ז זה גורם לי לחשוב איפה פה קלאו בכל הסיפור הזה
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 31/8/10 #273 ז זו שאלה רטורית. עסוקה בלהתרגש מתאומים שמתחילים כיתה א'...
א אוקסימורון3 New member 30/8/10 #188 גם הוראות של רופא אפשר לעקוף. יש כל מיני אלטרנטיבות בהן צריך רק להתרווח על הגב... וכל מה שתרגיש בסוף יהיה "רעד קל ב"כנף"..." למרות שמן הראוי אחר כך להחזיר לנווטת טיסה בשחקים עם תמרוני אקרובטיקה מרשימים. כמו שנאמר:הטובים לטיס, והטובות לטייסים.... יאללה קמיקאזה ! ! !
גם הוראות של רופא אפשר לעקוף. יש כל מיני אלטרנטיבות בהן צריך רק להתרווח על הגב... וכל מה שתרגיש בסוף יהיה "רעד קל ב"כנף"..." למרות שמן הראוי אחר כך להחזיר לנווטת טיסה בשחקים עם תמרוני אקרובטיקה מרשימים. כמו שנאמר:הטובים לטיס, והטובות לטייסים.... יאללה קמיקאזה ! ! !
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 30/8/10 #194 ז ז ולא ג מילא תתבלבל בכתב עגול אני לא טיס אז כנראה ש'סתם' זכיתי...
מ מזי קמיקזי New member 30/8/10 #239 זה ייגמר בבכי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif סביר להניח שלי
W WinWin8 New member 29/8/10 #55 ח. חצץ. זה מה שהחיילים שלי הולכים לאכול מהיום בלילה ועד לשישי בבוקר. את ראש השנה הזה הם לא במהרה ישכחו.
ח. חצץ. זה מה שהחיילים שלי הולכים לאכול מהיום בלילה ועד לשישי בבוקר. את ראש השנה הזה הם לא במהרה ישכחו.
W WinWin8 New member 29/8/10 #73 לא חארם ולא נעליים... חיילים שלי מתים עלי בכול מצב. קשה באימונים , קל בקרב! מי שממיין לא----- . סליחה לא קשור..
לא חארם ולא נעליים... חיילים שלי מתים עלי בכול מצב. קשה באימונים , קל בקרב! מי שממיין לא----- . סליחה לא קשור..
א אוקסימורון3 New member 30/8/10 #153 זו לא היתה בדיחה..סתם אי הבנה... גמרתי לה על הפנים.אז היא שאלה אם יש משהו לנגב, עניתי: יש חומוס במקרר.../tapuzforum/images/Emo152.gif
זו לא היתה בדיחה..סתם אי הבנה... גמרתי לה על הפנים.אז היא שאלה אם יש משהו לנגב, עניתי: יש חומוס במקרר.../tapuzforum/images/Emo152.gif
א אוקסימורון3 New member 30/8/10 #174 לפני שהלכה שאלה : איך היה ? אמרתי: אחלה.אבל בפעם הבאה רק צבר !!! כי חומוס עושים באהבה ! או שלא גומרים בכלל... /tapuzforum/images/Emo8.gif
לפני שהלכה שאלה : איך היה ? אמרתי: אחלה.אבל בפעם הבאה רק צבר !!! כי חומוס עושים באהבה ! או שלא גומרים בכלל... /tapuzforum/images/Emo8.gif