מילים חמות?

Assaf22

New member
מילים חמות הן

אש, שריפה, בעירה, מדורה, מוקד, קומזיץ... סתם, לפי מה שאני יודע, מילים חמות אלו מילים שהמכונים אומרים שיש סיכוי רב שהן תופענה בבחינה, על פי הבחינות האחרונות ועל בסיס תצלומי אוויר של המרכז הארצי.

Assaf22

New member
וזה הניצן הראשון לדיון שיבוא עלינו

לטובה על מודיעין אלקטרוני לעומת מודיעין אנושי. האם בעידן המודרני יש עוד טעם בהפעלתם של סוכנים, או שניתן להסתפק באמצעים טכנולוגיים גרידא ? האם ממצאיה של ועדת המשנה למודיעין בכנסת נכונים הם ? והאם יש סיכוי שההמלצות ייושמו ?

אני לא אכנס לזה,

אבל אתם לא חושבים שקצת הגזימו היום במעריב כשפירטו על כל מיני יחידות מודיעיניות בצבא, ומה הן עושות? וכשפירטו לפרטי פרטים איך תהייה החלוקה החדשה... זה היה נראה לי ממש מוגזם (מבחינת ב"ש כמובן)

1234aaa

New member
לא קראתי את הכתבה.

אבל זה בטוח עבר צנזורה צבאית, לא יחשפו שם שום דבר שאסור.

Assaf22

New member
דרך אגב,

בפרשת טננבוים חלק מאמצעי התקשורת עברו על איסורי הצנזורה. בשלב מסוים זה הגיע למצב אבסורדי שבו שופטת התירה לפרסם חלקים בפרשה שכבר התפרסמו בעיתונים.

1234aaa

New member
שוב,

אין לי מושג מה הם כתבו כי לא קראתי, אבל אם גופים בטחוניים הסכימו לשתף פעולה עם הכתבה ,אני מאמין שלא הראו להם יותר מדי.

Assaf22

New member
לא קראתי מעריב היום,

אז אני לא יודע. אבל בכל מקרה, מעיתון שמורח את מדונה על שליש מהעמוד הראשון שלו, לא הייתי מצפה להרבה.

מה רע במדונה?

ואם האלטרנטיבה לעיתון כזה הוא עיתון שמשתמש במילים מהפסיכומטרי, אז אני מעדיםפה מדונה
אגב, אני יודעת באופן אישי על קצין בכיר שאמר לכתבים דברים שהוא לא היה אמור להגיד. הכתבה פורסמה (כי בסוםפו של דבר עיתונים רשאים לפרסם מה שבא להם) והמון עבודה קשה ודברים שהיו עתידיים לקרות הלכו לג'ורה. אז מאוד הגיוני שמישהו הדליף לעיתונאים דברים שהם לא היו אמורים לדעת.

מה רע במדונה?

ואם האלטרנטיבה לעיתון כזה הוא עיתון שמשתמש במילים מהפסיכומטרי, אז אני מעדיפה מדונה
אגב, אני יודעת באופן אישי על קצין בכיר שאמר לכתבים דברים שהוא לא היה אמור להגיד. הכתבה פורסמה (כי בסוםפו של דבר עיתונים רשאים לפרסם מה שבא להם) והמון עבודה קשה ודברים שהיו עתידיים לקרות הלכו לג'ורה. אז מאוד הגיוני שמישהו הדליף לעיתונאים דברים שהם לא היו אמורים לדעת.

Assaf22

New member
אין שום דבר רע במדונה.

פשוט נראה לי שהם קצת הגזימו במקום ובמיקום שהקצו לידיעה הזאת, שדרך אגב כבר פורסמה בשבוע שעבר. לגבי הקצין הבכיר, גם אם הוא פלט את זה לעיתונאי, זה לא אומר שמותר לו להכניס את זה לעיתון. כבר סגרו פה עיתון אחד לכמה ימים בגלל פרסום של ידיעה אסורה. יצא לי לקרוא עכשיו את מעריב. אני לא מבין גדול במודיעין, אבל לא שמתי לב שהם הגזימו יותר מדי. אם כבר מדברים על זליגות מודיעין, מוזר לי מה שקורה באתר חבר'ה.

Assaf22

New member
כל העץ מבנה של הצבא פרוס שם לרווחה

וגם עוד כל מיני פרטים שאני לא בטוח שכדאי שיהיו שם.

ofir14

New member
|רציני??? יש לך מושג למי אפשר לדווח

על זה לפני שיבוא איזה חיזבאלון לחפש ת'חברים שלו?

Assaf22

New member
אני חושב שהצבא יודע מה הולך שם.

(הדיבורים האלה מכניסים אותי לדיכאון ומזכירים לי מילואים... בלאד)

ofir14

New member
אל תהיה כזה כוסית..../images/Emo68.gif

ד"א - מה בלאד? אתה רוסי?

למעלה