מילון מושגיים!!

14מתן

New member
זה לא מאפיין שום מוזיקהה...

אם כבר זה מאפיין את הזמרים/זמרות/להקות וכן, גם רוק ממוסחרררר

dor307

New member
הוספה על "מדונה":

זמרת אמיקנית. הוציא את אלבומה הראשון ב1983, כבשה את צמרת המצעדים בכל העולם, 12 פעמים בבריטניה (הכי הרבה לזמרת) ו13 פעמים באמריקה ו31 פעמים את מצעד הדאנס (היא האומן היחיד אם מעל 10 םעמים מקום ראשון שם),הוציא 20 אלבומי אולפן,מנגנת על גיטרה, נחשבת כאחת המנהיגות של השינוי הפנמיסטי של שנות ה80, הביאה את ה"סקס" לmtv ,היא גם שחקנית וקיום גם סופרת ילדים (וסםר אחד לא לילדים) מכרה מעל 170 מליון אולבומים בכל העולם, הכי הרבה לאומן אי פעם.

rnb princes

New member
murder inc

אחת החברות התקליטים הכי שולטות ומצליחות... (אשאנטי, ג'ה רול , ג'ינפר לופז , פאט ג'ו, נאס ועוד הרבה)...

YANIVMC

New member
MARIAH CAREY

נולדה ב- 27.3.1970 וכן היא אותותו בת 34 ..... היא נקראה בשם מאריה בגלל הסרט THEY CALLD THE WIND MARIAH היא בת למשפחה מעורבת : אימא אירית ( זמרת אופרה .... עכשיו אתם מבינים למה יש לה עוצמת קול כ"כ חזקה ) ? אבא שלה הוא איך שאומרים : "כושון" מוונאצואלה .... וואלה שילוב .... מאריה היא אחת הזמרות הגדולות ביותר בהיסטוריה של המוזיקה העולמית .... עם מכירות של 170 מיליון פלוס מינוס מכירות של אלבומים וסינגלים .... עד כה היא זכתה בימבה פרסים הכוללים : פרסי בילבורד , גראמים , פרסי MTV ,האמנית שמכרה הכי הרבה עותקים , הזמרת של המילניום וכ"ו ..... מאריה בעלת מנעד קול המשתרע על 6 אוקטבות , יש כאלו האומרים שיש לה יותר ... אבל מי אנחנו שנריב ...... מראיה ידועה בהצלחתה לדעתי ע"י הבלאדות היפיפיות והמטריפות שלה שהביאו אותה לתואר הדיווה החדשה ..... כמו שאמרו בשנים הראשונות לקריירה שלה : " היורשת של וויטני יוסטון "..... מאריה בשנים האחרונות החלה בשינוי דרסטי בתדמית שלה ועברה " מהבת של השכנים " " לדיווה האולטימטיבית " והחלה בשינוי במוזיקה שלה ... היא החלה להתחבר למפיקי היפ הופ ומוזיקה שחורה והחלה היא בעצמה ליצור מוזיקה חדשה בלקסיקון שלה ... בין הלהיטים החדשים שלה מאז השינוי במוזיקה : HONEY. HEARTBREAKER, THE ROOF, I KNOW WHAT YOU WANT ועוד..... אחדים מאיתנו לא מתחברים איכשהו למוזיקה החדשה של מאריה ... ומעדיפים אותה בסטייל הבלאדות שלה ... אבל כמו לשאר אמנים שעוברים מסוג מוזיקה אחד למשנהו אנחנו צריכים להכיר את הצד האחר של מלכת הבלאדות ולהבין שלא הכל סובב סביב מוזיקת האבה ... ולא משנה איזה סוג מוזיקה תשיר ...... הכל לא השתנה לך לעולם ...... אני כביכול לא רואה שום שינוי בקול של מראיה למרות שאחרים טוענים שהקול לא כמו שהיה לה .... אני מציע לכם לשמוע את השירים : I ONLY WANTED THROUGH THE RAIN MY SAVING GRACE ועוד ... בקיצור את כל אלבום CHARMBRACLETE על מנת להיווכח בכך שמראיה עדיין בעלת הקול העצום .... ותאמינו לי מלכת הבלאדות עוד תחזור .... וזיכרו דבר נוסף : AFTER EVERY STORM A RAINBOE APEARS. LOVE YA MUCH AND HAPPEY HOLIDAY

its just us

New member
מנדי מור

שיחררה את הסינגל הראשון שלה בגיל 15 (נראה לי שקראו לו candy) הסינגל והדיסק הראשון לא הכי הצליח לה אמרו שהיא סתם אחת שמנסה להיות בריטני ספירס 2 כנראה שזה בגלל צבע השיר שהיא בלונדיני אז. מנדי לא ויתרה והתחילה לשחק הסרט הראשון שהצליח מאוד סיפור אהבה בלתי נשכח וצבעה את השיער לשחור. השנה היא הוציא עוד דיסק והיא ממשיכה לשחק בהרבה סרטים ומצליחה...

dilan angel

New member
נו דאווט

להקה מדהימהההה..
יש מתנדב להקים איתי פורום עליהם??

my josh

New member
ווואי נו דאוט להקה מהממת!!!

שירים טובים ובכלל להקה טובה.. אבל עזוב אותך להקים פורום זה שנה ללכת לרמת גן או משהו כזה בישביל להיות מנהל..? טוב אני גם לא עד כדי כך אוהבת אותם אולי מישהו אחר רוצה..

TheImpactBoy

New member
להקת הבנות הכי מצליחה אי פעם!

וואו הן היו הסטריה לא נורמלית זוכרים?? חח

למעלה