מילון מושגיים!!

14מתן

New member
קלי קלרקסוןןןן

הזוכה של אמריקן איידוללל הנינט של אמריקההההה האלבום שלה היה הדיסק הראשון או השני שמכר הכי הרבה עותקים בשבוע הראשון השנה !!!! והיא הוציאה כבר 5 קליפים !!!!

Juliann

New member
בוא נדייק...

קלי קלארקסון מכרה 200 ומשהו אלף עותקים וקליי מכר 620 אלף עותקים... בריטני, אלישיה ועוד מלא מכרו בסביבות ה600 אלף. ההגדרה שלי: קלי קלארקסון היא הזוכה הגדולה של העונה הראשונה של אמריקן איידול, הסינגל הראשון שלה A Moment Like This עשה את הקפיצה הגדולה ביותר בתולדות הבילבורד [ממקום 50 ומשהו למקום הראשון אם אני לא טועה...] הדיסק שלה יצא באפריל ומכר מצויין, הפרסום העולמי הגיע עם יציאת הסינגל השלישי MISS INDEPENDENT שעליו היא גם קיבלה מועמדות לגראמי. בינתיים יצא הסינגל החדש THE TROUBLE WITH LOVE IS שגם יכלל בפסקול הסרט LOVE ACTUALLY, התוכניות לעתיד הקרוב כוללות סיבוב הופעות, קרוב לוודאי עם עוד יוצא אמריקן איידול, קליי אייקן.

14מתן

New member
אני מאוד מדוייק ../images/Emo3.gif

היא מכרה 800 אלף בשבוע הראשון ואני פשוט לא בטוח אם פיפטי סנט מכר יותר או פחות, בגלל זה היא מקום ראשון או שני השנה

Juliann

New member
לא יודעת מאיפה הגעת לזה!!!

בדיוק לפני יומיים אמרו בחדשות ערוץ הבידור שקלי מכרה 290 אלף בשבוע הראשון, רובן 416 אלף וקליי 600 ומשהו אלף. 800 רחוק מאוד מלהיות נכון. סורי. אם אתה רוצה אני יביא לך לינק לקטע הזה.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifזה ממש לאאא חצי חצי../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif

כריסטינה אגילרה כתבה את השיר "מיס אינדפנדד" כדי שיופיע באלבומה האחרון- STRIPPED, אך לפני שהספיקה לגשת לאולפן ההקלטות ולהקליט את השיר לאלבום, מנהליה של קלי יצרו קשר עם מנהליה של כריסטינה ואמרו להם שמתאים להם השיר בשביל קלי, ושהם לוקחים אותו. כריסטינה עשתה קצת בעיות, אבל וויתרה והשיר עבר לקלי. זה הסיפור המלא

14מתן

New member
לא כל כך נכון.....

השיר לא היה גמור אצל כריסטינה או שקלי פשוט שינתה אותו אני לא בטוח וזה גם יש לי הוכחה !!! בדיסק שלה כתוב בכותבים של השיר כריסטינה אגילרה עוד שם של מישו ועוד שם של מישו ואז כתוב גם קלי קלרקסון........

Juliann

New member
כן, זה נכון

קלי עזרה בכתיבת השיר, כתוב ככה בדיסק שלה. אני חושבת שלשתיהן [קלי וכריסטינה] יש קולות מהממים אבל לדעתי השיר יותר מתאים לקלי... כריסטינה שרה בטונים מאוד גבוהים אבל קצרים, קלי יכולה לשיר באותם טונים אבל גם להחזיק אותם, ובשיר מיס ינדפנדנט צריכים לשיר את כל הפזמון עם עוצמה, רק שתדעו כריסטינה בעצמה אמרה שקלי מבצעת את השיר מדהים.

ממש לא

היא מכרה פחות מ300. מה שכן,בשעתו היא הייתה מקום שלישי ברשימת האלבומים שמכרו הכי הרבה לזמרת בדיסק הבכורה שלה בכל הזמנים(בנתיים היא ירדה למקום הרביעי).

dor307

New member
הוספה על קלי אוסבורן:

זמרת, הבת של אוזי אוסבורן, התחילה לשיר בעקבות סדרת המציאות על חיי משפחתה שביקשו מימנה לשיר לפסקול הסדרה,להיט הבכורה שלה היה חידוש של שיר של מדונה,כבשה אם אביה את המקום הראשון בברטניה

קיילי מינוג

זמרת אוסטרלית שפרצה לעול המוזיקה כשהייתה בת 16 בלבד עם השיר "Lucky". עוד להיטים של הזמרת: "can't get you out of me had", "in your eyes, "love at firt sight", "slow".

dor307

New member
r&b

סגנון מוזיקה, מזוה אם האפרו אמריקנים, שילוב של פופ, נשמה וראפ אחד הסגנונות הכי מוכרים העולם,הזמרת הכי בולטת בו היא מרי ג'י בליינד

רוק

סיגנון מוזיקלי [ששיך ללהקות כמו אוונסנס(!), לינקין פארק, דה דרקנסט, דה וויט סטרייפס ועוד].

למעלה