מילת המחץ - How are U?

Halflings היו לפני טולקין

ושרדו אחרי טולקין... ולמען האמת... טולקין לא בדיוק עשה איתם צדק.... ובאופן כללי, המוסכמה החברתית הרווחת באשר להיות טולקין "הכי טוב" - אותה אני וKoD פוסלים לגמרי...

מה, אני צריך גם לנמק?

אני אוהב הוביטים...לארוחת בוקר
.

Athaclena

New member
אתה צריך להיות orc of darkness...

אבירים אמורים להיות מנומסים! כלומר, לא לאכול יצורים מסכנים שלא עשו להם רע...

אויש, הצעירים של ימינו

נראה שבעולם הצעירים כיום המילה DARKNESS איבדה כל משמעות
... אני זוכר היו ימים שהמילה העבירה רעדות בגופם של אנשים, שעצם הזכרתה גרמה לגפיהם לקפוא ולשיערם לסמור...
.

Athaclena

New member
תראו מי מדבר

יא צעיר, אפילו לא הספקת להתגייס (אפרופו, איך הלך אצל הקצין מיון?)! ואתה קורא לי צעירה? orc זה אפל מטבעו, מה רע? אתה חושב שבאלרוג זה יותר רציני? אז תהיה באלרוג, אין בעיה. בטח גם הבאלרוג אוהב לאכול הוביטים.

הקצין מיון ביום ראשון

ואת מעדיפה להיקרא זקנה?
ואני מעדיף להיות אביר. אפל כמובן. אוקים ובאלרוגים מכוערים מדי.

Athaclena

New member
אבל רעים הם תמיד מכוערים!

זה כל הקטע! אתה היוצא דופן היחיד... פשוט תלוי יחסית למי. יחסית אליי אתה צעיר, וזה מה שחשוב.

Athaclena

New member
the very secret diaries

קראת פעם? זה של דמויות שונות משר הטבעות וזה ממש מצחיק! יש יומן ללגולאס ויומן לאראגורן, ויומן לעוד דמויות משניות יותר ופחות. כדאי מאוד!

../images/Emo5.gif

אוי באמת

You find that funny? You better put in for your pension Gay humor - ain't my style... Will kill the next one who tries anything like this

לא הבנתי למה הכוונה

להגיע באוויר, לעוף? או שלנחות עליכם מהשמיים במפגש? או להגיע בדרך על-טבעית? או אולי פשוט במטוס מטעם אל-על? או אולי דווקא במסוק סער כמו זה שזכרת? אוקיי, אני מניח שהתכוונת ל"אל" ולא "על"...
.

סורי, הומופוב בפוטנציה ../images/Emo4.gif

החוש הומור שלי נגמר כשזה מגיע ל... אררר... רמיזות בקשר לנטיותי המיניות.... זוֹגי תמיד נוטה לכיוון כבשים שחורות כידוע

למעלה