מיקי הבן זונה! למי שראה לפני 10דקות

ראית את התגובה שלו?

ד"א כתבת יפה, רק חבל שבתגובה שלו הוא השמיע את דעותיו על כל העניין של ערבים-יהודים ואפילו לא התנצל אם זה פגע בנו היהודים!!!

CiNdErElLa3887

New member
מה?!..זה לא הייתה התגובה שלו לשרשור

שלי
. ממש לא. הוא כתב את הקטע הזה באחד הפוסטים של הTour Diary

galevine

New member
מזל טוב למארון!!!!!!!!!

הם לזכו בפרס האמן החדש של השנה! איזו הופעה מהממת הם נתנו!!!מדהימיםםםםםםםםםםם ולגבי התגובה של דגל פלסטין: מה הקשר?אתה אוהבים את התגובות הפוליטיות שלו או את המוזיקה שהם עושים?..אני באמת לא חושבת שחולצה אמורה להשפיע על הדעה של אם לאהוב את הלהקה או לא..!

galevine

New member
והנה עוד משהו קטן...

מארון 5 מופיעים ברשימת הגברים השקסים ווהוו!!!: Usher, Kanye, Andre, Maroon 5 Make People's 'Sexiest Men Alive' List

Get Right

New member
ולחשוב שאני הצבעתי להם גם בעעעעעעעע

לא מגיע להם בכלל
שונאי ישראל ותומכים בארגון טרור

NoWords

New member
דיברת איתם שאתה יודע דבר כזה?../images/Emo182.gif

כי אתה מדבר שטויות, הם בעד שלום! הם לא הצהירו שהם תומכים באירגוני טירור או כל מה שכתבת שם, אתה יודע בכלל מה ההבדל בין אירגון טירור לעם פלסטיני? זה לא אותו דבר, איך אתה בכלל מתבלבל! אם היית מבין את המסר שהם מנסים להעביר, תאמין לי שלא היית "מחרים" אותם.

CiNdErElLa3887

New member
טוב שאתה לא רץ להסיק מסקנות מהר מדי

הוא לא אמר דבר כזה!,זה שהוא לבש את הדגל של פלשתין, לא אומר בהכרח שהוא שונא את ישראל!, אולי הוא חושב שגם להם מגיעה מדינה (גם אני חושבת ככה)? ונגיד (דגש על הנגיד) שמיקי תומך בצד השני, זה לא אומר ששאר הלהקה גם הם תומכים!. עובדה שאדם וריאן הם חצי יהודים, ושריאן אמר אפילו שהוא היה בישראל ושהם רוצים להופיע כאן.

KerenWelling

New member
תשתוק יא חתיכת$)%^&$@)!!!!!!!!!!!!!

ברור שמגיע להם לזכות!!!!!! הפרס הוא על המוזיקה שלהם ולא על הדעה הפוליטית של הבאסיסט!!! הדבר האחרון שהם זה שונאי ישראל (הסולן והמתופף יהודיים!!!) ובמיוחד שלא תומכים בארגוני טרור!!! רואים שאתה סתם ילד קטן בן 10 שנגרר אחרי כל דבר שהוא שומע בכיתה שלו (כל מיני ערסים שצורחים "מוות לערבים!")! לך תמצא חיים, תעשה טובה..

../images/Emo18.gif כאן נמחקו הודעות

אני מבקשת לשמור על הדיון הזה ענייני ולא להפוך את זה לויכוח אישי. ויכוחים מסוג זה יעשו בפרטי ובשום פנים ואופן לא על גבי הפורום.

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

עכשיו אחרי שראיתי את זה,אני מחרימה אותם.

KaUrO DoNo

New member
אני לא חושבת שזה שהוא לבש

חולצה של פלסטין אומר שצריך להחרים אותם אבל זאת דעתי... למרות שזה דיי חוסר טקט לעשות את זה אבל נו טוב... וכל הכבוד להם על הזכיה!!!

123יעל

New member
מי יהודי?

