מילת המחץ - How are U?

טוב, כי הפחדת אותי לרגע

התחלת להזכיר לי תוכנית תיעודית שראיתי פעם בYES+ שבה ראיינו אנשים שרצחו הומוסקסואלים רק בגלל נטיותם המינית...

Athaclena

New member
זה משעשע. אותי לפחות...

ולמי שראה את הסרט השלישי, היה "טעם" כזה בסרט עצמו. לא חושבת שהם התכוונו לזה אבל אני לא היחידה שחשבתי על זה. ובאמת, מי כבר ראה?

Yo...

היה מרהיב

אגב, את Heretic הכנסת

אבל את Heathen שמשמעותו גם כן כופר (או עובד אלילים, תלוי בקונטקסט) שכחת

../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

helter skelter בלבול, בלגן hillarious מצחיק מאד helm הגה השלטון (ותודה לשר הטבעות- שני הצריחים) helmet קסדה hue גוון husky סוג של
honey comb חלת דבש haiku (למרות שזה מיפנית) שיר קצר עם מספר מסוים של הברות.. hurdle משוכה hazle סוג של אגוז hassock כרית לכריעה (בכנסיה) hemoglobin המוגלובין (מה שחסר לי
)

Helter skelter - בדנית או פינית

זה גהינום.... Helm - זה גם סתם הגה ויש גם Half-Helm - חצי-קסדה, קסדה שמכסה רק את הראש ולא את הפנים

Athaclena

New member
גם לי אין המוגלובין (11.8 לאחרונה)

אפילו שלקחתי תרופה נגד זה ההמוגלובין שוב ירד ואני לא יכולה לתרום דם
Husky זה גם (קול) צרוד או עמוק, שלרוב נחשב סקסי אאל"ט hazel נכתב ככה, וזה גם צבע עיניים וגם שם של אישה

Athaclena

New member
איך אתה יודע?

לבנים לא בודקים אא"כ הם אנמיים או שעברו פחות מ-3 חודשים. רק הבנות נדפקות

ואני מתעצלת לבדוק

(חוררו אותי לפחות 6 פעמים במהלך השירות די נמאס לי
) בכל אופן 11.8 זה לא רע... פעם היה לי 7 או 8... ובלי שום קשר תראו מה מצאתי- ham handed בעל "ידיים שמאליות". אז הבן אדם קצת מגושם, צריך באמת להגיד שהידיים שלו דומתו לירך של חזיר?!

Athaclena

New member
הכי גרוע היה לי 10.

ולחברה שלי היה יותר מדי (!!!) המוגלובין... אני לא צמחונית או משהו, וזה מבאס!

Athaclena

New member
לא יודעת מה זה יותר מדי.

אני יכולה לשאול אותה... וגם אני מוכנה לקבל המוגלובין, please!!

Peace 0n Earth

New member
../images/Emo58.gif

hustle - המולה hostile - עויֶן כמוו כוח עוין בצבא HAND - have a nice day איזשהו קיצור לא שימושי באינטרנט, כמו כן PAW(parents are watching ,תיזהר לא לכתוב שטויות)

Hybiscus - היביסקוס

Harness - ריתמה Horacio - הורציו Holstein - הולשטיין - גזע פרות החלב הנפוץ ביותר בעולם Holmium - יסוד, אני חושב שמהחלק הרדיואקטיבי Hoplite - חייל רגלי קל HCV - ר"ת: Heavy Combat Veichle - רכב קרב כבד Holmes, Sherlock - שרלוק הולמס Holmes, Charlotte - שרלוט הולמס, הדודה בשחור, המתחזה ואי אילו תארים אחרים

למעלה