מימדים ו.....

Motti19

New member
אוף!!! אני מתקן את כולם ובסוף אני..

זה שטועה...!
אבל תודה על התושמת לב...

doronimous

New member
סמיך

לסד עושה הרבה דברים טובים (כנראה גם רעים) הוא נותן השראה ודימיון להרבה אנשים. תשאל את לואיס קרול, ריצ'רד פיינמן וג'ון לנון אבל מה הקשר למימדים ? אם הפיסיקה היא בראיית המתבונן בלבד, כלומר סובייקטיבית לחלוטין אז אולי אתה צודק. אך מקובל להגדיר פיסיקה כמשהו אובייקטיבי ללא תלות במתבונן (כלומר גם אחרי שאתה או אני נלך מן העולם הפיסיקה תשאר על כנה) ומימדים הם חלק מהפיסיקה. לכן אין קשר בין השפעה כימית על המוח למעבר למימד פיסיקלי.

danihell7734

New member
נדמה לי שזה היה איינשטין שאמר

שהכל תלוי מאיפה שמסתכלים עליו, או משהו כזה אני לא בטוח...

Deathatred

New member
מבחינה פילוסופית

קיים סיכום. בפועל, הוא שואף לאפס. מבחינה מדעית, הוכח שהדבר היחידי של LSD עושה הוא להפר את האיזון הכימי במוח וע"י כך ליצור גירויים עצביים במרכזי נוירונים שאחראים לחזיונות ותחושות. כמו כן, המשתמשים ב LSD מספרים על חוויות "רוחניות" שנגלו לעיניהן בעת השימוש בסם ועל כל מיני הזיות שהם ראו. הקונספט שסם מרחיב את התודעה מצוי כבר בספר המד"ב הענק של פרנק הרברט "חולית" בו המרקוח של אראקיס מאפשר לנווטים לעקם את המרחב-זמן ולהגיע במהירות לכל מקום בגלקסיה. כמו כן, המרקוח מפתח את ההודעה ומאפשר צפייה אל העבר ואל העתיד. אצל פאול מואדיב אטרדיאס, המרקוח היה טריגר רציני להפיכתו ל"קפיצת הדרך". אבל זה רק ספר מד"ב. ולסיכום, LSD לא יביא אותך לשום מקום. אל תיקח אותו.

mk99

New member
אמרתה פה משהו מעניין בלי לשים לב

אנשים קודם כל שלום לכולם, אני חדש פה וזה ממש פורום מעניין. אז ככה פתחתי את הפורום בטעות וישר נתקלתי באשכול מעניין תחילה קראתי וחשבתי שזה די מטומטם ראיתי את ההתפתחות שלו וזה נהיה מעניין יותר ויותר. ועכשיו דעתי. אכן נשמעת די בדיונית כל התיאוריה אבל אמרתה (Deathatred) משהו בהודעתך שעורר את מחשבתי , אמרתה ש לLSD "מרחיב את התודעה" עכשיו תחשבו על זה הרי איך אנחנו רואים את הממדים - בעזרת חושינו, מדוע שהתודעה לא תשמש אותנו בתור חוש, שיאפשר לנו לראות עולם מקביל נוסף שאנחנו לא מודעים לו או "רואים אותו". ולאחר שימוש , בין אם זה LCD או מה שרק תרצו ואולי אפילו חלומות (שגם שם אנחנו "רואים את התודעה" . אז נכון התפלספתי קצת ויכול להיות שזאת השעה המאוחרת :) אבל בכל זאת תחשבו על זה . נ.ב אחלה פורום ואני מסכים עם Deathatred LSD לא יביא אותך לשום מקום !

Deathatred

New member
הבהרה קטנה

LSD גורם רק להזיות ולא בדיוק מרחיב את התודעה. מרחיב התודעה שציינתי הוא סם המרקוח The Spice מארקאקיס הוא Dune. (ספר מד"ב)

carlos1

New member
צר לי ידידי היקר!!!

צר לי ידידי היקר,אך lsd כן!!!!! מרחיב את התודעה!!!!! אבל אסתכן ואומר,שאתה נגוע בקוניאליזם מחשבתי.

helva

New member
LSD הוא סם גורם הזיות

מה זה בדיוק "מרחיב את התודעה"?

carlos1

New member
תשובות באמת .......

אז קודם כל,התשובות באמת מאוד מאוד מענינות!!!!!!!!! תודה לכולם. שנית,נושא הסמים,מבחינה מדעית,הינו מאוד מאוד מענין(לפחות אותי) זהו נושא טעון מאוד(אגב שלא בצדק) היחס אליו נע בין כל קצוות הסכלה. ביו אנטאגוניזם מוחלט,לבין הפיכתו לדרך חיים. אבל אם אוכל להתייחס למספר נקודות. 1.קנאביס הינה משפחה גדולה מאוד,ןלא כל הצמחים "ממסטלים" רק בצמחים בהם יש ריכוז מסויים של thc ניתן לעשות "שימוש" לצורך הנאה. 2.הקאנביס (ולא חשובה דעתנו עליו) הוא אחד מהצמחים היותר מועילים ושימושיים הידועים לאדם בעולם. כמות השימושים .

carlos1

New member
המשך......

אז כמות השימושים בעולם לצמח הזה הינה עצומה!!! והוא משמש למחקרים,רבים מספור!!!! ו...בואו לא נשכח עובדה אחת!!!!! בהולנד,מקום בו עישון הצמח,מותר במקומות מיוחדים. נחל הצמח כישלון חרוץ,בקרב ההולנדים!!!! חברים,ההולנדים לא,פשוט לא מעשנים מריחואנה. (מכה ניצחת לכל התנגדים למינהם) רוב המעשנים הנם,זרים!!!!!! אז..כמו שכתבתי,זהו נושא מאוד מענין. ומשמש למחקר,בידי,מדענים רציניים. קרלוס

הקאנביס

הקאנאביס לא משמש נושא למחקר רפואי כבר שנים רבות. בעבר חשבו שניתן להשתמש בו בשביל לסייע בבחילות וכאבים בחולי סרטן המקבלים טיפול כמותרפי. הביעה היא שיעילות החומר נמוכה הרבה יותר מיעילותם של משככי הכאבים המודרנים. דרך אגב הצורה הרפואית של הקנביס, גלולות המכילות THC, היא בהחלט חוקית במדינת ישראל.

למעלה