מיקום או איכות?

Driver16

New member
מיקום או איכות?

אז ככה.. אני רוצה ללמוד משפטים, ואני רשום לאונ' העברית ולאת"א. הבעיה היא שכרגע אני מתקבל לעברית אבל בהמתנה לת"א. כעקרון אונ' ת"א היא סוג של "מתחת לבית" וירושלים זה עיר זרה לחלוטין בשבילי, ההורים לוחצים שאם אתקבל בתל אביב שאלמד שם, ובהחלט יש סיכויים גבוהים שאני אתקבל בסופו של דבר לתל אביב. השאלה שלי היא האם ללכת על הרמה הגבוהה של האונ' העברית או על המיקום הנוח של את"א? כי אני מתעקש על העברית שאני יודע ששם זה איכותי ומבוקש בשוק, ואילו את"א טובה קצת פחות, אבל עדיין, אם התקבלתי למשהו שנחשב הטוב ביותר, למה להחמיץ את ההזדמנות בגלל מיקום? אשמח לדעתכם.

PoisonousLitchi

New member
הממ..

אני לא חושבת שהעברית עולה על את"א מבחינת היוקרה, זה נושא שנידון אינספור פעמים בפורום. אם אתה מעדיף להישאר בבית, לדעתי שווה ללכת על את"א. אם אתה רוצה לעזוב את הבית ("ההורים לוחצים" זו לא סיבה להישאר, אלא בדיוק ההיפך) לך לעברית.

B L I M P

New member
באמת שאין הבדל

בין ת"א לעברית. תבחר לפי מה שבא לך - מגורים בבית או להכיר עיר חדשה (וירושלים אחלה עיר ולדעתי שווה לגור שם לפחות פעם אחת).

Driver16

New member
הבעיה ש...

בתל אביב אני בהמתנה, בירושלים אני מתקבל פור גרנאטד... דילמה קשה.

אממ

אז הכל עוד יכול להיות
אמנם להשנה הזו זה נסגר על 666 אבל זה יכול להשתנות ולרדת כמובן..או לעלות.. רק זה יקח זמן כי כרגע זה על 675.. בכל מקרה כל עוד התקבלת לעברית אני מציעה שתשלם לשם מקדמה והכל, ובמקרה הכי גרוע אתה יכול לבטל עד אוגוסט ולקבל את כולה בחזרה.. בהצלחה!

B L I M P

New member
אם לא תתקבל לת"א

אז זו לא באמת דילמה.. אלא אם כן בא לך לחכות שנה ולשפר ציונים כדי להתקבל לת"א.

למעלה