מיעד,MASA

מיעד,MASA

אופס,תודה על התובנה. עכשיו אני יודעת שכל הטיפולים הארוכים במשך שנים ושתי הפלות זה רק בגלל שלא רציתי מספיק ולא הייתי אופטימית. וואו איזה מזל שעכשיו אני יודעת. שתיכן די טריות כאן אם אני לא טועה,אולי לא מכירות את הסיפור האישי של כל אחת ויש פה לא מעט סיפורים קשים וארוכים. ישנה גם בחורה מקסימה בפורום מקביל שעברה 12 הפלות. אולי באמת גם היא לא למדה את כל משפטי המפתח שצוטטו פה על רצון ומכאן הסיבה... בבקשה,מספיק. אי אפשר בכל הודעה ובכל הזדמנות עם משפטי המחץ האלה. קצת התחשבות.קצת מתינות. הבנו,קלטנו,הפנמנו. לא רוצה להתחיל גם להקיא.

מיעד

New member
לא ראויה להתייחסות, אבל...

כבר הבנתי אתמול, שאת אותו האדם, אם שני שמות וירטואלים. אם את מחפשת להתכסח, אולי תציאי ל-
פורום חדש, בשם "מחפשת לריב". אני מתייחסת להודעתך, באופן חד פעמי, בכדי שלא תרגישי בודדה וללא התייחסות. אם ההודעות שלי לא תואמות את דיעותיך והן מרגיזות אותך, פשוט אל תקראי אותן. פתרון פשוט, לא
אני מרחמת עליך, שאת צריכה לסבול את עצמך. עשיתי עליך
ואפילו אין לי כוונה לקרוא את תגובתך.

סיגל 01

New member
בנות, חבל, הייתה בינכן בסה"כ חוסר

הבנה מצערת. לפי הבנתי מיעד התכוונה בהודעתה מאתמול, לרמוז לך שהאופטימיות שלך לא צריכה להיות זהירה, אלא 100% אופטימיות. אפשר להסתכל על דבריה גם מהזוית החיובית, למרות שגם אני בעד לא להעיר לאנשים על שמותיהם הוירטואליים.זכותה של כל אחת לבחור בשם שמתאים לה ושנראה לה נכון לאותו רגע. אבל בסך הכל, הכוונה הייתה טובה. נראה לי שהיא בסה"כ רצתה לומר לך, תהיי אופטימית, אין סיבה שלא. כל יתר ההערות וההתכחסויות מיותרות לגמרי. סתם יוצרות אוירה לא נעימה. מצטערת על ההתערבות, רוצה שיהיה נעים כאן.

מיעד

New member
לסיגל ../images/Emo127.gif

סיגל, אני מבטיחה לך לא לענות לה יותר ולא להתייחס לשטויות שלה.

ארי5

New member
טו טו טו.. קול ישראל מי-ם ../images/Emo125.gif

........... במהלך קטטה המונית שפרצה אמש בפתח מרפאת פוריות במרכז הארץ נפצעו ונחבלו עשרות נשים . זאת לאחר שחילופי האשמות הפכו חיש מהר לחילופי מהלומות . ומיכאן עד לשדה הקרב ממש הדרך היתה קצרה. מבית החולים נימסר על נזק כבד לרכוש ולציוד . לאחר העפת כיסאות ועקירת הדלתות החלו המתגוששות להשליך מבחנות . אמפולות וציוד אחת על השנייה. כתבנו מוסר שהודות לתושייתם של כוחות החילוץ שהגיעו מייד למקום נימנע אסון כבד -זאת לאחר שניפרץ וניבזז ארון הזריקות והמחטים והפורעות רצו עים מזרקים ומחטים שלופים תוך שאגות קרב היסטריות מחנה מול מחנה ונעצרו ע"י כוחות הביטחון............. חה חה חה חה יום אחד עוד תישמעו את זה ברדיו בכול אופן אני לא בעסק

מרב.

New member
מחוק אמיתי,

אפשר לחשוב שארי הוא זה שמתחרפן עקב המורמונים ולא האישה שלצידו

ארי5

New member
באמת הם מעצבנים אותי../images/Emo123.gif

המורמונים האלה - הם והאוניברסיטה שלהם בהר הצופים. שיעופו כבר ליוטה

אושרתת

New member
מכינה ת´רולדות המפורסמות שלי שבעלי

לא יכול לעבור ת´שבת בלעדיהן,,, וגם מבשלת ומתבשלת לקראת ההחזרה (שבשעה כזאת כבר היתה)

באמת ../images/Emo2.gif המון המון בהצלחה

אני ממש מקווה בשבילכם שזאת הפעם האחרונה מחזיק לכם אצבעות בטירוף מחייל בשבילך המחייך

