מיליון שנות קנאה

magy

New member
תחליט

או בלאדי........או בלאדה............. שניהם?????????? לא יכול להיות

אם אובלאדי לא מקנא באובלאדה

אז זה בסדר, הם יכולים להיות ביחד. ולגבי קנאה - אני מקנאה (envy) אנשים יצירתיים, כי אני לא, בשום תחום שהוא. אני לא מקנאה (jelous) באף אחד. כשהייתי ילדה קנאתי באחותי, כי חשבתי שהיא מקבלת יותר תשומת לב מהורי. כשגדלתי, הבנתי, היא באמת היתה זקוקה ליותר. מסתבר שגם היא קנתה בי.

קנאה כערך

בפני עצמו עומד כמו אהבה כמו שנאה גם הקינאה... ולפעמים היא מעבירה את האדם על דעתו ... והקיצוניים בקנאתם עלולים להגיע לאלימות... אין קנאה טובה .קצת טובה .או טובה הרבה קנאה כערך אינה טובה בכלל גם קנאת סופרים אינה טובה... אבל האדם מה לעשות ניחן בתכונות האלה לכן נאמר:יצר האדם רע מעוריו... ויש יצר הרע ויצר הטוב וצריך להלחם ביצר הרע זה שאומר לנו לעשות דברים לא טובים כמו הקינאה למשל וצרות העין.... ושלא נזכיר חס וחלילה דברים אחרים כמו לשון הרע ורכילות ... שהיא הגרועה מכולן וחז´´ל אומרים שלשון הרע כמוהי כהריגה ורצח כי כשאומרים לשון הרע עלולים לגרום לבן אדם כל כך הרבה כאב שהוא חד כמו סכין בלב... אז בוא ננסה לבדוק את עצמנו שנזהר בדיבורנו....

magy

New member
לא טעית....יצר האדם רע גם בעוריו

יענו, בתוך העור שלו.....................עמוקקקקקקקקקקקקקקקקקק

magy

New member
עזוב את הסקין......ותקשיב

מה הוא אומר על חלומות........אותו פראנק.......(רמקולים חובה) הקשבה .....גם

magy

New member
דפק אותי , הסינטרה הזה.....

לך לשיר הרביעי......... (זה היה פטנט של השיח........נו.....???????)

בוני101

New member
השייח עבד עלייך

לא יוצא כלום . רק הריר זולג ממה שעשה לך פרנקי . חחחחחחחח

magy

New member
אני יודעת, אין לי את השיר...

מוכנה לחפש אותו........

redredole

New member
למה לא יוצא בוני?

אני הצלחתי לשמוע את פרנק סינטרה, אמנם לקח זמן בפעם הראשונה, אבל עם קצת סבלנות זה עולה.

בוני101

New member
היי ג´ינג´י

הייתי , ראיתי , ניצחתי . תודה על עצתך , זה דרש מאמץ נוסף וזה נשא פרי

t a m n u n a

New member
אני מקנאה נורא רק../images/Emo110.gif

בחברות שמצליחות לפתע פתאום לרדת במשקל....מיד אני עושה להן עין הרע והן עולות בחזרה.......בטח גם לי הן עושות אחרת הייתי מלכת המיים. ובגלל זה אני מוצאת את עצמי מפנטזת על אוכל, במקום על סקס אה?

magy

New member
נונה.......................ככה?????

שמה לי עין רעה????????? פאשמינה אחת........... שתתפשמני.............מפושמנת אחת...........אפרסקית אחת......... פש פש פש פש פש ................אפצ´ייייייייייייייייייייי
תודה שהצחקת אותי על הבוקר............

דניאלה1311

Active member
מנהל
קנאה על ירידה במשקל לפני כ-4 שנים חברו להם יחדיו כמה "אירועים" וירדתי כ-10 קילו במשקל. מאז במאבקים אדירים אני מצליחה לשמור לא הכל אבל כמעט. חלק מהחברות שלי כל כך לא מפרגנות שמאד קשה לי עם זה. חבל. אני לא מקנאה בחברות על כלום, משתדלת רק לפרגן ואם מרגישה שקשה לי משהו אני משתדלת לדבר על זה, עם כל הקושי. הקנאה שלי רק לגבי גברים, ואת זה אנני צריכה לפרט, כל מי שסובל מקנאה לגבי האהוב/ה יודע על מה אני מדברת.

t a m n u n a

New member
מה לעשות דניאלה היקרה?../images/Emo110.gif

כל אחד והבאג שלו.......ניסיתי ללכת לקבוצת תמיכה למקנאים ביורדים במשקל....לא עזר רק עליתי במשקל.... ואני למשל לא קנאית לגבי גברים אני מעדיפה שהם יקנאו לי.......לפעמים זה גם מצליח לי ואולי אפילו יותר מדיאטה................. אלו לא היו 60 שניות על קנאה.

למעלה