מין דיון

nnnnnnnnn

New member
אוי מסכנה...

הורי דתיים איזה מכה... לי יש סבא וסבתא דתיים אבל אני אוהבת אותם בכל זאת...

Stillwater

New member
אויש, נו,זה שטויות גם ההורים שלי דת

יים. אבל הם לא דוסים כאלה ולא ממש אכפת להם מה אני שומעת. (חוץ מפעם אחת ששמעתי ממש בווליום גבוה ואמא שלי אמרה לי להשתיק מיד את הצפרדעים המסוממות האלה). אבא שלי שמאז ומתמיד היה דתי היה מעריץ גדול של ג'ימי הנדריקס וכ'ו... אני גם כל החיים שלי לומדת בבית ספר דתי. בבצפר הקודם שלמדתי (בחטה"ב) גם עשו לנו שטיפות מוח אז זאת אחת הסיבות שעברתי בצפר לבצפר דתי אבל בלי שום זיוני מוח מיותרים! אגב, משהוא פה בכלל זוכר אותי עדין?

nothing woman

New member
תקראו

זה דבר אחד להיות דתייה ולשמוע רוק אבל זה דבר אחר להיות דתייה ולא להאמין באלהים כאילו זה ממש בן אדם חזק אופי איך שהוא לא הושפע מהסביבה התמידית שבא הוא נמצא כי מהיום שאתה נולד אתה הולך בדרך הזו של כל יום להתפלל וללכת לביצפר דתי וזה אז זה יפה איך שהיא בחרה לעצמה אמונה משלה ולא הושפעה....

Hairspray Queen

New member
ההורים שלי חארות בכלליות

הם דתיים... והם שונאים כל דבר שקשור אליי, וזה כולל את הבגדים שלי, החברים שלי, המוסיקה שאני שומעת (לאו דווקא נירוונה, אלא כל דיסק שנכנס למערכת שלי...) אז תעריכו את ההורים שלכם, אנשים.

November Rainִ

New member
עוד שירשור לא קשור לעולם...?../images/Emo4.gif

ממתי ילדים בככל שואלים ת'הורים? וממתי בכלל מקשיבים למה שהילדים שלהם מקשיבים? נירוונה-מה קשור רועשים הם לא מי יודע מה רועשים... מילא להקות בלאק ודת'...אבל נירוונה.....

SiS MaSiS

New member
לא מזיז להם ממש הם אפילו אוהבים

חלק ממה שאני שומעת

lifes sucks

New member
שלי חוליי נפש..

אבא שלי התחיל להתרגל אל זה... אמא שלי פסיכופטית... אני לא יציין על כל הדברים שאני אוהבת או עושה אני יציין את נירוונה.. שירדתי פעם עם חולצה של קורט אז היא אמרה לי "מה , זה האליל שלך!?אותו את מעריצה!? לקח סמים כל החיים שלו והתאבד גם כן את והשטויות שלך..." "אמא" "מה?!!?" "תתאבדי" סתם מפגרת מי מקשיב להם בכלל ..עוד כמה שנים הם ימותו ואנחנו נצחק עליהם מלמטה , שלנו יהיה חיים משלנו ולהם לא יהיה בכלל..אההה חהחהח

lifes sucks

New member
או שאמרתי לאבא שלי שלא ידבר על קורט

שלקח סמים שהוא בעצמו מעריץ ענק של הביטלס שגם היו על סמים..אז הוא אומר לי כן אבל הביטלס לא היו על סמים קשים כמו גראס וחשיש,הם היו על סמים קלים. אז התחלתי לצחוק והתכווחנו בלה בלה בלה ואז בסוף השיחה הוא אומר לי "נעמה! אין דבר כזה סמים קלים וסמים קשים! את לא לוקחת כלום וזהו! אני לא רוצה לשמוע על זה יותר|" חחחחחחחחחחח ...איזה אידיוט...לא אמרתי כלום הוא זה שאמר על סמים קלים וקשים ועוד לא הבחין בינהם..בקיצר ..משוגע

SiS MaSiS

New member
טחחח

אני לא מתה על ההורים שלי אבל מה עשיתם מההורים שלכם נצחק עליהם /שהם ימותו? אני בספק שתעשו כזה דבר אתם נשמעים נורא דפוקים כרגע

סיס צודקת...אצלי ההורים לא מתערבים

כל כך במה שאני שומע,למרות שפעם אחת אמא שלי ביקשה משהו כמו שאני לא יושפע מהמסרים במוסיקה שאני שומע,וזאת הייתה הערה דפוקה מצידה,אבל אני יכול להבין אותה כי זה היה אחרי שדיברנו על סמים... לעומת זת אחותי הקטנה והמעצבנת,שאוהבת המורדים,קטנטנות בריטני ספירס וכל שאר הגועל נפש שמסתובב כאן,היא דואגת לעצבן אותי בקשר למוזיקה שאני שומע אבל אני לא נשאר חייב,ואני מחזיר לך (איזה גבר אני
)

lifes sucks

New member
טוב תלוי בהורים ותלוי בילד

בן כמה אתה? וכמו שאמרתי...תלוי בילד ובהורים

lifes sucks

New member
כן את זה את אומרת בגלל שאת

לא מכירה את ההורים שלי. תגידי ...כשאת מאושרת ושמחה הם ישר מתנפלים עליך בשאלות "מה לקחת!??!" "אמרנו לך לא להתעסק עם סמים,לא?!" לא מאשימה את עצמי.. בלי קשר להיותי קשוחה ומאאגניבה הם פשוט מפגרים.

SiS MaSiS

New member
תאמיני לי ש...

גם לי יש מספיק בעיות עם ההורים שלי היו ויהיו גם זה לא סיבה להגיד כזה דבר שאתה תצחקו על ההורים שלכם שתהיו מבוגרים כי אתם נשמעים וונאבי מאגניבים כאלה מה הקטע בזה אין סיכוי שאתם תחשבו ככה שתהיו גדולים

lifes sucks

New member
לאא..לא הבנת אותי נכון

זה היה בצחוק ברור זה נקרא ציניות נו במת..

November Rainִ

New member
../images/Emo163.gif

ואו.....איזה קשוחה ומאגניבה את....קראת להורים שלך משוגעים

lifes sucks

New member
אני יודעת שאני קשוחה ומאאגניבה אבל

יש לי סיבה לרדת עליו זה הדבר ההכי מפגר ששמעתי חוצמזה שאלו אותי עניתי

למעלה