מין דיון

Friends G i r l

New member
מין דיון ../images/Emo60.gif

ראיתי את הדיון הזה בפורום אחר וחשבתי שהוא די מתאים לנו אז הנה: נירוונה זו להקה עם איך להגיד מוזיקה קצת יוצאת דופן הרבה גיטרות צעקות וכאלו... ולא כל ההורים ממש רואים בעין יפה שהילדים שלהם שומעים מוסיקה כזאת (למרות שאת זה אני לא יכולה להבין!) אז מה דעתם של ההורים שלכם בענין?

Hairspray Queen

New member
ההורים שלי חארות בכלליות

הם דתיים... והם שונאים כל דבר שקשור אליי, וזה כולל את הבגדים שלי, החברים שלי, המוסיקה שאני שומעת (לאו דווקא נירוונה, אלא כל דיסק שנכנס למערכת שלי...) אז תעריכו את ההורים שלכם, אנשים.

MoRiNuSh

New member
חחח ההורים שלי לא מתערבים

אחי הגדול חי על נירוונה מגיל 9 הוא בן 21 ... וההורים? מה יש להם להגיד.. להיפך, הם קונים לי גיטרה השבוע!

made in china

New member
תיקווה?../images/Emo2.gif

זה מוזר..... לשלי קוראים נחמה
(קלאסית כחולה חמודה כזאת...), ולא ידעתי שיש עוד אנשים שקוראים לגיטרות שלהם בשמות
טוב לדעת

Hairspray Queen

New member
תקווה היא קוסטית כחולה!

ובטח שצריך לקרוא לגיטרה בשם, מה? היא לא בנאדם? אין לה רגשות?

Stillwater

New member
לשלי קוראים דאינה בגלל ש...

יום אחרי שקניתי אותה (ההורים קנו אותה) ראיתי משהו ממש יפה בטלווזיה שניגנה על גיטרה והיא הייתה כ"כ יפה שהחלטתי לקרוא לגיטרה שלי על שמה

made in china

New member
חיחיחיחיח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif

חברה שלי הולכת לקרוא לשלה מונה....

Hairspray Queen

New member
לתקווה קוראים ככה בגלל-

שהיא על שם המנון המדינה, כי אני נורא ציונית. אחותי הציעה לה את השם, וקניתי אותה לפני שנה וחמישה חודשים מכספי האישי שלי!

nothing woman

New member
שרלין

ככה קוראים לגיטרה שלי ... שרלין.. וההפך הרוב כן קוראים לגיטרות שלהם בשמות זה ידוע....

lifes sucks

New member
יאיי...מצטערת אחותי

דתיים???. *משתתפת בצערך* לא משנה....יהיה טוב.... אני רק רוצה להגיד לך כל הכבוד! זה קשה (לא בגלל שההורים שלך כאלו..) בגלל שאתם ממש צדדים שונים! טוב גם לי לא הכי קל.. אבל לך דיי קשה. אנחנו איתך!

Hairspray Queen

New member
כן... תודה בכל מקרה...

אין לכם מושג איזה חרא זה להיות אטאיסטית כשההורים שלך דתיים... אני גם לומדת בבצפר דתי... אני לא מבקשת רחמים אבל... טוב, נו, רחמו חופשי...

nothing woman

New member
מה?

רגע אני לא מבינה איך נהיית אתאיסטית וכל זה אם מהיום שנולדת קבלת חינוך דתי ואת לומדת בביצפר דתי גם.... אני מבינה שיש יוצאי דופן אבל עדיין זהה מוזר קצת להבין את זה ובכלל זה בתשובה איך ההורים מגיבים חחח מה אכפת להם מה אני שומעת... יש להם בע יות עם הרבה דברים אבל עם זה הכי לא..... ואתם מדברים על נירוונה יש דברים יותר רועשים מהם שאני שומעת לפעמים וממש לא אכפת להם.... זה רק מוזיקה!

Hairspray Queen

New member
דווקא בגלל שאני לומדת בבצפר דתי

כי מנסים לעשות שם שטיפת מוח ופכייה דתית (דוגמא- יום אחרי פיגוע- "תקראו תהילים! אלוהים כועס כי אנחנו לא מתפללים אליו מספיק) ומזה הגעתי למסקנה שאלוהים הוא או מגאלומאן או ממש חסר בטחון.

lifes sucks

New member
חחח..זה כמו אצל מרלין מנסון

אבל איך לעזאזל את סובלת בביצפר דתי?!

Hairspray Queen

New member
המממ... שאלה טובה...

אין לי כל כך ברירה... וחוץ מזה אני בפנימיה עכשיו... מהבצפר של שנה שעברה העיו אותי כי, רגע, אני אזכר במילים המדויקות- "צורת הדיבור והלבוש שלך לא הולמת את המקום" ודי נמאס לי. נראה לי שאני אכתוב להורים שלי מכתב עם כל מה שאני רוצה להגיד להם ואין לי אומץ... מה אתם אומרים?

made in china

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכימה... שניגרר לוויכוח סוער על דת? נמאס לי שאנשים מחפשים על מי להיתלות במקום לנסות ולעשות משהו בעצמם. טוב, אז כולם יתפללו, יקבלו כסף על זה וישתמטו מהצבא. יופי... אני לא יודעת אם אני לא מאמינה באלוהים או שסתם קשה לי להחליט, אבל בטח שאני לא הולכת לסגוד למשהו ולבזבז את החיים שלי על מצוות ואיסורים.. זה היה הצד שלי שאוהב וויכוחים, ואני מנסה להשתלט עליו, אבל זה חזק ממני....

למעלה