מיליון שנות קנאה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אין קשר בין קינאה לאהבה

תכניסו לכם/כן את זה טוב לראש. מי שמקנא לבן/בת זוגו לא אוהב אותו/אותה יותר, אולי אוהב את עצמו. לגמרי במקרה ישבנו אמש עם זוג חברים והשיחה התגללגלה לזוג חברים משותף שלנו, הסתבר כי הבעל יורד לחיי אשתו כל פעם שנדמה לו שהיא מחייכת למישהו אחר, לא נותן לה לצאת מהבית ומצר את צעדיה. במקביל אותו קנאי נועץ בלי בושה מבטים נוטפי ריר בכל יצור ממין נקבה שנקלע לד´ אמותיו גם כשאשתו לידו. הסיבה היחידה שהוא מסתפק במבטים ולא ביותר היא שנעיצת המבטים היא חד סטרית בעליל. בקיצור, תשאירו את הקינאה לסופרים. או כמו שכתוב אצלנו: "כינת סופרים תרבה גירוד".

magy

New member
האם לדעתך, יש אפשרות

שקיימים בעולם אנשים משוללי קנאה לחלוטין??????. ממש לא יודעים מה פירוש הרגש הקטלני הזה?????. חפים מכל קנאה???????????

RUTYAN

New member
תמנונית..מ´זה אהבתי....

הכרתי משהי שירדה במשקל ונראתה מליון דולר ו....נשארה לבד, בלי חברים! נעשתה עצבנית ופגיעה כל כך שכולנו התרחקנו בשקט..לאט... לאט... בבקשה...אל איך שאת. רגע...בעצם את לא שמנה...יווווו מה קרה לך?

דניאלה1311

Active member
מנהל
תמנונתי לא התכוונתי להכאיב לך בחיי סתם כתבתי את הרגשתי המזופתת מכך שחברות לא מפרגנות לי את הירידה במשקל ולוקחת את זה כמות שזה, לא מקלקלת את החברות ושום כלום, מנערת את זה כמו ברווז המנער מים, רק ההרגשה לא טובה. אשר לקנאה וגברים, נו טוב, אף אחד לא מושלם, והם גם מקנאים לי אבל מה זה עוזר? זה לא מנחם ולא פותר.

דניאלה יקרה ונחמדה../images/Emo110.gif

גילית את מירב הרגישות לנושא כל כך רגיש....השמנה.....לא חמודה לא נעלבתי הכל בהמון הומור.....מה עוד שבאמת תמיד נדמה לי שיש עלי 3 ק"ג מיותרים וזה הכל......... והכל זה כמעט בסתאאאאם. אז שיהיה לך ערב טוב.

tidhar

New member
הי לכם מה אתם חושבים../images/Emo12.gif

לוחצים על כפתור וכולם משתפכים ושופכים??????? רגע , רגע, עושים חושבים , מפנימים ואולי בסוף משליכים.

קנאה מעבירה את האדם על דעתו..

ולא לחינם נאמר עזה כמוות קנאה (נאמר גם על אהבה), אפשר להסתכל על הצד החיובי שבקינאה,רגש טיבעי המדרבן אותנו להישגים נוספים, אבל יש סוג של קינאה הנובעת מחוסר, חוסר של אלמנט בסיסי בחיים, והיא קשה, מתסכלת ולעיתים משתלטת על החיים. ואני מתכוונת על קינאת אחים (כמו בסיפור קין והבל) המדרבנת אותך למעשי רמיה ושקרים על מנת להשיג משהו (אהבה או צורך קיומי בסיסי אחר) בו אתה חושק..... ולי יש קנאה כואבת פרטית משלי, שנים קנאתי בנשים ולדניות, השתדלתי בכל מאודי להסתירה ולשם כך לבשתי על פני מסיכה תמידית, אבל מתחתיה קנאה תהומית בערה. למזלי ככל שהתבגרתי, הצלחתי למגר את הקנאה, ולהיום אני יכולה לומר במצפון שקט אני מרגישה שלמה, כבר לא מקנאה באף אחד ואחת!!!!! זהו... התפלק לי וידוי...
וע"מ לאזן, נזכרתי שקראתי באתר "בננות" כתבה בראש נשי בנושא קנאה אה הנה בקישורים.

דניאלה1311

Active member
מנהל
אתר בננות - אתר מקסים, מצחיק ושנון למרות שהגיל הממוצע שם הוא, על פניו, נראה לי כ-30 עדיין הנושאים מאד רלבנטיים, מצחיקים ואני נהנית בכל פעם לבקר שם. מומלץ מאד יש שם גם כתבות ישנות הכנסו לקרוא ולא אני לא מקבלת אחוזים מהתעמולה.

למעלה