לפחות...
ש שלי תלתלים New member 29/8/10 #81 יאללה קחו כבר חדר.... אותי לימדו שמי שמדבר הרבה לא עושה בסוף כלום.....
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 30/8/10 #181 לא יעשה ביד ולא אוראלי... איך אפשר לכתוב בזמן מציצה? תכתבי אחרי
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 30/8/10 #204 זה לא אם אני ארצה... זה אם היא תרצה... לשרותים אפשר ללכת עם תשבץ... אלא אם זה שרותים של מועדון
M my year New member 30/8/10 #209 דבר ראשון צודק טעות ../images/Emo128.gif שלי דבר שני גם לשירותים של מועדון אפשר ללכת עם תשבץ, מה הבעיה....
דבר ראשון צודק טעות ../images/Emo128.gif שלי דבר שני גם לשירותים של מועדון אפשר ללכת עם תשבץ, מה הבעיה....
M my year New member 29/8/10 #39 וודקה ../images/Emo48.gif בינתיים בעיקר בתיאוריה אבל... ביום חמישי האחרון הייתי במסעדה מדהימה ואין שום דבר שעשה לי כל כך טוב כמו קוקטייל על בסיס וודקה אגסים.
וודקה ../images/Emo48.gif בינתיים בעיקר בתיאוריה אבל... ביום חמישי האחרון הייתי במסעדה מדהימה ואין שום דבר שעשה לי כל כך טוב כמו קוקטייל על בסיס וודקה אגסים.
M my year New member 30/8/10 #210 אין בעיה../images/Emo46.gif חכה שתבוא לך בחורה שתגיד כאמל ולא תפרט אם זה רגיל לייט או גמל חכה...
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 31/8/10 #272 ודאי ודאי... אז יהיה עוד ילד. זה כמו להוסיף שקל על מיליון...לא מרגישים
א אוקסימורון3 New member 29/8/10 #46 אם רק היית יודעת... 5 חתיכות העריתי לתוכי. ומיד אחר כך רכיבה קצרה לניצנים. מסיבת בריכה עם על האש,ועוד כמה דברים טובים..|
אם רק היית יודעת... 5 חתיכות העריתי לתוכי. ומיד אחר כך רכיבה קצרה לניצנים. מסיבת בריכה עם על האש,ועוד כמה דברים טובים..|