מיקי הבן זונה! למי שראה לפני 10דקות

123יעל

New member
אוקיי, ממצטערת על זה

פשוט זה מה שאני ומי שישב לידי אתמול חשבנו ולא ידעתי שיש להםם חילוקיי דעות בתוך הלהקה או משהו... כשחושבים על לא יכול להיות משהו שהוא גם בעד פלסטינים וגם בעד שלום... לא הולך ביחד! בקיצור אני גם כמעט בכיתי אתמול!!! אוליי שמיקי הזה יחייה במדינה שלנו שבוע ואז יחליט שהוא פרו פלסטיון!!

CiNdErElLa3887

New member
אוקיי סלחתי, פשוט זה נושא רגיש אצלי

כי סבא שלי ז"ל היה ניצול שואה. ובאמת אני אומרת, שיבוא לארץ ,שיביא את כולם, שיחייה פה קצת, יעשו כמה הופעות

123יעל

New member
זה לא קשור

גם סבא וסבתא שלי ניצולי שואה והייתי השנה במשא לפולין ואני מרשה לעצמי להגיד את זה.... אבל אני מחזירה את מה שכתבתי...

The Bugi

New member
גועל נפש...להפסיק את התמיכה בהם!

אני אמנם לא מהפורום אבל שמעתי על העניין ולא יכולתי שלא להגיב לשערוריה הזאת. עומד איזה אידיוט ומנסה לתפוס קצת צומי עם חולצה של דגל האויב. מעניין מה הם היו אומרים אם מישהו היה מופיע בארה"ב עם חולצה של דגל עיראק או הסמל של אל-קאעידה. ואתם המעריצים(או חלקכם) במקום להוקיע את העניין אתם עוד מצדיקים ואומרים שזה פוליטיקה ואין לכם שום כוונה להתייחס לזה! סליחה! אבל אם זה פוליטיקה ואסור להתייחס לזה במוזיקה למה לעזאזל הטיפש הזה שם את החולצה הזאת! נחצה כאן קו אדום, שבו המיקי הזה בעצם תומך במאבק הפלשתיני למדינה! ולמי ששכח מה כולל ה"מאבק" הצודק הזה שלהם- אלפי נרצחים ישראלים,ילדים קטנים שנרצחים במיתותיהם מאז קום המדינה,פצועים ונכים! חיילים! טובי בנינו! המעריצים בישראל צריכים לצאת בקו אחד-אנחנו נגד המעשה הזה וזה עלבון אישי. ומי שלא מבין את זה אז תסלחו לי-הוא טיפש. יומטוב!

black spot

New member
צודקת....מיקי רצה להשפיע כי יש להם

מעריצים עכשיו שכולם מכירים אותם...... אם אתם אומרים שזה לא מפריע לכם אתם משקרים לעצמכם.... וחוץ מזה אמנים עכשיו משתמשים בעצם זה שהם מפורסמים כדי להשפיע...ואיך? הם מפרסמים שירים דפוקים שהסאונד שלהם נחמד והליריקס דפוק(הם אמריקאים שלא מבינים מה המצב האמיתי שלנו ואיך אנחנו חיים ומרשים לעצמם לכתוב שירים על נושאים שהם בכלל לא מבינים את המשמעות של זה)...... אם תרצו או לא-פוליטיקה נכנסה למוזיקה וחזק.....וכן איכפת לי מה חושבים האמנים שאני אוהבת על ישראל...אני לא רוצה שהם ישנאו אותי...ואני בטוחה שגם אתם לא רוצים שישנאו אתכם/יגידו משו לא טוב שקשור אליכם..... אז תתחילו לחשוב קצת כי מה שנשאר לישראל זה אמריקה ואם אמריקאים אומרים דבר כזה על ישראל אז אנחנו בבעיה גדולה.....

ReD AnGeL 89

New member
המ.../images/Emo187.gif../images/Emo121.gif

מה לעזאזל הקשר ש"אם הוא היה עומד בארה"ב עם חולצה של דגל עיראק"? למה הוא עמד בישראל עם דגל של פלסטין? ומה זאת אומרת "מצדיקים ואומרים שזו פוליטיקה"?? למה מה זה נראה לך? ברור שזו פוליטיקה! וקיבינימאט, מי אמר לך שהוא תומך? מי אמר לך שהוא תומך באלפי נרצחים ישראלים? דיברת איתו? תאמיני לי, מארון 5 לא יבכו אם לא תעריצי אותם, וגם הם לא יבכו עם כל ישראל לא תעריץ אותם.

The Bugi

New member
דבר ראשון-אני בן..../images/Emo8.gif

נתתי את הדוגמא עם דגל עיראק כדי להגיד שגם האמריקאים היו מתעצבנים באותה מידה מפני שזאת תהיה תמיכה במדינה שהרגה להם יותר מאלף חיילים. מי אמר לי שהוא תומך? אולי את לא מעודכנת(ויש מצב...) אבל אדם שמזדהה עם דגל פלשתין תומך בעניין הזה. אין כאן שום ויכוח. הוא ידע מה זה מסמל ובגלל זה הוא שם את זה, כדי ליצור פרובוקציה זולה ואולי בשביל קצת צומי.

