מיקי הבן זונה! למי שראה לפני 10דקות

123יעל

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה נראה לך שזה שהוא בעד פלסטינים זה אומר שהוא בעד שלום? אם הוא באמת ככה זה רק אומר כמה הוא מבין מהחיים שלו בעניין הזה והוא לא צריך להביע את הדעות שלו ככה! אז הוא בעד שלום איך? בעד הפלסטינים שיבואו להתפוצץ פה? לא נראה לי שזה בעד שלום.....

KerenWelling

New member
אתן מדברות על שני אנשים שונים.

לג'סי היה סמל השלום. למיקי היה דגל פלשתין. תלמדו להבדיל כי זה סתם יוצר ביניכם ויכוחים מיותרים. הלהקה כולה בעד שלום. הדעות של מיקי לא ממש מעניינות אותי כי ראסמי התפקיד שלו בלהקה זה רק לעשות בס. זה הכל. הוא לא היה שותף לכתיבת של כלום אז אני אישית לא ממש שמה עליו משו..חחחח

simple girl1

New member
ועוד משו...

אתם יודעים מה מראית בעולם?!=>ת'ילדים שאין להם אוכל ותמונות מסכנות שלהם,איך שהם גרים ברחוב כי ישראל "הרסו" להם ת'ביתים... ואח"כ מראית את התמונות של ישראל שהכל טוב ויפה פה... זה מה שאני ראיתי כשהייתי בחו"ל...

זה ממש לא קשור..../images/Emo41.gif

אם הוא היה בעד שלום, הוא היה סמל של "פיס" על החולצה (כמו ג'סי או איך שלא קוראים לו
) או חולצה של דגל ישראל ופלאסטין ביחד..

תשתדלו להמנע מקללות ../images/Emo4.gif

אני מבינה שאתם כועסים, אבל קללות אסורות על גבי הפורום. שרשור כזה הוא שרשור בעצם שמיועד למחיקה, אבל החלטתי להשאיר אותו בסוף. אבל מכאן והלאה, כל הודעה נוספת עם קללה תמחק ללא הודעה מוקדמת.

JoHnYmYsTeR

New member
אתם ממש אטומים!

בגלל שהוא לבש חולצה של פלסטין אז מחרימים את הלהקה? אוי נו תעשו לי טובה.. גם אם הוא התכוון להביע תמיכה בעם הפלסטיני זו זכותו המלאה,ווזה ממש מעשה סתום להחרים להקה בגלל שאחד הנגנים שלהם שם דגל של "האויב הגדול ביותר של מדינת ישראל" זה שהוא בעד פלסטין זה לא אומר שהוא בעד טרור,יש הבדל עצום,זה כמו פה העם היהודי,והימנים קיצוניים שמתכננים פיגועים נגד ערבים... מה ההבדל? תושבי ארצות ערב לא מקשיבים למדונה בגלל שהיא לומדת קבלה והכל? לא.. הם מקשיבים.. אז כל אלה שבגלל חולצה מסכנה שאתם אפילו לא יודעים למה הוא שם אותה ומה הייתה הכוונה שלו,תפסיקו לשמוע את הלהקה... אתם ממש אבל ממש מטומטמים ! כי לא שופטים בני אדם לפי דעות פוליטיות!

KerenWelling

New member
כתבתי את זה מהפלאפון

כי לא הייתה לי גישה לאינטרנט בבית ולא ראיתי את כל השרשור. לא יכלתי לכתוב את התגובות הענקיות שלי באנגלית אז כתבתי משו רגעי.

מזל טוב למארון..../images/Emo41.gif

על הזכייה.. אבל העניין עם החולצה..
.. באמת מאכזב.. אפילו מאוד מאכזב

eliya bloom

New member
טוב..

תראו אני עדיין מתה על מארון 5 יש להם שירים מדהימים ולא אכפת לי מה מיקי חושב אני עדיין אוהבת את ג'ימסי שילי ואת אדם את ריאן המאמי ואת ג'סי , ולא בגלל מיקי אני יפסיק לאהוב אותם...

r o c k girl

New member
../images/Emo168.gif אוייייי

חולצהה !! ואם יהיה בא לי לשים שרשרת של צלב אני ישים!! זה לא משנה! לא נראה לי שהוא מאמין בכך, ואם הוא לא מאמין כל החולצות וזה זה סתם בולשיט!! די! זה כולה רכוש! מה שבאמת חשוב זה הדעה! אני אוהבת את הסמל של הצלב, אני לא נוצריה ובתוך תוכי אני יהודיה , אבל הנוצריות לא תמנע ממני לשים צלב! (כדוגמא) רדוו ממנו די כבר!

תראו,../images/Emo41.gif

אם אנחנו באמת אוהבים את המוזיקה שלהם אז שום דבר לא אמור להפריע באהבה הזאת, הרי זאת המוזיקה ולא בני האדם אבל בכל זאת זה קצת מציק, הרי אנחנו ישראליים. אז חשבתי שאולי אנחנו נשלח לגיא פינס בקשה לבירור כל העניין הזה, כי עם כל הכבוד (ויש הרבה
), להם יש הרבה יותר סיכוי להשיג מידע מאשר לנו
מה דעתכם?

למעלה