעלות מוחלטת על גופו ורצונותיו והמחירים שהוא מוכן לשלם עבור הרצונות האלה. אורח חיים בריא שדורש ויתור על גבינות שמנות, ממתקים, מאכלים עתירי שומן, פעילות גופנית מתונה וכו' וכו' לא מתאים לכל אחד. להיות בריא לא מתאים לכל אחד. להיות רזה לא מתאים לכל אחד. יש מחירים לשלם. הקרבות להקריב. השלמות להשלים. פשרות לעשות בכל דרך שבוחרים. אני שמחה שמצאת את דרכך ושאת מאושרת. זה לדעתי הכי חשוב. אני מסכימה איתך לגבי הנזקים שמלווים את השומן. אני חולקת עלייך לגבי ה 10%. אני מסכימה איתך מאוד לגבי בעלך ועור הפנים המשובח שגבר אוהב יכול לשמר ואני מקווה שהוא ימשיך לרוץ אחרייך עד מאה ועשרים. אני בטוחה שאני הייתי עושה את זה במקומו
--------------------------------------------------- ובטח שאני ארצה לשמוע את סיפור חייך. אין כמו לא ללמוד מטעויות של אחרים.

silvey

New member
האמת../images/Emo35.gifהצטמק לגמרי, אני שטוחה לגמרי

מאחור...
אהבתי את הקטע שלך על יש מחיר לשלם כי זה בא תמיד בשורה התחתונה, נקודה
לגבי ה-10% זה מה שהדיאטן שלי אמר לי ולא שמעתי בקולו כי ירדתי כבר יותר
וגם קראתי לחיזוק באתר תזונה כאן, נדמה לי. מה שחסר לי עכשיו זה כמה חזיות טובות וסקסיות (גל
אני באה...או בשפה יותר מובנת:-
I am coming) כי גם ה"מאגרים" הצטמקו, וצריך להחזירם למקומם
ומתי סוף סוף ניפגש? תחליטו כבר על מיקום ועל תאריך ומי שיוכל, יבוא. היתר, במפגש הבא...

madam pompadour

New member
מרגריטה שתות שלנו תסביר לך../images/Emo9.gif

שהמשפט I am coming טעון משמעות ועוד כמה אנקדוטות משעשעות
מרגריטה, לטיפולך

Let her come you bitch ../images/Emo107.gif

כמה הנאות עוד נותרו לנו אמרי לי? אם לא לבוא מדי פעם. ולגמור מדי פעם. ולחזור חלילה.

madam pompadour

New member
כפרררררררררררררררררררררררע

Yes. I am a bitch Not a rich bitch But still a bitch That's whay they call me The Madam I am the only one that can really come and come and come.....

האמת שדווקא שייקספיר מתאים פצצות

שכן זה ידוע שאצל שייקספיר נשים זהובות שיער הן טובות רכות עדינות ונשיות ואילו שחורות שיער הן רשעות מרושעות וליליות מהגיהנום אוח! פעם ידעו להעריך! -תות מביאה אותה בעפעופים נוסח אופליה. מטורפת היא כבר-

madam pompadour

New member
לאור העובדה המסעירה שהוא../images/Emo132.gif

קרוב לוודאי הקדיש את הסונטות לגבר/מאהב או לפטרון שלו שהקדיש את השירים לאהובו. כן, בהחלט.. התיאור הולם אותי...

madam pompadour

New member
וידוי אישי... ../images/Emo132.gif

לא ראיתי התוכנית. לא הייתי צריכה לראות, ע"מ לגבש דעה. לא הייתי בסדנאות שלה. לא הייתי צריכה להיות, ע"מ לגבש דעה. בפעמים היחידות שראיתי אותה (במיוחד בתוכניות של "אודטה") היא לא מצאה חן בעיניי.. לא הסגנון..
לא ההתלהמות..
לא הכריזמה-בתחת-שלי...
לא המרשרשים (על היד, ז"א)...
לא הנימה האמהית-מד"כית-סמי סדיסטית...
לא חוש ההומר המפוברק...
לא הטון הפטרוניסטי..
לא ברות-הסמכא המלאכותית..
לא הקלישאות: "גם אני פעם הייתי כזאת" "בנות, שנסו מותניים".."זה הכל בראש, אם רק רוצים".. לא סיפורי הסבתא..
לא הפוילשטיקים...
בקיצור, לא. לא. לא. לא, אמרתי כבר

sigalit33

New member
גם אני לא../images/Emo70.gif

לא ראיתי את התכנית ביום שישי ואני ממש לא מכירה את הגברת המדוברת אבל ראיתי אותה, כמו המאדאם, כמה פעמים אצל "אודטה" וחשתי רוח מתנשאת מכיוונה... ולו רק בגלל הביטוי המזעזע שלה: "שמנמודים"!!! מה זה??? ביטוי כ"כ מתנשא ומעליב את האינטליגנציה
האם לנמוכים נקרא "נמוכמודים"? ולרזים? - "רזמודים"? אני מאד מצטערת, חשבתי שיש לי אישיות מעבר למס. הק"ג שאני שוקלת... אני סיגלית ולא שמנמודית!

