ו.. תצרף את זה ל-ו'... וזה יפה לבוא בדיעבד ולנקר עיניים?
א אוקסימורון3 New member 29/8/10 #44 בגילך...? אתה כבר צריך לדעת יותר טוב. אוי לו לזה שאיברו שולט בו... אמרו חזל"נו :מרעיבו שבע,ומשביעו רעב. ולדעתי איבר המין הוא המוח.כל השאר זה רק כלי ביצוע.
בגילך...? אתה כבר צריך לדעת יותר טוב. אוי לו לזה שאיברו שולט בו... אמרו חזל"נו :מרעיבו שבע,ומשביעו רעב. ולדעתי איבר המין הוא המוח.כל השאר זה רק כלי ביצוע.
M my year New member 29/8/10 #51 בכל גיל לא?../images/Emo3.gif אני אומנם בחורה אבל מהכרותת עם המין הגברי נראה לי שזה בכל גיל....
W WinWin8 New member 29/8/10 #54 לדעת אני כבר יודע עכשו אני צריך "רק" לדעת ליישם ואני מסודר. הכרת הבעיה היא לפחות מחצית הדרך לפיתרונה. שמח שאתה כבר אחרי זה [או לפחות חושב שאתה מאחורי זה..}
לדעת אני כבר יודע עכשו אני צריך "רק" לדעת ליישם ואני מסודר. הכרת הבעיה היא לפחות מחצית הדרך לפיתרונה. שמח שאתה כבר אחרי זה [או לפחות חושב שאתה מאחורי זה..}
M my year New member 29/8/10 #40 זוגיות ../images/Emo89.gif ../images/Emo90.gif כי הרעיון של זה והתקווה שיום אחד זה יהיה לי שוב מחזיק אותי חיה ושפויה
זוגיות ../images/Emo89.gif ../images/Emo90.gif כי הרעיון של זה והתקווה שיום אחד זה יהיה לי שוב מחזיק אותי חיה ושפויה
M my year New member 29/8/10 #111 איזה כיף שמצאתי את הפורום הזה ../images/Emo13.gif אתם הורגים אותי מצחוק
R Rtitan New member 30/8/10 #134 ז' - איבר החשיבה הזיכרי האולטימטיבי... ודווקא בגילי מבינים שאין טעם לנסות לחשוב עם המוח - ה-ז' תמיד מנצח. לפחות חוסכים את התסכול .
ז' - איבר החשיבה הזיכרי האולטימטיבי... ודווקא בגילי מבינים שאין טעם לנסות לחשוב עם המוח - ה-ז' תמיד מנצח. לפחות חוסכים את התסכול .
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 30/8/10 #161 זין שאני מוותר על סקס... זה לא בהגדרות של 'איסור פעילות גופנית'
י יערית New member 30/8/10 #184 ז זה אחד מהמצוות הגדולות בתורה "והיגדת בה יומם וליל לאורכה ולרוחבה, וביום השביעי- עשה בה כשפים ושמות!"
ז זה אחד מהמצוות הגדולות בתורה "והיגדת בה יומם וליל לאורכה ולרוחבה, וביום השביעי- עשה בה כשפים ושמות!"
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 30/8/10 #192 ז זה משפט יותר מתאים - "וביצעת בו מעשים יומם ולילה, למטה ולמעלה עד אשר לא יכול היה לחכות ליום השביעי"
ז זה משפט יותר מתאים - "וביצעת בו מעשים יומם ולילה, למטה ולמעלה עד אשר לא יכול היה לחכות ליום השביעי"