מילון מושגיים!!

שוגה בייבס

להקת פופ מצליחה שפרצה לעולם המוזיקה עם הלהיט "Round and Round" והמשיכה עם להיטים מצליחים כמו , hole in the had", "Shaip", "Stronger", ועוד.

dor307

New member
הוספה\תיקון:

ה"שוגאביבס" פרצו אם הליט "overload" , בין האלבום הראשון לשני הן החליפו חברה בלהקה, קיום יש ללהקה לא פחות מ5 שירים שהיו במקום ה1 במצעד האנגלי.ובימיים אלה יוצא אלבומן השלישי..

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifלא לא..

הלהיט הראשון שלהם היה גם השיר הראשון שלהם.. הוא היה להיט, ופשוט הלהקה הייתה שונה אז. במקום היידי (הבלונדינית) הייתה אממ.. שכחתי איך קוראים לה.. מישהי ג'ינג'ית. בכל מקרה, היא עזבה (יותר נכון- ברחה בלי להשאיר עקבות) יום אחד את הלהקה, ולקח להם קצת זמן, אבל המנהלים שלהם מצאו להם את היידי.. השיר הראשון שהוציאו עם היידי היה ROUND ROUND, אם אני לא טועה. השיר באמת היה להיט, אבל השיר הראשון שלהם היה להיט גם כן.

dor307

New member
לא הבנתם אנשים!!!

א-לא כותבים רק שם! צריך גם הסבר (יש כאלו שכתבו אבל מעט מאד)נגיד פייב כל מה שאני יודע אליהם (ע"פי המילון שלנו) זה שם קשורים למוזיקה והם מתחילים ב פ'. בבקשה לכתוב בכותרב "הוספה" ולכתוב הסבר!!! ב-אין דיונים בתוך המילון זה הורס אותו!!! ואת כל הסדר.... ג-כל דבר שקשור במוזיקה!!!! לא רק זמרים\זמרות\להקות.. אפשר סגנונות טקסים תכנות רדיו וכמובן mtv הפורום שלנו..) אני מצטער ששמתי חוקים אבל צריך קצת סדר..

ו...

"הזמר הכי שווה בעולם" לא נחשב להסבר. בסופו של דבר אני צריך לקבל את זה מסודר בשביל להכניס למילון (נראה לכם שיש לי זמן לבלאגן?
)

קחו לדוגמא אותי../images/Emo9.gif

אני הסברתי במפורט כמעט על כל כוכב/להקה שכתבתי ובלי "הזמר הכי שווה בעולם"

למעלה