ככה:
בהתחלה כמה מילים שמתקשרות אלי: hell- גיהינום, that's where i come from
. horrifying- מחריד. heretic- כופר. horny- אחד עם קרניים...נו באמת! אל תגידו לי שזה מתקשר רק אלי...
. humanoid- דמוי אדם...באמת, אני נשבע! hubris- כן, גם אני חטאתי בחטא ההיבריס המפורסם... hermit- נזיר מתבודד...i am so lonely...
. havoc- כאוס, שמות, הרס- stuff i cause... hangover- גם זה קורה מדי פעם
. harbinger- מילה שאני אוהב...מבשר רעות...זה אני
. וסתם עוד כמה מילים, ותחילה קצת אנטומיה נשית: hymen- קרום הבתולין. hysterectomy- כריתת רחם. holster- נרתיק. hype- רעשנות ופרסום, של המדיה בעיקר סביב מישהו...when i'll be famous all the hype wil be around me! "hydro-" - משהו שקשור במים. hybrid- בן כלאיים. hulk- ענק. Huckleberry Finn- פין האוכמניה, חבר של טום סויר...כל יום מגלים דברים חדשים... horseradish- צנון סוסים...או בעברית, חזרת. hogwash- זה bullshit...האם מכאן מגיע Hogwarts? hex- קללה, כישוף. hexagon- משושה. hexagram- מגן דוד. hive- כוורת. helmet- קסדה. "haemo-" - משהו הקשור בדם. hallucination- הזיה. holocaust- שואה. וכמה יצורים לסיום: halfling- זוטון...או ההוביטים של טולקין...פוי. harpy- הרפיה...מין אישה מכוערת להפליא עם כנפיים ו-CLAWS. hydra- מפלצת מרובת-ראשים. hag- מכשפה זקנה ומכוערת...אבל מאוד חזקה! ובשביל רחלי עוד צמד מילים שנשמע אותו הדבר(אני מקווה): horde- המון. hoard- מטמון.