אוף אני מצטערת אני כל כ לא מעורה בלהקה עצמה אני פשוט מכורה למוזיקה שלהם!

CiNdErElLa3887

New member
אין קשר!..יש מלא יהודים בעולם

שלא חיים פה, ולא חווים את מה שאנחנו עוברים כל יום. עובדה שבשרשור שרשמתי בפורום הרשמי שם, מישהי יהודיה אמרה שהיא לא נעלבה מכל הקטע וכל מיני שטויות. זה שהם יהודים לא עושה אותם ישראלים,יש הבדל, הבדל גדול!

123יעל

New member
מזועזעת!

היי אנשים אני יעל בת 17 ואני מאוד אוהבת ומתחברת לשירים של מארון 5 אבל מאתמול אני פשוט מזועזעת! כל כך חיכיתי לראות אותם בטקס ואז אני קולטת על השטיח האדום (צהוב שחור...) את מה שהם לובשים! אין לי מושג איך קוראים לכל אחד מהם (אני לא מעריצה שלהם אני מעריצה של המוזיקה שלהם) אבל מיקי אמרתם לא רק לבש חולצה עם דגל פלשטין חדיי העיין אולי גם שמו לב שעל הג'קט שלו היה בצד דגל גרמניה (?) והיה עוד אחד (שוב, אין לי מושג את השם) שלבש את סמל השלום, יופי לו! כל הכבוד! אבל הוא לבש את זה כמו נאצי? כן, נאצי! על הזרוע בדיוק כמו שהנאצים לבשו את הסמל שלהם! לא ידעתי בכלל על הדעות הפוליטיות שלהם עד אתמול ועכשיו כשנכנסתי לפה וקראתי את מה שמיקי כתב אני עוד יותר לא יודעת מה לעשות עם עצמי! אני לא חושבת שזה בכלל לעניין מצדו להגיד ככה את הדעות הפוליטיות שלו! זה עניינו ואין לי זכות לשפוט אותו על זה אבל בתור כוכב מפורסם שיש לא הרבה מעריצים כל מילה שהוא אומר משפיעה! והוא יודע את זה אז לא רק שאני עכשיו הולכת לאהבו אותם הרבה פחות אלה הרבה אמרקאים מפגרים שהולכים אחרי כל מילה שהוא אורמ הולכים עכשיו להיות פרו פלסטינים כמוהו! וז פשוט "ניצול הכוח" שלו לרעה! בתור זמר שהשירים שלו לא קשורים בכלל לפוליטיקה אין לו זכות לכתוב את הדברים שקראתי פה ולהפגין בכזה טקס חשוב! אני מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי! אני רוצה לנסות לנסח משהו לפורום שכתבתם בו ואולי תוכלו בבקשה לכתוב בשמי כי אין לי מושג איך להרשם... תודה!

black spot

New member
איפה אדם להגיב????../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

CiNdErElLa3887

New member
טוב שלא הגזמת, באמת טוב שלא!

ואני מצטטת: "אבל הוא לבש את זה כמו נאצי? כן, נאצי! על הזרוע בדיוק כמו שהנאצים לבשו את הסמל שלהם!" אנחנו מדברים פה על מיקי אוקיי, ג'סי לבש את זה כי הוא רוצה שלום, עובדה שהוא לא סובל את בוש, אוקיי?, ועובדה שהסמל שלו לא הכעיס הרבה אנשים, כי שלום זה דבר שכמעט כולם רוצים. ותסבירי לי מה הקשר לנאצים?,זה שהוא לבש את הסמל שלו ככה?, ממתי הנאצים היו בעד שלום, ממתי הם היו דמוקרטיים? לפי מה שאת אמרת, אם אני אקנה עכשיו חולצה מפוקס, ובצד של השרוול יהיה סמל בולט, אז אני נאצית?! WTF?! וסורי אם אני מתקיפה אותך ככה, פשוט כל הקטע עצבן אותי וכמעט הביא אותי לדמעות אתמול. ותרשמי פה את מה שרצית, אני אפרסם

למעלה