וכל הדרך באוטובוס מצאתי עוד מילים:
וחוץ מזה יש לי יציאה ממש גדולה - the 4 C's! אז ככה: יהלומים מסווגים לפי 4 קריטריונים - colour, carat, clarity and cut. צבע (יש יהלומים בכל מיני צבעים כולל שחור), קאראט (שזה המשקל, ונקבע במקור לפי הזרעים של חרוב כי הם תמיד או גודל. זרע 1 = קאראט), צלילות אולי (אם יש פגמים במבנה הילום אז אפשר לראות את זה) וחיתוך (יש חיתוכים בצורות לב, ריבוע ועוד. אני מניחה שעגול זה עדיין הכי פופולארי). ועכשיו שאר המילים. היו עוד כמה שכבר לא כתבתי כי רציתי מילים מגניבות... carom - כמו ריקושט, כשמשהו חוזר אחרי פגיעה careen - איך מסבירים? תעזרו לי פה?... cozy - נוח, קטן, אינטימי. כמו לדוגמא כשמתכרבלים בפוך... coxswain - ימאי/מלח בעל תפקיד מסוים coy - לא יודעת איך להסביר... מישהו יודע? בבקשה??? convulsion - התקף כלשהו, לא רצוני, של השרירים convoluted - מסובב,עקום condescend - ניאות convalescent - חוזר לכוחו המלא (זה מה שהמילון אומר) collusion - הסכמה/תיאום מראש collision - התנגשות curse/cuss - לקלל cuff - יש מילה לזה? זה מה שיש בסוף השרוול (בחולצת כפתורים), איפה שיש כפתור... וזה גם לתת כאפה calligraphy - קליגרפיה, מין הסתם. כתב יפה ומושקע. camadery - חברות corruption - שחיתות cleavage - מחשוף, או אולי יותר מה שרואים בגלל המחשוף... clone - לשבט cope - להתמודד