אני לא אוהבת אותה בגלל גישת השוטר

שלה לא אכפת לי איך היא נראית כי אני לא שופטת אנשים על פי מראה חיצוני אבל היא באה בגישה נוראית של שוטר - אל תכניסו אוייבים הבייתה ממתי משחקים משחקי כוח עם אוכל ? ממתי אוכל זה אוייב ? למה אסור לי לאכול קוביית שוקולד ביום גם אם אני בדיאטה ? אני מכירה כמה בנות שירדו מ-10 קילו ועד למעלה מ-40 קילו וכחלק מה"דיאטה" שלהן הן לא מנעו מעצמן כלום - לא מסעדות, לא שוקולד ולא כלום היא באה בגישת השוטר ש-אם אתה רוצה להרזות אתה חייב לסבול למה מי קבע ? ע"פ הגישה שלה אם אכלתי קצת שוקולד אני צריכה אח"כ להתייסר למה ? הגישה הזו של "אסור" היא זו שגורמת לי להשמין כשאני אוכלת קוביית שוקולד ומרגישה שעשיתי מעשה איום ונורא ואז אני מרגישה כל כך רע שרק שוקולד יגרום לי להרגיש שמחה שוב ואז זה מגעל קסמים של זלילות ובליסות אבל אם אני באה בגישה של - מותר לי לאכול מה שאני רוצה, דווקא אז אני לא בולסת ואוכלת נורמאלי ואפילו יורדת במשקל

המוזרה

New member
סליחה, אבל ממש הגזמתם../images/Emo70.gif

לפני שמתנפלים עלי אני אגיד משהו על עצמי - אני בחורה בת 39 (בקרוב) שמנה מאד, כל חיי (לפחות מגיל עשר) עשיתי דיאטות ומעולם לא ירדתי למשקל הרצוי. נורא קל לרדת על מירי בלקין. היא מטרה קלה. גם אני עצמי עשיתי את זה לא מעט. לפני ארבעה חודשים חברה שלי (שהולכת לחוגים של מירי כבר לפחות שש שנים) אמרה לי בפעם המיליון וחצי, נו, אולי תבואי איתי. ואמרתי בסדר. אמרתי לעצמי שאני יכולה להרשות לעצמי חודש אחד של ניסיון לראות מה ה"אגרסיבית הזו, עם השרשראות על הידיים והקול המעצבן" יכולה ללמד אותי. להגיד לכם מה קרה? בארבעה חודשים ירדתי 27 ק"ג. בקלות. בלי מאמץ מיוחד, עם אוכל טעים, משביע, בלי הרעבות וזה עוד לפני שהתחלתי איזושהי פעילות גופנית. נכון. מירי בלקין היא לא דוקטור. אני לא אוהבת את הצמידים שלה - So fucking what? היא אגרסיבית היא לא דחלילה היא מיליון וחצי דברים שאפשר להגיד עליה. אבל
וזה אבל גדול - האישה הורידה ממשקלה 25 ק"ג ושומרת על זה 23 שנים. נכון, היא לא דוגמנית - אבל דווקא בגלל זה קל לי יותר להתחבר אליה. היא אומרת שוב ושוב שהיא לא למדה אבל במה שהיא עושה - היא אחלה. ונקודתית - מירי בלקין לא אומרת לא לאכול קוביית שוקולד. אבל היא אומרת לא לקנות חבילת שוקולד הביתה וזה הבדל גדול. מירי בעצמה יוצאת למסעדה או לבית קפה ואוכלת עוגה מדי פעם, בהחלט - בן אדם צריך לחיות ולא רק לסבול - אבל יש הבדל בין לאכול עוגה בבית קפה ובין לקנות עוגה שלמה הביתה. כמו שאמרתי - קל מאד לשפוט, עובדה שהדרך של מירי מצליחה (ואני מכירה לא מעט אנשים שירדו יפה מאד עם מירי. בהצלחה לכל מי שמחליט אחרת, אבל אני חושבת שמירי היא לא כזו גרועה, רק מטרה נוחה לחיצים מורעלים.

א ו ר3

New member
"כל עיסוק מכבד את בעליו"...

ברצינות- אם זה מה שהיא רוצה לעשות בחיים, אז שתעשה את זה. ומי שרוצה ומתאים לו- שיילך לרדת במשקל אצלה! אני הייתי אצלה לפני המון שנים, כשהייתי ילדה, וירדתי 5 קילו בערך, אני חייבת להגיד שהיא אישה מאוד חמה וכנה, וזה לא משנה אם היא שמנה או רזה, זה עניינה בלבד ואולי לא דחוף לה בעצמה לרדת במשקל, למרות שקראתי בידיעות שהיא הייתה פעם מאוד שמנה והיא רזתה לבד...

silvey

New member
תיקון קטנטן, היא לא רזתה לבד,היא...

רזתה בשומרי משקל ואחר כך הפכה מדריכה שם ומשם הפכה לעצמאית

למעלה