מילת המחץ - How are U?

שנינו טעינו...

ב- hilarious well, nobody's perfect

וקצת מיתולוגיה

הפייבוריט שלי.... נתחיל במצרית: Horus - חורוס, האל בעל ראש הבז, מזוהה לעיתים עם רא, אל השמש ולעיתים כהתגלמות האלוהית של פרעה (האב, הבן ורוח החורוס או משהו בסגנון) Hermanubis - ניסיון מצרי להכניס מתכונותיו של הרמס היווני באנוביס, אל המתים בעל ראש התן ואם את הרמס הזכרנו, ווש אל המיתולוגיה היוונית: Hermes - שליח האלים והצעיר מבין 12 אלי האולימפוס Hades - האדס, אל השאול, הפחות מבין הטריו המלכותי (זיאוס, האדס ופוסידון) Hebe - הֶבֶּה או הֶבִּי, בתם של זאוס והרה, אלת הנעורים Helene, Heleny - הלנה מטרויה, היפה בנשים Helios - בניגוד לאפולו שהוא אל היום הליוס הוא אל השמש
Hestia - נקראת לעיתים וסטה, הסטיה היא אלת הפריון והמשפחה Hyperion - לא, לא רב המכר של דן סימונס... היפריון הוא טיטאן והוא אביהם של הליוס (
), סלני (
) ואאוס (רוחות) Harmonia - לא מוזה אלא אלה משנית שאחראית, איך לא, על ההרמוניה והשלווה Hera - מה יש להגיד על אשתו הקנאית והנבגדת של זאוס שלא נאמר? Hippogriff - חצי גריפין וחצי סוס

סחתיין על הידע!

אבל אם כבר, כיצד יכלת לשכוח את Hercules(או Herakles) הנודע שבגיבורי יוון? וכמובן יש גם את Hector מטרויה ודו-הקרב המפורסם שלו עם אכילס היווני, באותה המלחמה שנגרמה בגלל הלנה היפה.

שכחתי את הרקולס כי הוא לא כזה

גיבור אצלי
והקטור... אחחחח... אותו אני באמת מתנצל ששכחתי

Eldad S

New member
../images/Emo32.gif ל-KoD

ובעצם, גם לשאר החבר'ה: ההודעות שלך, קוד, בדרך כלל ארוכות יותר מן ההודעות של שאר הכותבים, ולרוב ישנן בהן שורות שממש נחתכות אצלי על ידי הפרסומת בצד השמאלי של המסך בתפוז. יש לך, או לכם, איזו הצעה איך לגרום לשורה כולה להופיע על המסך שלי? ושאלה חשובה עוד יותר, האם יש דרך לקרוא את המסך בלי שהפרסומת מצד שמאל תפריע, או אולי אפילו ללא הפרסומת בכלל?

היתה דרך

להפוך את התצוגה של הפורום לפורמט של אנגלית (בו לא היו פרסומות) אני לא מוצאת את זה עכשיו
בכל אופן אתה יכול לסגור ולפתוח מחדש את ההודעה, בדר"כ זה מסתדר..

Eldad S

New member
קודם

אפשר היה להקליד במקום הקידומת www את הקידומת 3tv, קידומת של ערוץ 3, ואז הפורומים של תפוז היו מוצגים דרך מסך של ערוץ שלוש, עם כל מיני קדימונים/אינפו של ערוץ שלוש, שהופיעו בראש המסך ולא הפריעו לקריאת ההודעות בפורומים. הבוקר בדקתי, ומסתבר שכתיבת שם האתר עם הקידומת 3tv.tapuz.co.il ושאר הרצף מפנה אוטומטית ל-www.tapuz.co.il וגו'. פרנואיד אנדרואיד, כשקראתי את תגובתך נזכרתי שבעצם, כדי לקרוא הודעה של KoD עם שורות ארוכות, אני יכול ללחוץ כאילו על "תגובה להודעה", ואז ההודעה תופיע לי על המסך עם שורות לא חתוכות. חבל שאי אפשר לעשות את זה בלי ללחוץ על מענה להודעה.

זה הפתרון היחיד שאני מודע אליו

להכנס להודעה עצמה בחלון נפרד... מה לעשות, צריך להסתדר עם מה שיש לנו
.

בעיקרון הבעיה היא לא בהודעות

אלא בשורה הראשונה של החתימה שלך, ידידי הצעיר.... אותו דבר קרה לי בתקופה שבה בחתימה שלי הייתה הכתובת של S.P.A.M.M.E.R.S Inc... ובעיקרון מלבד הגרסא של ערוץ שלוש יש את גרסת האנגלית של הפורום (JAFI) שהכתובת שלה מופיעה בטאגליינס

Athaclena

New member
עוד כמה מילים לסיום

hornet - דבור hyper - קיצור נפוץ ל-hyperactive (היפר-אקטיבי) hypnotize - להפנט hump - דבשת, נראה לי שגם בשימוש סלנגי כ"לעשות סקס" holey - עם חורים holy - קדוש

למעלה