מיליון שנות קנאה

softy

New member
עורב על כתפי

איזה כיף לי סודית שאת זוכרת שירים שלי. מה אני יכול לבקש יותר?
את מדברת אלי, חש את הבל פיך, רואה את עוית פנייך, לא שומע מאום, כלום. את נמוגה, אש כבויה. צללים לא ברורים, צל דימדומים. פעם הייתה לך נוכחות, לא יכולתי להתעלם, תמיד היית שם, היית העורב על כתפי, מנקרת בי עד זוב דם. פעם היית הציר, אני מעגל שבוי בלהט התשוקה, מתמסר, נסחף, נכבש, נכנע. פעם, שאבת כוחות, כירסמת ביכולות. לא נותר בי דבר לא הותרת בי מחר. וכעת... העורב מת, ואיתו גם את נעלמת, התפוגגת, וחדלת, הקנאה.

magy

New member
יש לך כדור ספייר? סופטי

לירות גם בעורב שלי??????

Sודית

New member
מגי....

רק אדם שחש את הקינאה בעוצמות הכי גדולות שלה, יכול כך לכתוב עליה....כמו סופטי.... ואני בטוחה שהעורב עדיין אצלו על הכתף. זה לא דבר שאפשר להעלים....גם לא בירייה. נכון סופטי???????? תגיד ת´אמת..... סודית, כשאוהבת מקנאה....אבל במה????

magy

New member
מסכימה

בכל היצירות הקלאסיות והלא קלאסיות.......אהבה מתחברת איכשהוא....... עם קנאה...... לא ייתכן שלא לקנא למישהו שאתה רוצה . לא אמרתי להשתגע מקנאה.......אבל קנאה סבירה...... היא חברתה הטובה של האהבה............והאיכפתיות.......

softy

New member
ובכן...

כנראה שקנאה זה פועל יוצא של אהבה. קנאה כנראה מגיעה מחוסר בטחון. ואני שתמיד החשבתי עצמי לאדם עם בטחון עצמי גדול,ראיתי בקינאה חולשה. הפתרון שלי היה להקטין את עוצמת האהבה, וכתוצאה מכך תקטן גם עוצמת הקינאה הבלתי אפשרית. אז לסיכום - קינאה יכולה לבוא רק כשיש אהבה ואני כרגע נטול קינאה לחלוטין.

tidhar

New member
סופטי סופטי החמצת הזדמנות../images/Emo4.gif

פז לחזור ולהיות בר קנאה .

דניאלה1311

Active member
מנהל
מחלה איומה, אין ולא מצאתי פתרון לילות חסרי שינה, מחשבות אבדניות, הכל בכל מכל, אבל אולי אלו שסובלים מרגש הקנאה הם אנשים בעלי רגשות עמוקים בכל התחומים כשהקנאה היא רק אחת מטווח הרגשות - גם האהבה ענקית וכן השנאה בקיצור אנחנו מטלטלים בין רגשות עמוקים וטוב לי יותר ככה מאשר לא להרגיש כלום, אם כי כאשר תוקפת אותי הקנאה, אני מתפללת הלוואי שלא הייתי אדם כזה.

בוני101

New member
דניאלה Carmen : L´amour

לו היית אוהבת ....... כרמן של ביזה הוא הביטוי העז לקנאה והאהבה .

דניאלה1311

Active member
מנהל
נכון, אבל לא צריכה אופרה בשביל זה אני יוכלה לבד להכין את כל הסצינות, הצעקות והבכי תאמין לי אני אופרה מהלכת.

Sודית

New member
זהו??????????????.

כל היתר כאן....לא מבינים בקינאה??? מי שלא יודע קינאה מהי....לא אהב על אמת. רגע, רגע, לא להתנפל.... זו רק דעתי האישית, אתם יכולים להתנגד. סודית מודה...כשאוהבת מקנאה.

magy

New member
נכון הסביר סופטי את נושא

הדימוי העצמי..... כשהוא בנסיגה.......הקינאה קופצת על משוכות חדשות......וגבוהות....

שרונהה

New member
כשאוהבים...יש בקנאה משהו

ששמו חוסר בטחון..... כמו כאב שמאותת לגוף על כך שמשהו לא בסדר.... כך מתעוררת לה הקנאה כשמשהו מהבטחון שלנו נמוג... ולכן עלינו לנהוג בה כמו בכאב... קודם כל לבדוק באופן לוגי כשכואב - הולכים לרופא כשחשים קנאה - לבדוק האם באמת יש סיבה? לא להכנס להסטריה ולמערכת התנהגויות הורסות... במערכת יחסים שבה אתה בוטח בעצמך ובבן זוגך הקנאה מתגמדת, היא בריאה, היא תבלין טוב לאהבה...

פירט

New member
לא רוצה להזכר,אפילו......../images/Emo48.gif

פעם נשרפתימקנאה. זו בדיוק ההגדרה......... אהבתי בטרוף,עד כלות מישהיא וגמרתי איתה בגלל אגו גברי מטומטם שלי. וכשיצאנו כל אחד עם בני זוג אחרים- עליתי באש! פשוטו כמשמעו....

אני, חושבת שיש קנאה מסוגים ומינים

מגוונים ושונים - ישנה קנאה - שבאה כאילו מקומות טובים - מאוד עמוקים חיוביים כמו קנאת אוהבים, קנאת סופרים - ישנה קנאה שבאה ממקום אפל - מפינות חשוכות של האדם, וחושבת כמו שנאמר פה - שהמקור הינו תחושת נחיתות. משום מה בין נשים קנאה בולטת יותר, אפלה יותר, מתפרצת בכוונים הרסניים - של דברי הבל ורכיל. ישנה אימרה - יתכן שאינני מצטטת נכון, ואינני יודעת מהיכן לקוחה - "קנאת נשים - עזה ממוות". נו נו נו, הבחורים משפשפים ידים בהנאה, "ברוך שלא עשאני אישה".......................

ישRאל

New member
ואני חושב ש,,,

שכאשר הקינאה,,ואני לא מאמין שיש מישהו בעולם שאננו מקנא,,היא קינאה במובן החיובי של המילה כלומר כאשר היא לא גורמת להרס ,נקמנות,אלא כאשר הקינאה הולכת באותה נשימה עם "פירגון"ויש לי חברים טובים שאני מקנא בהם ויחד עם זאת גם מפרגן,,וחבל מאוד שאנחנו לא יודעים מספיק גם לפרגן,,ואפשר גם לפרגן וגם לקנא,,,ביחד זה מה שאני חושב,,,

למעלה