מין דיון

HuRLeY GiRLY

New member
אצלי ההורים לא ממש מתערבים..

לפעמים אפילו רוצים לשמוע את המוזיקה איתי...

made in china

New member
אני מקווה....

שלא תמצאי את עצמך מתמסטלת עם אבא שלך לרקע של אוסף של הביטלס ונירוונה או משהו... זה יכול להיות מצחיק :) גם אבא שלי מעריץ את הביטלס, וד"א הוא הבטיח לי שהוא יראה לי איך הוא מנגן את "מישל" ו"יסטרדיי" בגיטרה, פחחחח, אבל הוא סתם אומר, אין לו מושג :)

Iris Carmon

New member
שלי נוראיים

מתחיל עם זה שהם שונאים פחות או יותר כל דבר שאני עושה הם שונאים שאני מתלבשת בהרבה בגדים כהים (וגם מעירים לי על זה), שאני שמה מדי פעם לק כחול (ואבא שלי כל הזמן אומר לי לשים ורוד ואדום וזה משגע אותי) ואבא שלי ואח שלי אוהבים מזרחית, ואח שלי סטייליסט מפגר וערס ואני שונאת אותו, בעיקר מתי שאני בחדר שלי, שומעת מוזיקה (בשקט יחסית) והוא מתחיל לצרוח עלי להנמיך את זה מתי שאני בספק שהוא בכלל שומע משהו ואמא שלי גם כל הזמן מעירה לי על זה שהראתי לה את החולצה של קורט שקניתי היא אמרה לי "זה לא מישהו שצריך להעריץ" ואני רוצה לדעת- מה היא בכלל יודעת עליו חוץ מזה שהוא לקח סמים?? נו באמת... אז בקיצור אני נתונה תחת ביקורת 24 שעות ביממה וזה עולה לי על העצבים אני מקווה שאבא שלי לא יקרא את זה איריס

eorion

New member
אהה...

ההורים שלי דווקא בסדר גמור. חלק לא קטן מהמוזיקה שאני שומע, זה מוזיקה שהם שמעו בזמנן... (מה לעשות שהמוזיקה הולכת ונהיית חרא...) אבל כשרציתי גיטרה, הם לא קנו לי (מזל שהייתה לי בבית מזמנן) וכשרציתי חשמלית, הם לא קנו לי. (מזל שדוד שלי הוא מוזיקאי, ואחלה בן אדם) אבל הכלים הבאים יהיו מכספי... לא אכפת להם מה אני לובש, אלא אם זה לסבתא וסבא, או משהו חשוב (הם לא רוצים שאני אקח חולצות הרוסות וכו...) הורים בכלל לא רעים... ולLIFE SUCKS את בת? את קצת מגזימה, אפילו הרבה...

lifes sucks

New member
מגזימה? לאאא..מאגניבה!

לא סתם... אחי תקשיב אם היית חיי את החיים שלי, לא היה לך נקודת מבט כזו מוארת למה מגזימה? נ"ל

nnnnnnnnn

New member
גם אני אוהבת בעיקר מוסיקה ישנה...

אבל אמא שלי בקושי מכירה את הפינק פלויד...

Friends G i r l

New member
אוי איזה מזל יש לי....

פתחתי את השירשור הזה לראות אם יש עוד אבא כמו שלי ומסתבר שלא... אני בכלל הייתי בת תשע משהו כזה והושפעתי מפרחות מגעילות בכיתה שלי וקניתי דיסק של בריטני ספירס (בעעעעע.....
) הוא ראה את הדיסק של בריטני חטף חום לקח דיסק של נירוונה דחף לי ליד ואמר "רוצה לשמוע מוסיקה אמיתית תשמעי את זה" שמעתי והתמכרתי ומאז אני מכורה! כל פעם שאנחנו נוסעים נסיעות ארוכות הוא מחבר את הדיסקמן שם על שיא ווליום ושם דיסקים שלהם פינק פלויד רד הוט צ´ילי פייפרס ועוד.... אמא שלי מתחרפנת
וכשפתחתי אץ השירשור לא התכוונתי אם אתם שואלים את ההורים שלכם אלא מה הם חושבים על זה למרות הכל... וברור שאני לא חושבת שזה "רועש" ציטטתי הורים

אממ

להורים שלי אין יותר מידי בעיה עם זה הם מכירים את נירוונה ויודעים שאני אוהבת אותם מאוד ואם יש איזה תוכנית אז יש צועקים לי "נופר! קורט קובב בטלויזיה!!" (מעין בדיחה שכזאת) ובכלל , ההורים שלי לא עושים לי בעיות בשום נושא רק בלסדר את החדר בלעעע

