מיקום הבחינה...

אני...

בת"א, בניין דוד דויד חדר 115 נראה לי (או שזה היה החדר בפסיכו' הקודם?? חח כבר שכחתי) בכל מקרה מי שאיתי, שיגיד.. יהיה נחמד לשחרר לחץ ביחד

יום שלישי..

בניין דן דוד, 209/10- נראה לי אני אלחץ יותר מלמצוא את המקום מאשר לעשות את המבחן עצמו P:

גמני בבניין ההוא..

אבל שכחתי את מספר החדר.. בכל מקרה, כדי לדעת איך למצוא ת'מקום ולא לחפש אותו שעות באותו היום של הבחינה אני מתכננת לעשות מחר "טיול "באונ' ת"א ולראות איפה אני נבחנת ואיפה השירותים הקרובים (זה חשוב!)

sapirk

New member
זה רעיון טוב...

אני מכירה את האיזור הזה של האוניברסיטה כי למדתי שם לפני שנתיים.. פעם בחודש.. אז אני זוכרת דיי טוב את האיזור...

רשמים מהביקור..

עכשיו חזרתי משם. לבניין דן דוד נכנסים משער 4 חדרים 100+ זה בקומה ראשונה, 200+ זה קומה שניה, וככה זה ממשיך נראה לי עד קומה 4 השירותים זה משמאל למעלית. ויש כיסאות סטודנט

את רצינית?!

יש אפשרות לקרב שני כסאות סטודנט יחד ולהרכיב שולחן מאולתר? או שאחד מהמשגיחים יצעקו עליי?

Oתם Kחת

New member
אני...

בעברית קמפוס הר הצופים, מדעי הרוח גוש 8 חדר 6837... יום שלישי

Hot ChiZzle

New member
אני באותו בניין ביום שלישי.

יהיה נחמד אם תגיד אם יש שולחנות או כ.סטודנט:p

אונ' חיפה, בניין ראשי, חדר 609../images/Emo71.gif

עוד מישהו עושה את הבחינה בחדר הזה במקרה?

שני, זולוטובסקי קרייטמן 34, חדר 210

מקווה שיהיה שולחנות וכסאות נורמליים, כבר התרגלתי לעשות את הסימולציות <חחח... סימולציות.. ברבים-
, בקושי עשיתי שתיים.. אבל אני אעשה עוד אחת היום!> בבית, עם שולחן וכסא נוחים, בבגדים נוחים, בישיבה נוחה, בשקט ולבד.... יהיה מוזר לעשות עם עוד אנשים... טוב, חפרתי.. בהצלחה לכולם!!!
מקווה <ובטוחה!!> בשבילכם שזה יהיה הפסיכומטרי היחיד/האחרון שתצטרכו לעשות

גמני,אוניברסיטת תל אביב..

ביום שלישי, בנין גילמן, חדר 221. פעם קודמת גם בת"א, בנין סקאלר לא זוכרת איזה חדראבל היו כיסאות סטודנט, ודווקא לא היה כזה נורא..

BoNoAyChI

New member
ב"א 505 מורשת ישראל חדר 104

מישהו יודע להדריך אותי איך מגיעים מת"א עד החדר הזה..???
בהצלחה לכולם!!!
BoNoAyChI

למעלה