מילת המחץ - Controlled Catastrophy

מילת המחץ - Controlled Catastrophy

כן כן... Chasm, Chapel, Chinchilla וכל שאר המילים המוחצות - האות השלישית, פעמיים כי טוב, C... Come along, Folks

congratulations

chariot- מרכבה cloister- מנזר chalet- בית כפרי מעץ crypt- חדר תת קרקעי שבדר"כ מחזיק בתוכו קברים... crumb- פירור conjure- להעלות באוב, לעשות something out of nothing cajole- לפתות זה הכל להיום folks!...

LYPD

New member
C ../images/Emo26.gif

Cadge - לבקש נדבה Contumacious - עקשן Con - לרמות, ללמוד בע"פ Concatenate - לחבר בשרשרת Chalet - בקתת רועים כפרית (באלפים בשוויץ) Cadaver - גוויה Caitiff - פחדן, אדם רע ומילה נוספת שלמדתי לא מזמן, Cruciverbalist - בן אדם החובב תשבצים. (מי שרוצה הסבר על המילה, אשמח להרחיב
)

Athaclena

New member
I Came, I saw & I Conquered

נו, 2 "C" מתוך 3 זה לא רע... התחלתימהצבא, המשכתי בתחבורה ואז מה שבא - ברוך הבא. אז זה די מבולגן. ולא היה לי כח לבדוק הכל אז מה שלא כתוב אני לא בטוחה. camp - מחנה וגם יש עוד משמעות שאני לא בטוחה בה. נשי או משהו דומה... cadet - שוחר או צוער או משהו כזה corporal - דרגה מסוימת corps - חיל cavalry - חיל הפרשים carriage - מרכבה. לא כמו הטנק, כמו אלה שסוסים מושכים אותם chariot - אממ, מרכבה, אבל ללחימה או משהו. יש איזה הבדל... charocal - פחם calipers - מין כלי מדידה שכזה carnivorous - טורף/אוכל בשר cunning - תחמנות cop-out - אכזבה croon - לשיר בשקט, לתינוק crone - אישה זקנה, לרוב מכוערת canopy - חופה, לאו דוקא של נישואין curt - קצר-רוח concede - להסכים מתוך הכרח caper - ריקוד/תנועה גרוטסקית crave - תאווה crane - מנוף וגם ציפור כלשהי (דומה לחסידה אולי) corrugated - גלי. כמו קרטון גלי, לדוגמא

corporeal- חומרי. ועוד שני דברים:

1)chariot כבר נאמר! 2)מישהו חוץ ממני שם לב שהיום המון מילים שנכתבו, גם שלא בשרשור הזה, מתחילו ב-C? לדוגמא coconut.

You are nut, you're as crazy as a

coconut! - האוולאנשז... Chariot היא מרכבה דו-גלגלית, הנמשכת על ידי שניים או ארבעה סוסים... סצינות מפורסמות: בן חור (כמובן), גלדיאטור (הכושיות\כוסיות בזהב, למי שזוכר) Carriage - כרכרה ארבע גלגלית לבני אצולה וכאלה (שירות טקסי מלפני המצאת החאפרים). סצינות מפורסמות: סינדרלה (הדלעת), דרקולה...

באותו נושא ואותה אות

cart- עגלה שנמשכת ע"י סוסים, אך מיועדת לא לנשיאת אנשים, אלא דברים.

Athaclena

New member
וכל הדרך באוטובוס מצאתי עוד מילים:

וחוץ מזה יש לי יציאה ממש גדולה - the 4 C's! אז ככה: יהלומים מסווגים לפי 4 קריטריונים - colour, carat, clarity and cut. צבע (יש יהלומים בכל מיני צבעים כולל שחור), קאראט (שזה המשקל, ונקבע במקור לפי הזרעים של חרוב כי הם תמיד או גודל. זרע 1 = קאראט), צלילות אולי (אם יש פגמים במבנה הילום אז אפשר לראות את זה) וחיתוך (יש חיתוכים בצורות לב, ריבוע ועוד. אני מניחה שעגול זה עדיין הכי פופולארי). ועכשיו שאר המילים. היו עוד כמה שכבר לא כתבתי כי רציתי מילים מגניבות... carom - כמו ריקושט, כשמשהו חוזר אחרי פגיעה careen - איך מסבירים? תעזרו לי פה?... cozy - נוח, קטן, אינטימי. כמו לדוגמא כשמתכרבלים בפוך... coxswain - ימאי/מלח בעל תפקיד מסוים coy - לא יודעת איך להסביר... מישהו יודע? בבקשה??? convulsion - התקף כלשהו, לא רצוני, של השרירים convoluted - מסובב,עקום condescend - ניאות convalescent - חוזר לכוחו המלא (זה מה שהמילון אומר) collusion - הסכמה/תיאום מראש collision - התנגשות curse/cuss - לקלל cuff - יש מילה לזה? זה מה שיש בסוף השרוול (בחולצת כפתורים), איפה שיש כפתור... וזה גם לתת כאפה calligraphy - קליגרפיה, מין הסתם. כתב יפה ומושקע. camadery - חברות corruption - שחיתות cleavage - מחשוף, או אולי יותר מה שרואים בגלל המחשוף... clone - לשבט cope - להתמודד

snooPPiT

New member
מממ

congragation - אסיפה compound - תרכובת collaboration - שיתוף פעולה conjunction - איחוד continent - יבשת clam - צדפה cramp, cringe - התכווצות culinary - נו משהו שקשור לאוכל.. The cranberries - בין הלהקות האיריות הטובות ...אה ואוכמניות מיאו.

snooPPiT

New member
או או מצאתי ..!

cremation - כששורפים את הגופה של המת...אצל הנוצרים נראה לי

Athaclena

New member
נו, מה? נגמרו לכם המילים?

clove - שן שום calamity - אסון catastrophe - גם אסון

וגם Cataclysm

Catalyst - זרז Carburator - קרבטור Crimea - חצי האי קרים Crone - תיקון לאחת ההודעות הקודמות שלך - Crone זה כל זקן מיובש, לא רק נקבות... Hag זו זקנה בלה... Cone - חרוט Coneburst - בניגוד לStarburst שהיא הטלת אור במבנה כדורי (כלומר לכל הכיוונים), Coneburst היא הטלת אור במבנה חרוטי הולך וגדל (בדומה לפנסי מכונית בלילה)

למעלה