FlamMAble

New member
אבא שלי שומע סנטנה

אז אין לו בעיה בכלל עם גיטרות או משו וחוצמזה אני כמעט 24 שעות עם מוזיקה פתוחה ורק שאני ישינה אז אמאבא נכנסים לכבות לי...ובבוקר אני מדליקה שוב אבל בעיקרון אף פעם לא אמרו לי שומדבר בקשר למוזיקה שאני שומעת כל אחד אצלנו בבית שומע מוזיקה שונה (נגיד אחותי הגדולה שומעת 50'S ואחותי הקטנה שומעת להקות צבאיות (
) ואחותי שגדולה ממני בשנה שומעת בריטפופ) ואפעם לא שמעתי את אבאמא מעירים לאחת מאיתנו על המוזיקה... לפעמים שאני שומעת את הדיסקו המעצבן מהחדר של אחותי הגדולה (החדר שלה נמצא מול החדר שלי) אז אני פשוט סוגרת את הדלת ושמה מוזיקה על ווליום יותר גבוהה...ואז היא לא מפריעה לי.. ועוד משו.. לכל אלו שמתלוננים על ההורים שלהם (בעיקר את LIFE) אז תפסיקו כי דבר ראשון..כולם מתלוננים על ההורים שלהם (גם ההורים שלי מתלוננים על ההורים שלהם) אבל ככה זה.. ודבר שני...אולי זה ישמע נדוש אבל זה רציני ביותר... שאולי אתם סובלים מזה שההורים שלכם מציקים לכם בקשר ללבוש, או למוזיקה... אבל יש הורים שעושים לילדים שלהם דברים הרבה יותר גרועים. אז תגידו תודה. משי.

the sofa city

New member
שלי

אמא שלי לא אומרת לי איך להתלבש או מה לשמוע... אני שמה גאנס באוטו ומגבירה וזה לא ממש גבוהה אז לפעמים היא מגבירה עוד... אבא שלי נפטר... ולא אני לא צוחקת עליו מלמטה...
הוא מת שהיהתי בת 6 אז אני לא זוכרת כלום ממנו אבל אני יודעת שהוא היה בערך כמוני... כי כשאחותי הגדולה רצתה דיסקים של פינק פלויד וכאלה היא פשוט חיפשה בבית ותנחשו מה? היה לנו בבית... ובכלל אבא שלי שמע מוזיקה טובה... אחותי הגדולה אני דיי מושפעת ממנה... אם היא לא הייתה אחותי הייתי אוהבת בריטני וכאלה... טוב אני לא יודעת אם כן כי נמאס לי מבריטני דיי מהר אבל לא היתי מכירה להקות נורמליות הייתי אוהבת ניו מאטל מסריח! אחותי האמצעית אוהבת ניו מאטל בעיקר... אני לא מושפעת ממנה.. אבל כולם במשפחה שלי אוהבים ניוונה (חוץ מאמא שלי...)

ש ו ק ה

New member
ההורים שלי רק מבקשים ממני

להנמיך כשיש שירים רועשים ואם יש שירים עם צרחות שנשמעות כאילו מענים מישהו (ככה הם חושבים לפחות...) הם מבקשים ממני לכבות אבל תאמינו או לא - אמא שלי אוהבת להקשיב לאנפלאגד...

eorion

New member
לכל האלה עם הבעיות עם ההורים

תגידו תודה, שהם מספקים לכם אוכל, ומקום לישון. כי יש אנשים שאין להם את זה.

ההורים שלי בסדר גמור בעניין הזה

הם לא מתערבים ודוקא די אוהבים את נירוונה אבא שלי נהג לזמזם את הרט שייפד בוקס כשהייתי שומע הרבה את נירוונה וההורים שלי אוהבים את האנפלאגד ואני כל הזמן שומע נירוונה באותו אז הם רגילים וגם אם אני אלך עם חולצות של נירוונה או כל מיני דברים לא יגידו על זה כלום הם קנו לי בקיץ פוסטר ענק של קורן שביקשתי

tomgavish

New member
תאמת אבא שלי שמע אותם זמנם הוא

שמע הרבה מוסיקה מהסוג הזה, גם בתור נער, הוא לא היה מעריץ אבל הוא צחק עלי כששאלתי אותו אם הוא מכיר אותם, לא יודע למה, קיצר לא איכפת להם, הם חוששים מזה, אבל לא מראים את זה (כי אני שומע גם בלאק מאטל וחרא כזה הם חושבים שאני שוחט חתולות בלילות)

למעלה