מימדים ו.....

פלטרון

New member
אתה יודע מה הפריע לי ...

המשפט הבא : "ראשית,א-י-ן שום דבר רע בחשיש!!!!! " שום דבר
.... ממש ממש שום דבר
אתה בטוח ?? תראה - אחרי המשפט "אין שום דבר מזיר בחשיש" , הבנתי שאתה לא מדבר עובדתית. אפילו על קפה, סוכר, מלח, ביצים, ללכת לים , לראות סרט במחשב, אני לא יכול לומר "א-י-ן שום דבר מזיק" . אז על חשיש ?? נו באמת... פלטרון

carlos1

New member
../images/Emo141.gifתגובה לנושא!!!!

אז...קודם כל,תודה רבה על התגובות!!!! מאוד מענין. ושנית,הבט:אף אחד לא יוצא חי מהחיים!!!! כך שהחיים,הינם הדבר המסוכן ביותר שקיים!!!!! עכשו,"המחקר" האוטימטיבי,בנושא,סמים, הוכיח דווקא את ההפך מגריסת כל"המומחים" בדבר.היינו,שעור משתשמשי הסמים בהולנד קלים ככבדים,ירד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהשוואה לכל מדינה שבה,השימוש "בסמים"(אלכוהול וניקוטין,הינם סמים, חוקיים לכל דבר,וכן מן הקשים בעולם!!) אסור. יתרה מזאת,רוב!!!!!! ההולנדים בכלל,לא מעשנים.ואילו, ה"קןפי שופס" המפורסמים,הינם בעיקרם,אתר תיירותי!!!! אבל הייתי רוצה להציע הצעה משלי,לשימוש ב-לסד ובמימדים. לסד,דומה לשרת אינטרנט,אשר ממנו אני מקבל שירותים, כאלו ואחרים ומתחבר ל"מרחב וירטואלי" "שאינו קיים במציאות" היינו במחשב!! אני מתחבר דרך"אביזר" למרחב או מימד אחר, ויוצר בו השפעות פיזיות,כאלו או אחרות,הטקסט שאני כותב, ווירוס זה או אחר,המשפיע על המערכת הממוחשבת. בכלל 99% מהדברים בעולם הינם "כך" רק!!!!! בגלל,שלימדו אותנו שהם כאלו,ולא באמת ש"הם כאלו" אז..זהו,קצת ארוך,אבל מעניין אני מקווה. מה דעתכם???

2_be

New member
../images/Emo41.gif אז ככה...

2 בקשות: 1. נא לשרשר אחת לשניה תגובות לאותו דיון (עשיתי את זה הפעם בשבילך
) 2. נא לא לפתוח פה דיון בעד ונגד סמים ודעותים על חוקיותם, (זה פשוט לא הפורום המתאים...יש כמה פורומים ב
שמתאימים יותר)

carlos1

New member
בהולנד!!

בהולנד,למי שלא יודע,מריחואנה,חוקית!! נמכרת במקומות מיוחדים(קופישופס) ולא רק שהצריכה של סמים עי ההולנדים, לא עלתה,אלה אף ירדה!!!!!!!!!!!!!!!! בניגוד,לשאר מדינות העולם,בה היא נחשבת לסם לא חוקי.

טל ר

New member
אמסטרדם

המקום היחיד בעולם בו ביקרתי והציעו לי סמים קשים בפינת הרחובות (קוק, אקסטזי), לפחות 5 פעמים בכל יום. לטעמי, זה ממש לא הוכיח את המודל ההולנדי.

guylev2

New member
לפי משטרת אמסטרדם

מדבריו של המפקד של המשטרה באמסטרדם (משהו כמו המפכ"ל אצלנו) בעת ביקורו בארץ: אל תחזרו על הטעות שעשינו, אל תתירו סמים, גם לא קלים. הפכנו לבירת הפשע של אירופה. וכל מילה נוספת מיותרת

helva

New member
ומה בדיוק זה מוכיח?

גם אם צריכת הסמים ע"י ההולנדים ירדה (כבר הגיבו על זה, אבל בוא נניח שזה כן נכון), איך בדיוק זה מוכיח שחשיש לא מזיק?

ailag

New member
סימני קריאה רבים הם טיעון ממש משכנע

בקשר לקישור שלך בין LSD לאינטרנט, בדימוי אפשר להשתמש כדי להראות פואנטה, לא כדי להוכיח פואנטה.. למה, לדעתך, מבחינה מדעית , ביולוגית, מה שלא תבחר (כן, ביולוגיה זה מדע, רק הדגשתי אותו..) ניתן לראות את המימד החמישי כאשר אתה ב"היי"? איך תוכל לשכנע אותנו שלמרות הטיעון שכתבתי באמת ניתן לראות את המימד החמישי על סמים? לדעתי אי אפשר, אבל אני (וכל השאר, אבל לא אדבר בשם הכלל) לא אפסול את הצד שלך - כל עוד תתן הוכחות וטיעונים טובים .. מסכימה עם 2_be, שלא צריך לדון כאן על חוקיות של סמים. כל עוד חוקי המדינה אומרים שאסור, גם אנחנו נגיד שאסור. (ולדעתי, חוקי המדינה בנושא הזה הם שקולים וצודקים).

הקאנאביס

בהחלט הרבה יותר מזיק מאלכוהול. אתה לא יכול להשוות אדם ששתה בקבוק וודקה עם אדם שעישן סיגריית חשיש אחת, רוב האנשים לא שותים בקבוק וודקה שלם, וכמות האלכוהול שרוב האנשים כן שותים לא רק שאינה מזיקה אלא גם מסעיית בהקטנת הסיכון למחלות לב וכלי דם. הקנביס, בנוסף לעובדה שהוא מערפל את כושר השיפוט ואת תפיסת המציאות במקרים לא נדירים כ"כ (הרבה פחות נדירים מאלכוהול) גורם לתופעות רעילות מאוד.

Tiger 2

New member
כמה דברים

דבר ראשון תרגיע עם הסימני קריאה זה רק מעצבן ומעמיס!דבר שני האדם לא למד לעשות אלכוהול, האלכוהול הוא תוצאת לוואי של הכנת יין.

carlos1

New member
אז לא התכוונתי......./images/Emo153.gif

אזץץץראשית לא התכוונתי לפתוח דיון בנושא"סמים,בעד ונגד" אלה לשאול נושא שבאמת מאוד מעניין אותי!!!! שנית,בתרבויות שונות בעולם,מאוד מקובל לעשות שימוש,בצמחים כאלו ואחרים,על מנת לעבור לעולם שמעבר!!! שימוש כזה בצמחים, לדעתי,איננו עונה על הגדרה של "שימוש בסמים" אלה, באמת עלייה למימד אחר,ותקשורת עם עולם הרוחות. ו.....בפורופ המיועד לזה,פורום סמים קלים, אני מניח,אין יכולת ממשית,לרוב,ואני מדגיש, לרוב הממשתתפים,לניהול שיח "מדעי" מתובל בעובדות, היכולת,איננה קיימת,ברמת הידע,ולא בצורת ההתנסחות! כך שלקבלת מידע,וניהול שיח,על מימדים וסמים, ול-א!!!!!! רק על סמים!!!!! המקום הוא פה. אהל,בכל מקרה,תודה על התשובות. קרלוס

Motti19

New member
קודם כל...

אני מקווה שהשאלה הייתה בדיחה... דבר שני מעצבן אותי שאומרים "לסד" מה זה "לסד"?!? אומרים יפה: "אל. סי. די"!! עכשיו רואים עברית. בכנות, אין הרבה פה שמבינים ג'יבריש...

למעלה