ReD AnGeL 89

New member
אבל זה ממש לא נכון../images/Emo187.gif../images/Emo121.gif

זה לא שהוא עמד בישראל עם דגל פלאסטין, הוא עמד באיטליה עם דגל פלאסטין, והפלסטינים לא אויבים שלהם, אלא שלנו. והם לא הרגו להם מיליוני איש אלא לנו. ככה שזה אחרת שבנאדם עומד עם דגל של מדינה עויינת לישראל בישראל או עומד עם דגל של מדינה עויינת לישראל בארץ אחרת. טוב זה לא כ"כ משנה, כך או כך זה היה מהלך טיפשי כי הוא ידע שמיליוני ישראלים ויהודים צופים בו. אדם שמזדהה עם דגל פלאסטין לא בהכרח אומר שהוא תומך באלפי נרצחים ישראלים. אתה לא יכול להניח ולהגיד דבר נורא כ"כ על בנאדם אם זה לא יצא לו מהפה מפורשות. יכול להיות שזה בגלל רצון להיות בכותרות, לקבל צומי, וגם יכול להיות שאתה צודק, אבל הוא לא אמר כלום, אז אף אחד לא יודע מה הוא ניסה להעביר ואתה יכול לשער מה שבא לך זה עדיין לא אומר שזה נכון.

The Bugi

New member
כל המילים היפות לא יכולות להסתיר את

העובדה שהאידיוט הזה עשה מעשה שלא יעשה. אתם המעריצים צריכים להיות נגד זה. הוא בעצם תומך במדינה פלשתינית ששוללת את קיומכם כישראלים ויהודים במדינתכם. זה ממש עלבון אישי צורם ואני לא מבין איך אפשר עוד להעריץ את הלהקה הזאת אחרי המקרה הזה אבל שוב-איש איש באמונתו יחיה.

ReD AnGeL 89

New member
מילים יפות?../images/Emo187.gif../images/Emo121.gif

שוב, אתה לא יכול להניח ולהגיד דבר נורא כ"כ על בנאדם רק על סמך חולצה. הוא לא אמר שהוא תומך במדינה פלאסטנית, הוא לא אמר שהוא שולל את קיומנו כישראלים, וגם לא כיהודים. ואם אתה מתכוון לומר שהוא לא צריך להגיד והחולצה אומרת את הכל אז זה לא נכון. המ. אני אישית לא נקראת ממש מעריצה מעריצה, אבל אם הייתי אני לא חושבת שהייתי מפסיקה להעריץ אותם בגלל זה. כי אני עושה הפרדה בין המוזיקה לבין האמן שיוצר אותה. ואפאחד לא הכריח אותך חס וחסה להעריץ את הלהקה, אל תעריץ, לבריאות שיהיה לך.

SAMAR

New member
אוי ואבוי...

גרמניה זו מדינה יפה ונפלאה, אין צורך לרדת על גרמניה בגלל הנאצים. נאצים יש בכל מקום, הנקודה שלי היא תפרידו בין נאצים לגרמניה!!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifוואו, לא חשבתי על זה ככה,

כבר החרמתי אותם בגלל מיקי, אבל עכשיו שאת אומרת, זה שלבש את הסמל פיס (peas)הוא לבש את זה כמו שהנאצים לבשו את זה והיהודים... ואני גם שמתי לב לדגל גרמניה, פשוט גועל נפש!

KerenWelling

New member
דגל גרמניה זה כי הוא קנה את זה שם!

רואים שלא קניתם בגדים בחו"ל לאחרונה..יא אללה איזו בורות! ואם לא נאה לך לאהוב את המוזיקה שלהם בגלל טי שירט מפגרת שהבסיסט של הלהקה לבש אז תחיי עם זה איך שבא לך! רק שתביני שאת לא אוהבת אותם בגלל חולצה?! לכל אלה שלא אוהבים יותר את מארון בגלל זה,שיתביישו לעצמם. אם בנאדם משתמש בחופש הביטוי שלו (למרות שבצורה מגעילה..אבל זה כבר עניין אחר!) בשביל להביע את דעותיו הפוליטיות (למרות שברמה הזו זה היה ממש ממש מוגזם לגמרי), והוא סה"כ הבסיסט של הלהקה, עם כל הכבוד, זה שהיה לו דגל פלשתין על החולצה לא אומר שהוא נגד ישראל או יהודים בכלל! זו סתם פאקינג טי שירט שהוא לבד. אם כולכם לא תשמעו עכשיו מארון5 בגלל החולצה הזו אני לא מבינה למה סתם עשיתם את עצמכם לכאלה שאוהבים את המוזיקה, ומבינים אותה, ויש כאלה שאפילו מעריצים שלה!? למה?! חסרי חיים. לכו חפשו..

KerenWelling

New member
ותשמרי על הפה שלך בנושא השואה!

אף אחד לא קורא לאף אחד נאצי תחת שום משמעות שהיא אלא אם כן הוא באמת היה נאצי או אם הוא ניאונאצי! ההודעה שלך מטרידה פה המון אנשים שנורא רגישים לנושא ובצדק! אז להוריד הילוכים ומהר!!!!

simple girl1

New member
הם בעד שלום...

הוא לבש את החולצה כי הם בעד השלום...ולאחד מהם היה סמל של pease... קיצר אני אוהבת אותם עוד יותר... למרות החולצה... תחשבו אל זה...

למעלה