מילת המחץ - How are U?

מילת המחץ - How are U?

חברים חברות... מילת המחץ של היום היא באות הקפריזית והמוזרה H שמן הסתם מזכירה למעטים מאיתנו את השער של משחק Football.... Hello Horns - קרניים

Athaclena

New member
אם כבר אז holly ו-ho ho ho

heir - יורש honour - כבוד עם H שקטה וכמה זוגות שנשמעים אותו הדבר: here - כאן hear - לשמוע heel - עקב או התנהגות מבישה (to feel like a heel) heal - לרפא hale - בריא ושלם hail - ברד או להצדיע

hare - שפן או ארנבון

אנ'לא זוכר את ההסבר של טרודי אבל זה בטוח לא ארנבת
Homogenic - הומוגני Hetrogenic - הטרוגני Humid - לח Hombre - סלנג: בנאדם, מושאל מספרדית Honesty - כנות, (Is such a lonely word) Holler - לצעוק Honey - דבש, מותק, Athaclena בקיצור

Athaclena

New member
../images/Emo9.gif אני לא מספיק אדומה כבר?

אם תגיד את זה יותר מדי עוד יתחילו להאמין לך! hubris - גאווה מוגזמת לפי המילון hallelujah - הללויה hutzpah - חוצפה. לרוב נכתב עם CH אבל גם ככה אפשר hegemony - הנהגה

Eldad S

New member
horticulture

כלומר, גננות huddle - להצטופף harbinger - מבשר; לבשר על משהו וביטוי שאני מאוד מחבב, "הפאקס לגומנון" - hapax legomenon (הריבוי - hapax legomena), מיוונית: "דבר שנאמר רק פעם אחת", nonce word. ובעברית - מלה יחידאית (למשל, שהופיעה רק פעם אחת בתנ"ך).

ככה:

בהתחלה כמה מילים שמתקשרות אלי: hell- גיהינום, that's where i come from
. horrifying- מחריד. heretic- כופר. horny- אחד עם קרניים...נו באמת! אל תגידו לי שזה מתקשר רק אלי...
. humanoid- דמוי אדם...באמת, אני נשבע! hubris- כן, גם אני חטאתי בחטא ההיבריס המפורסם... hermit- נזיר מתבודד...i am so lonely...
. havoc- כאוס, שמות, הרס- stuff i cause... hangover- גם זה קורה מדי פעם
. harbinger- מילה שאני אוהב...מבשר רעות...זה אני
. וסתם עוד כמה מילים, ותחילה קצת אנטומיה נשית: hymen- קרום הבתולין. hysterectomy- כריתת רחם. holster- נרתיק. hype- רעשנות ופרסום, של המדיה בעיקר סביב מישהו...when i'll be famous all the hype wil be around me! "hydro-" - משהו שקשור במים. hybrid- בן כלאיים. hulk- ענק. Huckleberry Finn- פין האוכמניה, חבר של טום סויר...כל יום מגלים דברים חדשים... horseradish- צנון סוסים...או בעברית, חזרת. hogwash- זה bullshit...האם מכאן מגיע Hogwarts? hex- קללה, כישוף. hexagon- משושה. hexagram- מגן דוד. hive- כוורת. helmet- קסדה. "haemo-" - משהו הקשור בדם. hallucination- הזיה. holocaust- שואה. וכמה יצורים לסיום: halfling- זוטון...או ההוביטים של טולקין...פוי. harpy- הרפיה...מין אישה מכוערת להפליא עם כנפיים ו-CLAWS. hydra- מפלצת מרובת-ראשים. hag- מכשפה זקנה ומכוערת...אבל מאוד חזקה! ובשביל רחלי עוד צמד מילים שנשמע אותו הדבר(אני מקווה): horde- המון. hoard- מטמון.

Athaclena

New member
כן, גם נשמעים אותו דבר ../images/Emo13.gif

אבל לא הסברת את horny במלואו... hex זה גם המחשב החמוד בdiscworld, וhogswatch זה המקבילה שם לחג המולד... ואני חשבתי שhogwarts זה פשוט בתור היפוך של warthog שזה חזיר בר. לא יודעת למה, סתם מחשבה שהייתה לי. מה יש לך נגד הוביטים??? הם חמודים! ועוד מילה: hiccup! שיהוק, נראה לי. אני תמיד מתבלבלת בין גיהוק לשיהוק...

שיהוק אכן...

אבל אל תדברי איתו על Hogwatch... פעם במסרים פרטיים ניסיתי להחליף Hogwarts Train בHogwatch Train ואז מצאתי את עצמי מנסה להסביר מה זה Hogwatch
אגב שמות שהם הפוכים, הנה כמה שהופיעו בסיפורים מפרי עטי: Roclaf - Falcor Sneveah (The city in the clouds) - Heavens הלוק-הקוק (מערכת שמש בשלטון הטארת') - קוקה-קולה וזה רק אלה שאני זוכר ככה בעל-פה...

Athaclena

New member
זה באמת מקור טוב לשמות מוקרצים...

או שאפשר להתשמש בזה בתור תחכום כזה, כמו Amber ו-Rebma (איזה מתרגם דפוק זה היה שכתב אמבר ורבמה?) או כמו the mirror of Erised בהארי פוטר. ובטח יש עוד דוגמאות שאני לא זוכרת תמיד קשה להחליף inside jokes עם מישהו שאינו insider... אני נוטה לבדוק מראש אם ידעו על מה אני מדברת, הולכת על בטוח

דורית לנדיס אם אינני טועה

היא המתרגמת הקצת לא ישרה (אני לא רוצה לומר שהיא עקומה כי זה too blunt
) שלא קלטה שRebma זה תמונת מראה של Amber

למעלה