מין דיון

Stillwater

New member
גם לי יש בעיה עם אחים שלי למרות ש..

את נירוונה ועוד הרבה אחרים אני מכירה בזכותם. הם פשוט מה שנקרא "התבגרו" והם צוחקים עלי כשאני שומעת נירונה ובכלל...

אין הרבה בעיות.....

האחים שלי כבר לא בבית להורים לא ממש איכפת הדלת סגורה וכולם מרוצים :) נראה לי שאמא שלי יודעת שיש איזה בלונדיני שמת .... אבל כאן די מסתיים הידע שלהם בנירוונה. הם ממש בורים כשזה נוגע לזה , והאמתי אני מעדיפה את זה ככה אני מעדיפה לדבר על זה עם החברות שלי מאשר שההורים שלי ישאלו אותי אם אני יכולה להשאיל להם את האנפלגד ... *זכרונות ממשפחת בריידי*
איכס
*זכרונות ממשפחת בריידי

nnnnnnnnn

New member
.....

אתה שומע גם בלאק מטאל וגם לימפ ביזקיט?? אפשר חתימה?...

November Rainִ

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif

חחחחחח שוחט חתולות בלילה...
רק כל הבית ספר אומר את זה עליי..אבל בבית? לההה... ולמה לשחוט חתולות בלילה כשאפשר לשחוט אותן גם ביום ובצהריים?

דווקא ההורים שלי אחלה בקטע הזה

לי ולאחיות שלי יש העדפות אחרות לגמרי במוסיקה אז תמיד אני נסגרת בחדר ומגבירה את הווליום כמה שיותר כדי להתרכז בשלי וזה לא מפריע לאף אחד. ההורים שלי בכלל, מעריכים את המוסיקה שאני שומעת. בכלל שאני מנגנת על כמה דברים ושרה אז הם בטוחים שאני מבינה בזה הכי טוב.. נו מילא..

made in china

New member
האאמממ...*עומדת בתנוחת חשיבה*

טוב, אבא שלי לא ממש מתעניין במה שאני שומעת, אבל בהתחשב בעובדה שהוא חושב שלינקין פארק זה רוק כבד, הוא בד"כ מבקש ממני להנמיך את ה"רעש"... לאימא שלי בכלל אין מושג מה אני שומעת/אוהבת /שונאת, אז אין טעם לשאול אותה אפילו מה היא חושבת עליהם.

the rock girl

New member
../images/Emo6.gif

אבא שלי שומע את אותה מוזיקה שאני שומעת... ועוד כמה להקות ישנות (דיפ פרפרל... לד זפלין... בלאק סאבאת'... וכו'...) אז אין בעיה איתו אמא שלי שונאת את זה....לא יכולה לסבול את זה...

למעלה