מיקום הבחינה...

אני

אונ' חיפה,ביניין ראשי חדר 712.. פעם ראשונה שאני ניגשת,בלי קורס (כי "קידום" האלה מטומטמים :/ ) ובהצלחה לכולם !! =)

מממממ55

New member
אוניברסיטת תל אביב

יום שלישי, אוניברסיטת תל אביב, בניין סאקלר חדר 200. מישהו יודע אם יש שולחנות או כסאות סטודנט? תודה,

אני

אונ' חיפה, הפקולטה למדעי החברה (בתקווה להגיע אליה בעתיד הקרוב..), חדר 6011. פעם שעברה (לפני כמעט שנתיים) עשיתי גם באונ' חיפה, אבל באיזה חדר זה היה אני כבר לא זוכר. תנאי ישיבה? שולחנות ארוכים וצרים וכסאות מתקפלים.

ףרמיוםFm

New member
אונ' בר אילן, מעונות שרמן, חדר 1

מזל שאני מכיר את המקום, כי הבניין נמצא בפינה נידחת של האונ'

shuala

New member
יום שני, אונ' ת"א, בניין גילמן 223

סי יו ד'ר..

annagr

New member
שאלה לגבי זה

אני עושה באונ' ת"א באולם דאך (05)... רשום שזה ליד בניין אורנשטיין כימיה, אבל לא מצאתי את זה במפה... מישהו מכיר?

Kurosaki

New member
לא....

כתוב בטופס זימון שאין חניה אפילו... לצערי זה אומר אוטובוס לגביי

etiush

New member
אני כמעט בטוחה שיש חניה

מסדרים שם חניונים מסביב בתשלום אם אני זוכרת נכון מהפעם האחרונה

cheerios

New member
בבר אילן יש חנייה בתשלום

וגם בלי תשלום אבל אל תסמוך על זה

נכנסים משער 14 או שער 2

משער 14 תמשיכי קצת ישר, עד שאת מגיעה לגשר, בגשר פני ימינה והמשיכי ישר. משער 2 המשיכי ישר עד שאת מגיעה לבית התפוצות, שם פני שמאלה ואחרי כמה צעדים תראי משמאלך כניסה לבניין של פיסיקה. היכנסי לבניין הזה, פני ימינה מיד לאחר הכניסה והמשיכי ישר עד הסוף ותגיעי לבניין אורנשטיין של כימיה.

tomer65538

New member
כל מדעים מדויקים זה בתוך המסדרון

הארוך הזה שתוכל לראות במפה.. ממקום ליד הגשר. כימיה, בתוך המסדרון הזה, הכי קרוב לכיוון הגשר (ובעצם כל כמה עשרות מטרים שהולכים במסדרון מגיעים למקצוע מדעים מדויקיים אחר)

RoyBO

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo13.gifאני עשיתי שם במועד יולי

כסאות סטודנט מעץ. מזגן לא מקפיא מידי. אני ישבתי ליד כסא לשמאליים ככה שהיה לי הרבה יותר נוח. (חבל שלציון שלי לא היה נוח יותר- נו מילא)

למעלה