נועם@בת

New member
אופטימיות יקרה

אף אחד לא פנה אליך, הפניה היתה אל זאת שכונתה "אופטימיות זהירה" ואת עושה לה עוול בזה שנכנסת לשרשרת וגרמת להרבה לחשוב שמדובר באותה 5חת. אין שום סיבה להכניס את שושי לעניין, היא בטח לא צד בויכוח. ואת עושה שימוש ציני בכאב שלה. אם קשה לך לקרוא הודעות של כותבת זאת או אחרת, פשוט אל תקראי אותן. זכותן של מסה ומיעד לכתוב חמש פעמים באותה הודעה שכדאי להיות אופטימיים. כל המטרה של הפורום הזה היא לעזור לנו להיות אופטימיים. ואם בהתחשבות עסקנן, שתי ההודעות שלך לא מצטיינות בה. לכל אחת מאיתנו יש את הבחילות הפרטיות שלו, והיא לא מוציאה אותן על כותבות בפורום. לזה אני קוראת התחשבות. אין לי ספק שבכינוייך האחר את סבלנית ותומכת, ולפעמים אפילו קוראת לאופטימיות
הודעות כמו שכתבת ימחקו בעתיד, שכן לטעמי הן מנוסחות באופן פוגע, ומעכירות את אוירת הפורום. אפשר להגיד כל דבר, אבל ממש כל דבר בצורה בונה שאינה מעליבה, אינה מתנשאת ואינה עומדת להקיא
נועם

נועם יקרה

לא היתה כוונת התנשאות. ציניות-כן. אולי ההקאה באה לידי ביטוי בכתיבת הדברים ללא קישוט והם באו אחרי שיחה עם אנשים מכאן לגבי גל האופטימיות הנוכחי.יש הבדל גדול בין לתת כאן תשובות של מידע וכתף תומכת לבין הטפה של גישת חיים שהיא פתרון אינסטנט לבעיות שאינן פשוטות או מידיות בפתרונן. אני חושבת שההתלהמות של הגב´ ששמה עלי
כאן ובמסר פרטי לא ביוק בתאום עם כל השקפת חייה המעודנת. ואפרופו מסרים,קיבלתי 3 (!) תוך מספר דקות מההודעה שלי שמשום מה תמכו במה שכתבתי. ההתנסחות שלי,אוקיי אכן לא היתה מעודנת.

עמית@

New member
אחרי מחשבה מרובה החלטתי להגיב.

לא שלחתי מסר פרטי וגם נזהרת צאוד מאוד בדברי כי חושב לי שאף אחד לא יפגע. מי שמכיר אותי יודע שאין דבר רחוק ממני מאשר אמונה בכוחה של אופטימיות ובכוחו של "אמון בעצמך ובחברה ובאלוהים ובמה שלא יהיה" על מנת לפתור לי את הבעיות. עוד אוסיף כי באמת ובתמים אין כמוני אופטימית לגבי אחרים ופסימית לגבי עצמי- וזו עובדה- ואני לא חושבת שאם הייתי אחרת הייתי בהריון- יוסי אופטימי עד הגג עם 0 צורות נורמליות בזרע ופחות משלוש מאות אלף בכמות- נו אז? (תאמרו בוודאי) אז זהו- כלום (אני אשיב) זה לא משננה לכאן או לכאן אל תבינו לא נכון- חשוב להמשיך לקוות ולפנטז ולהאמין ולהתפלל (אם את מהסוג המתפלל) אבל אני (אישית) לא ממש מאמינה רק בזה- ואני כן אדם שמאמין בלב שלום בקשר בין גוף ונפש- בפסיכולוגיה בכוחו של המוח. אבל האמונה הזו (אם אפשר לכנות אותה ככה) באה הרבה יותר מהמקום התיאורטי- אולי קצת מושכל מדי- מה לעשות- אני לא יכולה לעשות כמעט כלום בלי שהמוח שלי יחצוץ ביני לבין המתרחש. לא מתנצלת- לא מטיפה- האמת שלי בוודאי לא מתאימה לכולם- בדיוק כפי שהאמת של "תהיה אופטימי- תלך לטיפולים אלטרנטיביים- תעשה מה שלא יהיה- וזה יעזור" לא מתאימה לכולם אני חושבת שזו היתה כוונתה של אותה "אופטימיות קוסמית"- אולי באופן קצת יותר עלום וחריף. לא הכל מתאים לכולם- מותר ורצוי שכל אחד יגיד בפה מלא במה הוא מאמין וינסה ככל יכלתו לעזור- אבל שיקח בחשבון שלא תמיד אפשר להצליח. אני מקווה שהצלחתי להעביר את מה שרציתי- תוך כדי צעידה בין הטיפות. אחרי הכל- אני מנסה לעמוד מאחורי דברי- חריפים כקלים ואחרי שמי כאחד. עמית

למעלה